Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Zwezdica

Da li u zivotu postoji jedna ljubav ili postoji vise osoba koje mozete u razlicitim vremenskim periodima voleti kao da je jedna, jedina i vecna i uzivati u tome dok traje, tj. dok ne dodje sledeca?

Da li kod vas postoji samo jedna i vredna veza/ljubav i sve ostale su blede kopije koje odrzavate samo jer vam je ta prava ljubav isklizla iz ruku?

Koliko vam ta predstava (ako je imate) o jednoj, jedinoj, vrhovnoj ljubavi u zivotu utice na stavove, misljenje, muvanje, odnos prema ljubavi i koliko vam to ako verujete da ne postoji jedna ljubav utice na iste stvari?

Više sam volela neke devojke što sam ih manje volela. A neke devojke što sam više volela, nisam ih ni volela. :veverice:
Korisnikov avatar
By bas bleu
^ovo je skroz u fazonu i don't know half of you half as well as i should like; and i like less than half of you half as well as you deserve :lol:
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
ideja da se samo jednom u zivotu voli mi je potpuno besmislena i zastrasujuca istovremeno.. covek moze da voli podjenako istim intezitetom razlicite osobe u razlicitim zivotnim dobima i da ostvaruje veoma lepe i kvalitetne odnose.. samo je stvar u tome koliko si otvorena za nove stvari, uprkos losim iskustvima iz proslosti (uslovno receno)
...
ili se ja samo tesim :retard:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Norma Jeane

ideja da se samo jednom u zivotu voli mi je potpuno besmislena i zastrasujuca istovremeno.. covek moze da voli podjenako istim intezitetom razlicite osobe u razlicitim zivotnim dobima i da ostvaruje veoma lepe i kvalitetne odnose.. samo je stvar u tome koliko si otvorena za nove stvari, uprkos losim iskustvima iz proslosti (uslovno receno)
E ovako. :sudija:
By Kragi
uvek u vezu ulazim sa razmisljanjem da je poslednja. Sve te price o kraju, raskidu, 'kada jednom budemo raskinuli ...' me uzasno demotivisu do te mere da pizdim. Nedopustivo mi je da zaljubljena, ili osoba koja voli ima stav o kraju i o tome kako to nece trajati zauvek :sweet:

Naravno, raskidi se desavaju, dese se prepreke, ljudi se razilaze ... Sve je to zivot.

Svaka ljubav je prica za sebe i nikada nisam video slicnosti izmedju njih. Jedino sto postoji onaj momenat komparacije (ako nista drugo ono bar u duzini trajanja) pa se ti odnosi mogu medjusobno uporedjivati.

Ne verujem da postoji samo jedna ljubav, ali isto tako ni u to da ih ima 25. Ne kontam ljude koji su sa 30 godina voleli 15 puta u zivotu. :neznam:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Kragi

uvek u vezu ulazim sa razmisljanjem da je poslednja. Sve te price o kraju, raskidu, 'kada jednom budemo raskinuli ...' me uzasno demotivisu do te mere da pizdim. Nedopustivo mi je da zaljubljena, ili osoba koja voli ima stav o kraju i o tome kako to nece trajati zauvek :sweet:

Tako i treba.
Originally posted by Orlando the Lady

koliko god je ljubavi potrebno/ as much as it takes
:up:
Korisnikov avatar
By maxie_ns
Originally posted by Kittrie

vise naravno.
sve se razlikuju, kvalitativno i kvanitativno.
i moje ideje o znacenju pojma ljubav se menjanju.
kao i ljubavi.
kao i ja.
nista nije staticno.

ali, da, smatram da moze postojati odredjen "ljubavni" odnos sa osobom
koji se , u toku celog zivota, moze izdvojiti po necemu sto je meni/nama najbitnije,
ili sto nas je obelezilo na NEKI nacin (koji ne mora biti ni vidljiv, nego negde zivi u nama).
ali takodje ne mora postojati, jer je svaka od tih ljubavi specijalna.
ali MOZE.
jao, ne mogu da se artikulisem, ko razume shvatice.

Ovo :cigareta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jbt, sigurna sam da ima tema. I da sam pisala na njoj. Sad mi dodje da je iskopam.Superiska je tema, samo ne bi bilo lose spojiti. Moderator :) ?

Originally posted by Galateja

Mi volimo jedan oblak koji prelazi iz osobe u osobu. Mi, zapravo, uvek volimo istu metu, cilj i rastojanje samo što se tlo menja. :astral2:
Ja se uopste ne slazem sa ovim :)
By alexandermagic
Prava -- samo jedna, što ne znači da ću si dozvoliti njenu praktičnu realizaciju.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Koliko god ljubavi mogu da iznesem, e toliko cu ih imati. :love:
Korisnikov avatar
By Laerem
Ljudi koji imaju samo jednu ljubav su siromasni. A siromastvo ne treba idealizirati.
Korisnikov avatar
By constantine
postoje velike i prave ljubavi
po meni samo je jedna prava a velikih ima mnogo
Korisnikov avatar
By Laerem
Meni "prava" ljubav zvuci fasisticki. Ne zelim biti osudjen na moju "pravu" ljubav, tko god ona bila. Tuzna li je to slika svijeta u kojemu mozemo ostvariti "pravu" intimu samo s jednom osobom. Zaista trebas biti prozet perverznom sebicnoscu da zahtijevas tako nesto od druge osobe.

Za mene je drugarstvo najveci oblik ljubavi. Ali ta rijec "drugarstvo" funkcionira samo tamo gdje je postala arhaicna, van uporabe, jer to joj upravo to daje dodatno znacenje. Tesko da vi Srbi to mozete razumjeti, nikada niste dovoljno voljeli Tita.

Drugarstvo as in comradeship ili camaraderie. Unlike a commune, this is a self-regulating body of believers with expansionistic tendencies, held together by a profound sense of duty and inherent brotherly sensuality, evolving incestuously, palpitating in unison towards a better, more suave tomorrow. Even this mere, not-yet-palpable notion of such a thing makes your very real binary "love" look petty and miserable in comparison. A cheap trinket for love's poorer tourists.

In a truly communist society the vestiges of binary love would collect dust on the back shelves of the Museum of Obsolete Sexual Practices, where people would look appalled at all the depravity and senseless limitations the Ancients have inflicted upon themselves.
Korisnikov avatar
By Misfit
Kao što Milena Dravić kaže, nama treba slobodna omladina i društvo bez kriminala. Ako to hoćemo, moramo dozvoliti slobodnu ljubav.

''''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!