Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2788941#p2788941]Vel boy napisao:[/url]знам јако добро да и на Западу има ејџизма. али геј liberation покрет се треба борити против ејџизма међу пунолетним особама.
не знам за тебе, али ја повезујем чвршће секс с одређеном важном дозом љубави и обрнуто. можда није свака љубав исте савршености али је ипак љубав. мени љубав није нешто што искључиво или јесте или није, већ је саставни део свакодневног живота (почев од љубави нпр. према мајци, филантропском љубави према добрим људима на свету, љубави према животињама....до оне љубави с којим делимо и сексуалне контакте). као што има дакле различитих врста љубави, тако има и градација и нијанси љубави међу сексуалним партнерима. понављам, љубав и емоције нису нешто што или јесте или није већ су флуидније, и бар код мене, баш на такав начин и дуготрајније или вечније.
Ок, ја разумем твој став. За мене је љубав нешто искључиво, Французи то зову љубав са великим А. Моногамна љубав. О томе сам јако много писао ''У огледалу''.

Било је периода када сам живео на начин који ти описујеш али мени то није било довољно, није ми то била љубав већ нешто неодређено, недефинисано, нешто што сам знао да ће бити пролазно, сексуална, интелектуална привлачност, пријатељства, страст, узајамно разумевање али само на ТРЕНУТКЕ. Зато сам и могао да имам више партнера у исто време, да разне ствари експериментишем...
мени би ово што ти кажеш у другом пасусу важило за искључиво моногамну љубав, познајући људе и искуства реалности. а некад сам и ја строго веровао у моногамну љубав......
Моногамна љубав је у глави. Ја могу заиста да волим само једну особу, само о њој да размишљам, само са њоме да правим планове на дуг рок и да изграђујем један солидан однос.
Љубав се мења али док је мени у глави само једна особа а све остале ме мање интересују, површно ме интересују, заправо ме не интересују уопште ја живим у љубави, реалној, платонској или сам само заљубљен.
Такав сам, цео, несавитљив, безкомпромисам, ништа не радим нити доживљавам на пола. Кад сам ту недељиво сам ту, кад ме нема неће ме бити више никад. Знам цену и не ценкам се.
a što se ti brineš ko je i kada skrenuo s teme? si ti neki moderator?
autor teme je pokrenuo temu, dobio je odgovore koje je dobio, diskusija se razvila kako se razvila i to je to....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!