Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
fuj :party:

:incestzabavazaceluporodicu:
Korisnikov avatar
By Dina
Hm... nekad je bila davno tema o tome, ali incest u homoseksualnim vezama i ljudi su se onako virtuelno pobili, posto su jedni vikali odvratno a drugi ovima da su konzervativni i tome slicno. Mislim da se incest smara losim prvenstveno zbog potomstva a i zakonski zabranjeno kad je o brakovima rec do cetvrtog kolena. Ali opet zasto bi se to prenosilo na homoseksualne veze? Ono sto mene zanima je da li se kad se uvedu homoseksualni brakovi ili partnerstvo takodje zabranjuje brak do cetvrtog kolena srodstva ili te odredbe nema? Kod mene - pa sad ne mogu da kazem da mi je bas odvratno, ali ne bih bila odusevljena da mi se recimo drug zabavlja sa sopstvenim bratom, nekako ne bih mogla da lociram je li to sad brat ili partner, bilo bi mi malo teze da se postavim u toj situaciji. Iako nema tu potomstva opet je valjda to kako smo odgojeni bar u tom smislu prilicno jako. Npr Seamanov brat od rodjenog ujaka je isto gay ali uvek ga i oslovljava kao brata, totalno nezamislivo da taj odnos bude drugaciji.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hm...mislim da ja nemam sta da razmisljam o tome

u smislu...."a sta me se samo tice"
Korisnikov avatar
By jukie
Pa mislim da je to jednostavno GLUPO u 21. veku kada ljudi uglavnom više ne žive u malim selima gde im je izbor partnera nikakav jer je svako na koga će naići u sledećih mesec dana udaljen pet ili manje duži na rodoslovnom stablu. Imaš na svetu bar tri milijarde potencijalnih partnera za seks, you don't need to shit where you eat.

A i roditelji bi teoretski trebalo da ubede* decu dok su još mala da je incest gadan. Mene su npr. ubedili da se crvi i bube ne jedu, pa sada nemam nikakvu želju da jedem morske plodove.
*samo krišom da neko ne provali da krše dečja prava

Šta treba raditi ako neko ustanovi da mu je partner sa kojim je već 20 godina u vezi u stvari rođak, ne znam. I ne znam koliko tih duži na rodoslovnom stablu treba da bude da prestane da bude gadno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by hlaefdige

hlaef, nemoj tako...pitala nas je sta mislimo o tome - MORAS
hahahhaha

(sry ljudOvi, malo sam previse happy...poseban poz modeRnatorima :D )
By Kragi
Originally posted by J...
Ne mislim bas nista. Stvar licnog izbora.
:up:

Jedino sto mi je i sama pomisao grozna, iako nemam nista protiv ... Ko hoce nek izvoli
By Ulix
Originally posted by hlaefdige

E upravo tako. Meni ni iz dzepa ni u dzep.

Nije mi nesto narocito odvratno ni privlacno kao ideja.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Mislim isto sto i o incestu dveju mladih i nezrelih osoba. Alllright by me.
Korisnikov avatar
By Blady
Zaista cudno pitanje....
Pa mislim, da moze da bude zeznuto....
Zapravo nedavno sam imala slucaj, da se neka sestra koja mi je dalja, zaljubila u mene, jos dok nije znala da smo sestre...
Ne mogu jos da skontam koliko smo krvno povezane, ali mi je to bila poprilicno cudna situacija... e sad, ona nije u tolikoj meri zrela, da bi to shvatila ozbiljno... ali sam ja preuzela ulogu starije sestre i objasnila da treba na taj nacin i da se posmatramo, sestrinski :)
To je neko moje iskustvo, i jedino tako mogu da odgovorim na to pitanje... inace ne podrzavam, ali i ne osudjujem !
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ...Sitnicava...
Šta mislite o incestu dveju odraslih i zrelih osoba?
Ja sam odrasla i zrela, a incest ostro osudjujem.
Korisnikov avatar
By Delete
Pre nekoliko godina sam se dopisivala sa nekom devojcicom koja je uzivala da posmatra svog oca u kupatilu i sve to mi detaljno prepricavala, uz dodatne opise svojih osecanja, pa mi se to malo zgadilo. Ali ona, jelte nije bila ni dovoljno zrela, a ni odrasla, tako da to i nije bas reprezentativan primer...ali, opet, nisam bas pozitivno naklonjena incestoidnim prilikama.
Korisnikov avatar
By zboO
meni je to odvratno...

i ne vidim razlog zasto bi neko ko je gay morao biti toliko OTVORENIH ochiju pa da kaze COOL do jaja....pojebali se bata i seka, seka i seka, bata i bata....mama i seka, mama i bata.. what (who) eva...

...sorry ali ja onda imam kataraktu....MOJ "pogled" na svet nije toliko otvoren kako bih to prihvatila.

.. zasto se neki ljudi ovde nerviraju oko tudjeg misljenja i zasto ih nerviraju odgovori koji se kose sa njihovim.
Normalno je da svako ima svoj stav i da smo svi razlichiti...manje ili vise konzervativni...manje ili vise tolerantni...manje ili vise otvoreni...
By ...Sitnicava...
Originally posted by zboO
.. zasto se neki ljudi ovde nerviraju oko tudjeg misljenja i zasto ih nerviraju odgovori koji se kose sa njihovim.
Normalno je da svako ima svoj stav i da smo svi razlichiti...manje ili vise konzervativni...manje ili vise tolerantni...manje ili vise otvoreni...
Naravno da se stavovi razlikuju i ne vidim da se iko nervira zbog mimoilaženja mišljenja. Ja samo naglasih da smo poslednji pozvani da se incesta gnušamo jer moraju postojati neke granice. Kao što rekoh, sami ih pomeramo.
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Myto
Originally posted by sleepingsun
mucno mi je i od same pomisli na to,Mislim da neke norme moraju da postoje i zaista ne shvatam kome to moze da bude ok.Po toj logici,ako je osoba odrasla i zerla,moze da se jeeb i sa simpanzom,pa je to ok..svasta.Licno me zabole,nikog ne osudjujem,samo ne verujem da bi iko mogao ad spava ili da razmislja o familiji na taj nacin.To mi je bolesno
A ti si bolesno netolerantna.
eh, sad...mislim da to nema veze sa tolerancijom! ni meni to ne izgleda bas "prikladno"

nisam sigurna, mislim da je do 3. kolena incest (neka se jave biolozi i geneticari oni su to ucili)

cak i ako ne planiraju decu (a velike su sanse da potomstvo ima genetske poremecaje) to mi deluje jako konfuzno! zamisli da se ceo svet tako ponasa!?
By J...
Originally posted by elektron84
zamisli da se ceo svet tako ponasa!?
Ne svidja mi se ova recenica. Upravo tako razmisljaju homofobi kada kazu "sta bi bilo da smo svi homoseksualci", kao da se plase rusenja nekih ustaljenih normi, promene i sl. A taj strah im potpuno nije opravdan jer niti su svi ljudi gay (a nikad nece ni biti) a isto tako ni incest nije neka posebno masovna pojava tako da nema mesta ovakvim strahovima. Ipak postoje neki tabui koji su stari koliko i ljudska civilizacija i ne mogu preko noci nestati. Da li su dobri ili ne bi mogla biti posebna tema a pojedinci mogu u manjoj ili vecoj meri a i ne moraju da se zgrazavaju nad njima.

Ono na sta sam ja mislila kada sam rekla da me ne zanima je da npr. bih mogla da razumem da se u nekim slucajevima moze desiti incestuozna veza i da se to manje ili vise moze razumeti ili tolerisati. I opet sve zavisi kakva je veza, kao sto je i Kiwi rekao, incest izmedju roditelja i dece nikako ne bih mogla da kazem da je ok upravo zbog toga sto se desava dok je dete maloletno, zbog toga sto je skoro uvek pod prisilom ili ucenom i sl. Dok npr. incest izmedju rodjaka koji se mozda prvi put vide u 20toj godini zivota i sl. mogu da razumem u izvesnoj meri.

Npr. citala sam u nekim knjigama primere incestuozne veze izmedju brata i sestre i obicno se oni desavaju u situacijama kada su ta deca odrasla sama, bez roditelja ili adekvatnih staratelja, kada malo ljudi poznaju izvan neke svoje male zajednice i kada su zbog svega toga jako upuceni jedno na drugo. Ja u takvoj situaciji taj odnos na neki nacin mogu da razumem.
Korisnikov avatar
By elektron84
Ta recenica "zamisli da se ceo svet tako ponasa" odnosila se na to da ako bi to bilo nesto sasvim ok (govorim o incestu do 3. kolena, posle toga ne znam ni da li je incest, no dobro) tu bi bilo jako puno parova, a neki od njih bi se i zaljubili i sigurno pozeleli decu. Onda bi nastao problem.

Situacije roditelji-deca gde deca nemaju mogucnost izbora (citaj primorana su na to) necu ni da komentarisem!
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Po meni ljudi koji se upuste u tako nesto zele samo da budu fizicki zadovoljeni. Ne mislim da su ludi, poremeceni-moguce ali i to je diskutabilno. Jednostavno mislim da imaju zivotinjski poriv da budu zadovoljeni.
Incestuozan odnos izmedju majke i sina ili izmedju nekih rodjaka ne moze biti isti i ne mogu isto da gledam na oba odnosa. Prvi mi je odvratan dok drugi i nije nesto posebno, ako se to dvoje ljudi dogovorilo da rade vec sta i ako je njima lepo i meni je, niti ih osudjujem niti ih podrzavam.

Zanima me odakle doticnoj gospodjici inspiracija za temu? :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
(komentar nakon citanja cele teme)

...Svi smo mi malo homofobi, ali u nekoj drugacijoj dimenziji, i u drugoj situaciji od one u kojoj smo sami... Pocinjem da kapiram homofobiju.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
*incestuozan

Ont, dalje: Imam razumevanje, sve dok se ne radjaju dvoglave jedinke.
By Ulix
Originally posted by Blond Brat
Po meni ljudi koji se upuste u tako nesto zele samo da budu fizicki zadovoljeni.
А иначе секс служи чему, тачно?
Jednostavno mislim da imaju zivotinjski poriv da budu zadovoljeni.
Док ти, са друге стране, док се јебеш имаш порив да останеш незадовољена?

:plavuso:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Htela sam da kazem da im je samo to u glavi-ZADOVOLJSTVO. Da ne gledaju na vreme, mesto...Nije im bitno da li im je taj neko rod ili ne.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by the1whowished
*incestuozan

Ont, dalje: Imam razumevanje, sve dok se ne radjaju dvoglave jedinke.

Da li se ovo prvo odnosilo na moj post kojim slucajem?
By Ulix
Htela sam da kazem da im je samo to u glavi-ZADOVOLJSTVO. Da ne gledaju na vreme, mesto...Nije im bitno da li im je taj neko rod ili ne.
Па не верујем, некад вероватно морају и да иду на посао или да плате рачун за струју.

А кад мислим о сексу, и ја мислим искључиво на задовољство. Да ли то значи да сам инцестуозан? :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hoce li mi neko lepo objasniti kakve to veze ima da li ti je neko rod ili ne da bi imao sex sa tom sobom, da biste se voleli ili medjusobno simpatisali?

bas pohvalno od tih osoba sto su uspeli da prevazidju default ispiranje mozga da je uzasno, strasno, gresno, odvratno imati nesto sa nekim samo zato sto nosi label "rod".

a mesanje genetskog materijala i pravljenje dece je ionako sasvim druga stvar i trebalo bi tu istraziti mnogo vise faktora od cisto preventivnog ne sa rodjacima zbog potencijalnog gomilanja nepozeljnih gena....
By J...
Originally posted by elektron84
Ta recenica "zamisli da se ceo svet tako ponasa" odnosila se na to da ako bi to bilo nesto sasvim ok (govorim o incestu do 3. kolena, posle toga ne znam ni da li je incest, no dobro) tu bi bilo jako puno parova, a neki od njih bi se i zaljubili i sigurno pozeleli decu. Onda bi nastao problem.

Zato taj tabu i postoji. :)

Ne verujem da neko ima nameru da omasovljava incestuozne veze kao pojavu vec je pitanje da li se pojedinacni slucajevi, ako se vec dogode, mogu razumeti i opravdati ili ne.
By ...Sitnicava...
Ulixe, je li mnogo zanimljivo vaditi reči iz konteksta i hraniti sujetu putem umnog nadmetanja sa Derištem, m?

Pohvalno, vrlo pohvalno. :maji:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ulix
Po meni ljudi koji se upuste u tako nesto zele samo da budu fizicki zadovoljeni.
А иначе секс служи чему, тачно?
Pa valjda da vas oboje prožme i bude kruna neke ljubavi? Pa se onda krunišete gde stignete :) Ne slažem se sa Blond Brat, ali tvoje pitanje definitivno nije na mestu :) Devojka je, mislim, napisala da incestoidne osobe ne traže neki dublji emotivni smisao u odnosu sa svojom rodbinom.
Originally posted by Ulix
Jednostavno mislim da imaju zivotinjski poriv da budu zadovoljeni.
Док ти, са друге стране, док се јебеш имаш порив да останеш незадовољена?

:plavuso:
:pucaodsmeha:

Ne, nego traži nešto više od pukog zadovoljstva :)

Kako se odjednom namnože bukvalisti na forumu, čudo jedno :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Zahvaljujem se Kiwiju sto je preveo moj post Ulixu :evil:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by sleepingsun
.Po toj logici,ako je osoba odrasla i zerla,moze da se jeeb i sa simpanzom,pa je to ok..
Pod uslovom da je i Simpanza (licno ime :D ) odrasla i zrela osoba od vrste
(roda, soja? jukie, pomagaj) homo sapiens sapiens, onda je u redu.

Ako nije, nego samo simpanza, onda ne - jer simpanza ne moze biti zrela ljudska osoba, pa ni odlucivati da li ce pristati na sexualni odnos (tj zovotinja ne moze da da pristanak, a to je onda silovanje)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!