Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by blentaAli nisu oni jadni krivi, verovatno im govore da su ne znam šta, a do kraja čovek u svašta poveruje. (Videti: Moja fotka.)
meni je fascinantno
da pederi u srbiji ako izgledaju prosecno dobro
znaci ne jako dobro , nego samo prosecno
imaju o sebi neko misljenje boze ti mene sacuvaj
i ponasaju se ko glupave dive
Originally posted by blentaJebi ga, devedesete su kod zena proizvele sponzorushe, kod nashih pedera ovo o chemu prichash.
meni je fascinantno
da pederi u srbiji ako izgledaju prosecno dobro
znaci ne jako dobro , nego samo prosecno
imaju o sebi neko misljenje boze ti mene sacuvaj
i ponasaju se ko glupave dive
Originally posted by Nullmarry me
e bratori... imaš edit dugme, spasi nas da ne dehidriramo
Originally posted by Nikolaa88Meni se čini da si ti pomalo iskompleksiran a?
Au al su me neki ovde totalno pogresno i povrsinski shvatili... al nema vezeSamo znam da sam napokon naisao na nekog ko mi se u svakom smislu dopada, ali da neke stvari ne kontam pa sam mislio da je neko mozda imao slicnu situaciju... STA BRATE OCE OD MENE
)) a to sto nemam puno gay iskustva ne znaci da nezreo ili uobrazen, jednostavno svako ima brate svog tipa. Jeste da sam mozda malo viiise probirljiv, ali jebiga... gejevi su mnogo iskompleksirani, depresivni, cinicni jebem li ga sta sve, ja samo hocu nesto opusteno i normalno bez puno smaranja i drame
I da, hocu da se preselim u Bg hahaha xDDDD
aa svidja mi se ovaaaj mamu mu... sve mi mrda nesto u stomaku kad pomislim na njegaA on je kriiiv za to sto smo non-stop u kontaktu, da nije bilo toliko extremno, ne bih ja...
Ipak nije tako lako mene zainteresovati
![]()
Originally posted by Nikolaa88
ZNACI SVE TOTALNO FULL!
Originally posted by Vetur úlfurZadovoljna sam
Originally posted by SmallTownBoy_91Dobro de
just a lick?![]()
![]()
Originally posted by Magejaooo bre, svi koji su ovako skontali su me totalno pogresno protumacili...
Originally posted by Nikolaa88Meni se čini da si ti pomalo iskompleksiran a?
Au al su me neki ovde totalno pogresno i povrsinski shvatili... al nema vezeSamo znam da sam napokon naisao na nekog ko mi se u svakom smislu dopada, ali da neke stvari ne kontam pa sam mislio da je neko mozda imao slicnu situaciju... STA BRATE OCE OD MENE
)) a to sto nemam puno gay iskustva ne znaci da nezreo ili uobrazen, jednostavno svako ima brate svog tipa. Jeste da sam mozda malo viiise probirljiv, ali jebiga... gejevi su mnogo iskompleksirani, depresivni, cinicni jebem li ga sta sve, ja samo hocu nesto opusteno i normalno bez puno smaranja i drame
I da, hocu da se preselim u Bg hahaha xDDDD
aa svidja mi se ovaaaj mamu mu... sve mi mrda nesto u stomaku kad pomislim na njegaA on je kriiiv za to sto smo non-stop u kontaktu, da nije bilo toliko extremno, ne bih ja...
Ipak nije tako lako mene zainteresovati
![]()
![]()
Niko ti ne zamera što si probirljiv, ali govoriti o sebi kao o savršenstvu prirode ukazuje na ogromnu nezreleost, iskompleksiranost i površnost.
Originally posted by Nikolaa88ti bi dakle fuckbuddyja, a ne dečka.
ja samo hocu nesto opusteno i normalno bez puno smaranja i drame![]()
Originally posted by Sanja Steppenwolfinhahahahah bravo Sanja vidim ja da ce tako i biti
Brate, da ti kaze nesto Sanja KuchkicaAko ti je ovo pocetak, to sve ide svojim tokom:
Moras prvo da umislis da si frajer, to brate vec jesi;
pod dva, treba da ti se svidi neko do jajca preko neta, to vec brate jeste;
pod tri, treba da trazis savet... au brate, i to si, pa tebi fenomenalno ide, meni je trebalo godinu dana da dodjem do trece tacke![]()
pod cetiri, treba da se iscimas zbog tog nekog Nis - Beograd, ti se zaljubis, on ti slomi srce, kaze da si od samog starta znao da je u vezi;
pod pet, odes brate kuci i kazes da ces se sad jebati sa kim stignes, em da stices iskustva, em da lomis srca kao sto su slomili tebi.
do sledeceg kuckanja![]()
![]()
Originally posted by unic0rn
Go for it!![]()
Za 6 meseci ces da nam otvoris temu kako te je shutnuo, na ivici si nerava i korak od samoubojstva a za godinu dve mozda i emotivno sazris! A bolje da to odradis sa 20 nego 30 godina.
![]()
Originally posted by Vetur úlfuri'm taken :patetika:
Originally posted by Nullmarry me
e bratori... imaš edit dugme, spasi nas da ne dehidriramo
![]()
Originally posted by spliffme thirding it
Originally posted by unic0rn
Go for it!![]()
Za 6 meseci ces da nam otvoris temu kako te je shutnuo, na ivici si nerava i korak od samoubojstva a za godinu dve mozda i emotivno sazris! A bolje da to odradis sa 20 nego 30 godina.
![]()
i second this![]()
Originally posted by Orionnisi , i meni je dok sam pretrcao preko uvodnog posta :-)))
''
jesam ja jedini kome je ova pesma pala na pamet u toku čitanja ove teme?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!