Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by _Osiris_
Ne bih, zaista! Trebalo mi je jako puno strpljenja, vremena i nerava da sebe prihvatim takvu kakva jesam, da je to jedna konstanta u mom zivotu koja se nece promeniti... Sada, kada vodim jedan prilicno normalan zivot koji me potpuno ispunjava, ne bih nista menjala. To sto sam gay ne determinise mene kao licnost i mislim da me ljudi uopste ne gledaju drugacije kada im to saopstim. Nekim ljudima naravno ne mogu da kazem, ali takve ljude ni ne zelim u svom okruzenju... Zasto bih ja uzela pilulu za promenu, ako mogu koliko- toliko da menjam stavove ljudi oko sebe na bolje? After all, ja uopste nemam utisak da radim nesto pogresno u zivotu.
ALI, u stvarnosti je nema, a takodje, posto njeno uzimanje (iako je izbor, a ja to IZUZETNO postujem) predstavlja brisanje velikog dela mog identita, zato ne bih. opet bih morala iz pocetka, sa secanjima na onu staru; previse...Elem, sa tobom se slazhem u potpunosti. Kada posmatram stvari u retrospektivi, mislim da sam zaista ulozhio puno truda i energije pokushavajucji da se razumem i prihvatim i da sagledam stvari kako jesu, zashto i zbog chega su takve, kao i koji uzrok bi to mogao objasniti.
Originally posted by Sunce u ZenituKoliko generalizacija na jednom mestu. Josh samo fali da kazes da su homoseksualci lepshi i pametniji od hetero ljudi, pa da glupost bude potpuna
BITI GAY JE NORMALNO ISTO KOLIKO I BITI STR8.
TO STO CRKVA BRBLJA DA JE TO NENORMALNO TO JE NJIHOVA GRESKA
NEK MI DAJU JEDAN DOKAZ DA SU POSTOJALI ADAM IEVA
POSTOJALI SU ADAM I STEVA:bisou:
I DA NIKAD NE BIH UZEO PILULU
BITI GAY JE NAJLEPSE NA SVETU JER OSETITI NEZNOST OD DRUGOG MUSKARCA JE MNOGO LEPSE NEGO OSETITI ZENE
JER JE ZENA KRHKA PA JE KRHKA,ONA JE NEZNA PA JE NEZNA
ALI NEMA NICEG LEPSEG KAD JE MUSKARAC VISOK 2 METRA,"RAZBACAN" NA SVE STRANE,I UME DA BUDE NEZAN I DA VOLI,I KAD TE CESKA PO GLAVI I GRICKA TI UVO
E JEBIGA SAD SAM SE SETIO BIVSEG
![]()
![]()
![]()
![]()
ALI STVARNO,BITI GAY JE DAR A NE GREH
POZDRAV ZA SAV NEISKVAREN GAY SVET![]()
![]()
Originally posted by Super Mariopa mario covece daj da se ne lazemo i da ovo ne pretvorimo u rekla kazalaOriginally posted by Sunce u ZenituKoliko generalizacija na jednom mestu. Josh samo fali da kazes da su homoseksualci lepshi i pametniji od hetero ljudi, pa da glupost bude potpuna
TO STO CRKVA BRBLJA DA JE TO NENORMALNO TO JE NJIHOVA GRESKA
NEK MI DAJU JEDAN DOKAZ DA SU POSTOJALI ADAM IEVA
BITI GAY JE NAJLEPSE NA SVETU JER OSETITI NEZNOST OD DRUGOG MUSKARCA JE MNOGO LEPSE NEGO OSETITI ZENE
JER JE ZENA KRHKA PA JE KRHKA,ONA JE NEZNA PA JE NEZNA
ALI NEMA NICEG LEPSEG KAD JE MUSKARAC VISOK 2 METRA,"RAZBACAN" NA SVE STRANE,I UME DA BUDE NEZAN I DA VOLI,I KAD TE CESKA PO GLAVI I GRICKA TI UVO
E JEBIGA SAD SAM SE SETIO BIVSEG
![]()
![]()
![]()
![]()
ALI STVARNO,BITI GAY JE DAR A NE GREH
POZDRAV ZA SAV NEISKVAREN GAY SVET![]()
![]()
Originally posted by Sunce u ZenituIli kako ti mislish da jesteOriginally posted by Super Mariopa mario covece daj da se ne lazemo i da ovo ne pretvorimo u rekla kazala
Josh samo fali da kazes da su homoseksualci lepshi i pametniji od hetero ljudi, pa da glupost bude potpuna
ja nista ne generalizujem vec pricam onako kako jeste
priznaces i sam (ili neces samo da bi mi kontrirao(posto podsvesno znas da sam u pravu))
da GAY populacija i jeste LEPSA od hetero populacijeLepsa? Po kom kriterijumu? ovo je vec diskriminacija. Gej populacija(odvratna rech) nije ni lepsha, ni bolja ni pametnija, ni talentovanija od hetero populacije.... nije jer se to ne mozhe dokazati. Ako ti imash relevantne dokaze za takvu smelu tvrdnju, budi dobar i prosvetli me.
ako nista drugo gay muskarci i u 35-im izgledaju perfect dok hetero tipovi u 30-im imaju "bojlere"opet generalizacija. Ispravi se sam sa : "gej muskarci koje ja poznajem i u 35-im po mom mishljenju izgledaju pefevct, dok hetero tipovi koje koje ja poznajem u 30-im imaju "bojlere". Pokusaj , videces da nije tesko.
e sad da li smo mi kao gay populacija pametniji ili ne to ne znam,ali cu ti reci da ja studiram i to vrlo uspesno,i par mojih gay poznanika studiraju i to vrlo teske i zahtevne fakultete.Drago mi je zbog tvojih studentskih uspeha, zhelim ti dobar prosek.
Originally posted by Super MarioOriginally posted by Sunce u ZenituIli kako ti mislish da jesteOriginally posted by Super Mariopa mario covece daj da se ne lazemo i da ovo ne pretvorimo u rekla kazala
Josh samo fali da kazes da su homoseksualci lepshi i pametniji od hetero ljudi, pa da glupost bude potpuna
ja nista ne generalizujem vec pricam onako kako jeste
priznaces i sam (ili neces samo da bi mi kontrirao(posto podsvesno znas da sam u pravu))
dve zagrade. wau
da GAY populacija i jeste LEPSA od hetero populacijeLepsa? Po kom kriterijumu? ovo je vec diskriminacija. Gej populacija(odvratna rech) nije ni lepsha, ni bolja ni pametnija, ni talentovanija od hetero populacije.... nije jer se to ne mozhe dokazati. Ako ti imash relevantne dokaze za takvu smelu tvrdnju, budi dobar i prosvetli me.
ako nista drugo gay muskarci i u 35-im izgledaju perfect dok hetero tipovi u 30-im imaju "bojlere"opet generalizacija. Ispravi se sam sa : "gej muskarci koje ja poznajem i u 35-im po mom mishljenju izgledaju pefevct, dok hetero tipovi koje koje ja poznajem u 30-im imaju "bojlere". Pokusaj , videces da nije tesko.
e sad da li smo mi kao gay populacija pametniji ili ne to ne znam,ali cu ti reci da ja studiram i to vrlo uspesno,i par mojih gay poznanika studiraju i to vrlo teske i zahtevne fakultete.Drago mi je zbog tvojih studentskih uspeha, zhelim ti dobar prosek.
BITI GAY JE NORMALNO ISTO KOLIKO I BITI STR8.Slazhem se.
TO STO CRKVA BRBLJA DA JE TO NENORMALNO TO JE NJIHOVA GRESKATo shto crkva brblja da je nenormalno vuche korene iz Starog Zaveta (a svi zaboravljaju prichu Davida i Jonatana), a to je pricha u kojoj je 'greh' da se seme 'ne iskoristi' u namenjene svrhe (da ne idem u detalje sad)
NEK MI DAJU JEDAN DOKAZ DA SU POSTOJALI ADAM I EVAOvo je nebitno za ovu diskusiju, ali pricha o Adamu je 'pozajmljena' iz sumerske mitologije. Uostalom, kakve veze imaju Adam i Eva sa celokupnom prichom? Mislish zbog reprodukcije? Pa jel su tebe napravili mama i tata, ili?
POSTOJALI SU ADAM I STEVA
BITI GAY JE NAJLEPSE NA SVETU JER OSETITI NEZNOST OD DRUGOG MUSKARCA JE MNOGO LEPSE NEGO OSETITI ZENEA shta je sa lezbejkama? Opet, ovo je tvoje subjektivno mishljenje.
JER JE ZENA KRHKA PA JE KRHKA,ONA JE NEZNA PA JE NEZNAOvo si mogao formulisati na drugchiji nachin. No, slazhem se sa tobom. Meni lichno, energija mushkarca mnogo vishe prija u krevetu, nego energija zhene (probao 2 puta i nije mi se neshto previshe svidelo - mozhda su one krive, a ne ja
ALI NEMA NICEG LEPSEG KAD JE MUSKARAC VISOK 2 METRA,"RAZBACAN" NA SVE STRANE,I UME DA BUDE NEZAN I DA VOLI,I KAD TE CESKA PO GLAVI I GRICKA TI UVOWell, ok. Ne bash 2m, ali..
ALI STVARNO,BITI GAY JE DAR A NE GREHDar je samo u tome shto smo mi u stanju da sagledamo oba aspekta svoje lichnosti.
POZDRAV ZA SAV NEISKVAREN GAY SVETKoji neiskvaren gay svet?
i priznaces i sam (ili neces samo da bi mi kontrirao(posto podsvesno znas da sam u pravu)),da GAY populacija i jeste LEPSA od hetero populacijeOvaj navod je zaista, ali zaista subjektivan! Hocjesh li recji da svi gay mushkarci imaju tip-top gradju?
ako nista drugo gay muskarci i u 35-im izgledaju perfect dok hetero tipovi u 30-im imaju "bojlere"
e sad da li smo mi kao gay populacija pametniji ili ne to ne znam,ali cu ti reci da ja studiram i to vrlo uspesno,i par mojih gay poznanika studiraju i to vrlo teske i zahtevne fakultete.Primer opravdava pravilo? Izvini, opet si jako subjektivan. Ne mozhesh o celoj jednoj grupaciji suditi na osnovu par ljudi. To bi bilo kao, kada bi neko sve nas etiketirao kao pedofile, psihopate, ubice, itd, zbog par primera (sluchaj iz nemachke, zhil de rei, markiz de sad, itd).
nadam se da si zadovoljan odgovoromI'm not
Originally posted by Sunce u Zenitudakle potpuno je nenormalno biti
TO STO CRKVA BRBLJA DA JE TO NENORMALNO TO JE NJIHOVA GRESKAgreskici
NEK MI DAJU JEDAN DOKAZ DA SU POSTOJALI ADAM IEVAbese jednom jedna lucy
BITI GAY JE NAJLEPSE NA SVETU JER OSETITI NEZNOST OD DRUGOG MUSKARCA JE MNOGO LEPSE NEGO OSETITI ZENEpricaj za sebe jer eto meni je mnogo lepse osetiti zenu
JER JE ZENA KRHKA PA JE KRHKA,ONA JE NEZNA PA JE NEZNAne znam sa kakvim se ti to zenama druzis? ali veruj mi na rec ima ih i ne bas tako neznih
ALI NEMA NICEG LEPSEG KAD JE MUSKARAC VISOK 2 METRA,"RAZBACAN" NA SVE STRANE,I UME DA BUDE NEZAN I DA VOLI,I KAD TE CESKA PO GLAVI I GRICKA TI UVOa tek kad te zena od 2 metra lupa po guzi ...
E JEBIGA SAD SAM SE SETIO BIVSEGde smiri se ima ih jos...
![]()
![]()
![]()
![]()
ALI STVARNO,BITI GAY JE DAR A NE GREHkome da se zahvalim za dar?
POZDRAV ZA SAV NEISKVAREN GAY SVETa za nas iskvarene?![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!