Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ljubav91
a, ja sam razumela 140 km/h :roll: onda bih :)
Umreću od smeha...
Originally posted by *deni*
Obozavam da putujem vozom i nije mi bitno koliko dugo traje putovanje, sto duze to bolje, jer je putovanje zeleznicom kao takvo za mene uvek pravi dozivljaj.
:love:
Deni, isti slučaj samnom.

OT... Radio sam, i radjeno je zbog mene. Lepo je kad si u tom stanju, I drove all night...Jedino, jedino...što se promenilo kod mene je to što kad to neko uradi za mene-ne pridajem toliki značaj kao nekad.

Nije ta vožnja neki naročito zahtevan čin za dokazivanje ... bilo čega...
Korisnikov avatar
By Mars
Malo mi dodje smešno što je 140km neka daljina, al ok.
Eto taj sneg otežavajući faktor...

:)
Korisnikov avatar
By Zibro
Epilog

OSta Zibro kod kuce

Ljudi moji kada sam ja izasao napolje i video koja je zimustina momentalno sam shvatio da sacekati jos dva tri dana i nije neki problem
Korisnikov avatar
By Zibro
e da i za one koji jos to nisu shvatili
ja sam mentalno retardiran za pravopis dali , da li , Beograd , beograd nemoze ili ne moze .... sve je to meni isto
Korisnikov avatar
By Mars
Ama i gramatika, pravilno je "da li BISTE"...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Mars
Ama i gramatika, pravilno je "da li BISTE"...

aaaaaaaaaa :alien:
Korisnikov avatar
By Mars
:)

Nije to toliko bitno. Bitno je da ne skačemo jedni drugima zubima za vrat ovde zbog tih stvari
(osim eventualno ako obe strane uživaju u tome...)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Zibro
Ljudi moji kada sam ja izasao napolje i video koja je zimustina momentalno sam shvatio da sacekati jos dva tri dana i nije neki problem
Tipichno femkanje gradskih likova, te vam je hladno, pa pretoplo, pa vetar duva, kisha pada...
By alexandermagic
Naravno da bih.

On the other hand, uradio bih to i za prijatelja. :)
By J...
Epilog

OSta Zibro kod kuce
:smeh:

Jesam ja rekla da se to ne isplati. :deda:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja shvatio da si ti već bio tamo pa se vratio pa se još trezniš od pređenih 280km po tmuši i mećavi :lol:

Ja ne znam da vozim, tako da mi je ta dilema izlišna, a u bus ili voz bih možda i ušao i za veće razdaljine, ali to treba da bude neka dugotrajna veza u kojoj je to cimanje putovanjem radi viđanja samo privremeno.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by V I V I S E C T
Tipichno femkanje gradskih likova, te vam je hladno, pa pretoplo, pa vetar duva, kisha pada...

\ ovaaaaj mala ispravka ja sam se femkao da iz sela zapucam u grad ,,,,

@ Kiborg , cimanje jeste privremeno ( bar se nadam )
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja bih, jer volim a vozim..i jer mi zbog devojke do koje mi je stalo nista nije tesko da ucinim...al nemam kola...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by V I V I S E C T

\ ovaaaaj mala ispravka ja sam se femkao da iz sela zapucam u grad ,,,,

@ Kiborg , cimanje jeste privremeno ( bar se nadam )
Kod mene u selu jedino se zene zale na vreme, mushkarcima je to sramota. Ali u ovo doba modernizacije, moguce je da su neka sela i njihovi stanovnici postali svileni.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Radila sam to vec.... i opet biH :pirat:
Korisnikov avatar
By Island
i ja sam, ali nekih stotianjak km i ne po snegu. Sneg manje-vise, gora mi je varijanta ujutru ustajati na posao
By Snow_Crystal
Da li bi

po lednoj decembarskoj noci seli u kola i vozili 140km kako bi se na nekoliko sati videli sa partnerom a onda u sitne nocne sate ponovo seli u ista ta kola i vozili jos 140 km nazad po snegu i ledu kako bi ujutru na vreme bili na poslu ..... vec sat vremena razmisljam o toj kamikaza varijanti , znam videcemo se za nekoliko dana cim i meni i njemu prodje frka i guzva oko posla praznika obaveza ali veceras mi nesto posebno nedostaje
VEc sam to uradila, samo sto sam isla busom + bilo je vise od 200km u jednom smeru...:obraz:
Korisnikov avatar
By Val
Kad ja mogu 2 X 1500 km, zashto ti ne bi mog´o 2 X 140? :nerd:

Ak´ tak´ osecjash...VOZI!
Korisnikov avatar
By Val
e da i za one koji jos to nisu shvatili
ja sam mentalno retardiran za pravopis dali , da li , Beograd , beograd nemoze ili ne moze .... sve je to meni isto

K´o shto ti je isto videti GA ili ne? :doh: Bitno da s´ ti postaviJo temu! :lol:
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by KissQueen
been there, done that....

yup

ponovo bih :superheroj:
what she said
Korisnikov avatar
By Azdaja
da li vam se desilo da imate samo sat vremena da se vidite sa tom dragom osobom, krenete aVutom, pa vam pukne guma - nekako je u STIKLAMA natociljate, pocne kisa da pljusti, vi uskocite u auto i opet jurite kolima sa osmehom - cisto da bi bili sa tom osobom 20min - jer samo toliko vremena vam je ostalo(za taj day)...

hmmm i opet biH to uradila naravno :)
Korisnikov avatar
By Tomek
Pa ja sam to radio i radio bih opet...

A udaljenost je bila priblizno 140 km... To je samo 2 puta po 2.5 sata autobusom...
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by iWanna
(a odgovor na naslov- Dao bih. wtf?!)
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by Azdaja
da li vam se desilo da imate samo sat vremena da se vidite sa tom dragom osobom, krenete aVutom, pa vam pukne guma - nekako je u STIKLAMA natociljate, pocne kisa da pljusti, vi uskocite u auto i opet jurite kolima sa osmehom - cisto da bi bili sa tom osobom 20min - jer samo toliko vremena vam je ostalo(za taj day)...
ne.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by ljubav91
Originally posted by Azdaja
ne.

a dobro jos si mlada :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!