- 14 Apr 2011, 17:06
Originally posted by makaE, nek sam prokleta, ali ovo je meni (bar u mašti) tako seksi.
ja znam jednu bolesnu ali istinitu pricu na ovu temu.
prica je trajala 6 godina.
moja tada najbolja drugarica je malo cudan likrecimo da jos nisam upoznala muskarca koji je bio u njenoj blizini,a koji nije odlepio za njom. dakle, dobra riba (pritom je rokerka,nije neka fenserusa silikonska) , ali izgubljena u svom svetu, VRLO! u svom zivotu je navikla da ima koga god pozeli.
ALI ... pojavio se lik koji je poceo da joj salje sms poruke. Posto je s pocetka bio jako zanimljiv ona je pocela da mu odgovara na poruke... da bi se to dopisivanje produbilo toliko da su se dopisivali 24 sata dnevno, BUKVALNO. Lik joj je usao u psihu, totalno. Da ne spominjemo da je znao skoro uvek gde je ona, sta je obukla, koje boje su joj nokti. Dopisivanje je potrajalo oko tri godine, koliko je tu moju prijateljicu to ozbiljno drzalo. Celo nase drustvo je pizdelo zbog tog dopisivanja jer nam je zajednicko vreme neretko propadalo ako bi se ona slucajno pokacila sa tim likom. Naravno, ta misteriozna licnost je pljuvala sve nas, njene drugarice, samo je jedna od nas za njega bila ok, a bilo nas je 5 u drustvu. Mi smo se sprdale sa tim njenim virtuelnim deckom, stalno joj govorile da ga ne priznajemo dok ga ne upoznamo. Razlog njihovog neupoznavanja mi nikad nije bio do kraja jasan, ali znam da je on kao napravio dete nekoj zeni negde u inostranstvu..sta god. I da on je kao opasan momak vozi besna kola, njegovi momci ga prate hahahaha, stalno je u inostranstvu itd. Moja prijateljica se posle 3 godine dopisivanja i sama preselila u inostranstvo, odrasla, prestala je da veruje da u njenu srodnu dusu kako ga je nazivala,ali nije htela da prestane da se dopisuje sa njim, bar s vremena na vreme, htela je da odrzi kontakt jer je morala da sazna ko je to ustvari. Pokusavali smo da lociramo karticu preko nekih silnih veza, nismo uspeli.. da ne duzim sad..
Nakon jos 3 godine, odrzavanje kontakta se isplatilo. Uspeli smo da potvrdimo nase sumnje : njena srodna dusa, lik koji joj je toliko usao u psihu , lik zbog koga je ona napustila jako dobar posao (DA!) , lik ka kom je ceo njen svet bio okrenut.... to nije bio lik. To je bila zena. Zena na koju smo nas par sumnjale poslednje 2 godine tog dopisivanja,ali nikad nismo imale dokaza... Zena koja je bukvalno odgajila tu moju prijateljicu. Bolesno zaljubljena u nju, o jea. Nije joj bilo ni tesko da joj udje u psihu,kad je zna od detinjstva.. imali smo celu dramu i vece kada smo se svi okupili i pozvali tu zenu koja je do tad bila deo naseg drustva iako je bila starija od nas 10ak godina i vise.. to vece stvarno nikad necu zaboaviti, doslo mi je da povracam.. njen bolesni osmeh i faca.da ne duzim dalje, uglavnom , svi sad znamo ko je bio taj lik i koliko ga je savrseno odglumila ta zena. Blago receno unistila je najlepsi period zivota moje prijateljice, doba odrastanja... katastrofa.
eto, to je jedno lose virtuelno iskustvo ciji sam svedok.
![]()