Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Meni se tako nesto desilo, pa me otkacila posle 2 nedelje. Njihova veza ionako nije funkcionisala (niti sam ja prva s kojom ju je varala), mozda joj je samo trebao razlog da raskine tu disfunkcionalnu vezu, a mozda se stvarno zaljubila, a ja se ponasala kao skot (jer u neku ruku jesam). Ne znam, bila sam mlada i slabo iskusna i o vezama nisam znala ama bas nista, i u tom pokusaju sam se ponasala kao s ljubavnocim i drzala je na distanci, ipak. Tako da ni dan danas ne znam sta je od tog dvoje, i da li su oba ili nesto trece bili razlog za raskid. U svakom slucaju, ne znam sta bih radila. Ja u veze ne ulazim olako, i ne ulazim nikako pre nego sto bivsu izbacim iz sistema potpuno, tako da negde i od druge strane ocekujem novi list, mada ne znam koliko bih bila dosledna u tome da upoznam nekog u datoj situaciji, a da mislim da je to to.

Jbg, ako mislis da je vredna toga i da ces moci da joj verujes, onda probaj, ako ne... ne znam. Sve varijante izmedju su mi nekako, paaa - ono sto se meni desilo.
By sense
ostavljaj to dok se ne zatreskas jos vise... velika je sansa da ce "gresku" ponoviti, a onda ce za tvoj "oporavak" trebati duze vremena...
Korisnikov avatar
By Billy boy
ja mislim da treba da oprosti. Svi greshimo, niko nije bezgreshan. Stavite se u ulogu te cure? Kako je njoj? Ne mozemo da sudmo o buducnosti te veze na osnovu onoga sto se dogodilo pojedinima u istoj situaciji. Ja mislim da azdaja treba da sedne i rascisti to sa njoj. Da obe stranu kazu sta imaju i da rasciste to.
By ...Sitnicava...
Plakanje i tolika vezanost posle mesec dana... :misli:

Ja sam uvek za oproštaj. Sve što nije pakost se može i treba oprostiti ako je osoba vredna. Molim lepo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih je pustila neko vreme da me ubedi da je to ok....
Korisnikov avatar
By Hys.
A ja imam utisak da je Azdaja, iz nacina na koji je izlozila problem, odlucila da ce biti sa njom i pre no sto je otvorila temu, neg joj treba jos malo coaxing pred sobom :namig2:
Korisnikov avatar
By Billy boy
ma azdaja ja car'ca...jao ta devojka tamo treba da bude ponosna sto je neko brani :) realno :perezube:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ljubav91
povali je, lol

JU, pa da..:retard:
Korisnikov avatar
By Insorcer
...priznajem da je dvogodishnji odnos sa tim dechkom najinteresantniji deo koji sam ja otprilike razumeo ovako "kad' vetj nemam devojku koja me chini sretjnom i zadovoljnom, ono bar imam dechka koji moju heteronormiranu okolinu chini zadovoljnom" :D

..ili opet greshim?!

ont: Nemam slichno iskustvo, no snatjitjesh se ti sa tom devojanom -ne sumnjam! :pivce:
Korisnikov avatar
By Azdaja
gresis, ali..nema veze:lol:

malo cu da iskuliram situejsn:gatara:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Azdaja
... ali ne zaboravi savet mladice ljubav 91
povali je, lol
:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by the1whowished
Originally posted by Azdaja
... ali ne zaboravi savet mladice ljubav 91
povali je, lol
:praznoglavi:

definitivno, resenje je povaLJivanje :glupan:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ali plakala je :lol:

Oprosti joj, upoznaj je sa mnom pa je rasplaci da ja vidim :pucaodsmeha:

Onda ima da je zajedno ofarbamo:balerina:

:lol:

:hamlet:
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahahahahhah :lood:

tvoj odg je the best na ovoj temi, posle ljubav91:drama:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Zahvaljujem :cowboy:

Nego,ja bi joj stvarno oprostila...a i lep ste mi par:love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa..ja sam uvek lep PAR :smeh:

ne znam, mozda sam malo cudna, a i ona je jel...pa :smeh:

:ves:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Moguce:yes: Oprosti joj...hocu da se pojavim na tv-u :eya:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Predlazem da uradimo nesto slicno onome sa pocetka 6. sezone TLW-a.
Ovako, ideja je da doticnu stavimo na test u "Toksiku" (koji je u ovoj situaciji lokacija analogna "Hit"-u) tako sto cu je ja startovati i pokusati da je sarmiram (ja mu onda dodjem Niki, ako je vec Toxic Hit :lol: ). Blondusha moze biti konobarica koja se tu slucajno zadesila sa bubicom zadenutom za keceljce, jer nam uslovi ne dozvoljavaju kamere i plazma televizore u zasebnoj sobi za spijunazu. Ukoliko tvoja draga prodje test, u sta sumnjam, imajuci u vidu moje sarmerske sposobnosti, slobodno mozes da.. citiracu korisnicu ljubav91, "je povalis" :hvala:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mladost ludost
Starost - jos veca ludost ( plus bolest )
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Azdaja
aha, teta daco...

sta ima novo u subaji? :party:
Korisnikov avatar
By m..
jej!

btw sta bi s ovom malom? hoce biti tog seksa ili ne?
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahah...bilo bilo, a da li ce ga opet biti - ne znam, razmisljam... :roni:
Korisnikov avatar
By m..
i ja sam za tu verziju. bolje ista nego nista.

inace, porazmislila sam malo o ovome, i mhm, dosla do zakljucka da mzoe da ode na bilo koju stranu i da ti zapravo jedina mozes da znas, svakako bolje neko iko drugi ovde, na kraju krajeva mi nismo ni videli tu zenu.

onda sam se stila da sam bila s ribom koja je tad jos uvek zivela s bvsim deckom, pa mi ich nije smetalo.
Korisnikov avatar
By Val
E da ti starija teta kazhe. Imash SAMO jedan zhivot. A ako se devojchica takodje zaljubila, pa ostavila dechka zbog tebe, ne govorecji ti od samog starta da on postoji...razmisli. Mozhda nije htela da te preplashi (kao shto na kraju jeste), pa cjutala dok ne sredi to s njim!?

Da sam na tvom mestu (a nisam, jelte) ja biK nam vala dala jednu saMsu. Na popravni, pa shta bude. Uzhivajte bre! :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Val
E da ti starija teta kazhe. Imash SAMO jedan zhivot. A ako se devojchica takodje zaljubila, pa ostavila dechka zbog tebe, ne govorecji ti od samog starta da on postoji...razmisli. Mozhda nije htela da te preplashi (kao shto na kraju jeste), pa cjutala dok ne sredi to s njim!?

Da sam na tvom mestu (a nisam, jelte) ja biK nam vala dala jednu saMsu. Na popravni, pa shta bude. Uzhivajte bre! :)
Pa onda kad nadje nekog treceg, dok je sa tobom u semi...ma odjebi to na vreme! :njanjanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!