Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by B.U.Molio bi one koji nemaju šta interesantno da napišu (odgovore) da ne pišu ništa, mislim da nikome nije zanimljivo čitanje bezveznih komentara tipa "ova tema je već bila" ili lekcija iz pravopisa (još pogrešnih)-ovakvi komentari SAMO BEZVEZE PUNE STRANICE, dosadno je čitati stranice na kojima ima 20 ovakvih odgovora a 1 zaista vredan čitanja!
ajde ti Pikaso
otvori neku temu u Kulturi i Umetnosti
a ne odmah zai
si se uhvatio
elem...ne kupujem ni sedmicne novine ni dnevne
te ne znam sta se 'sveljuje' na sta
et toq!
![]()
Originally posted by pikasoubeograduNe biti ZA ONS...dupli negativ? Ili mu dodje kao sto rece GW Bush Ili ste sa nama ili protiv nas
Ako NISTE za ONS kako uspevate da iskontrolišete svoje povremene seksualne (životinjske) strasti?? Kad desna (ređe leva ruka) dosadi kao zamena za partnera??
Originally posted by pikasoubeograduPa ne bi trebalo, mozda sam ja nekog iskoristio
Ako JESTE za ONS da li se sutradan budite sa osećajem niže vrednosti kao UPOTREBLJENA osoba??
Originally posted by pikasoubeogradu...po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa...
Da li Vam se čini da ste sex, koji je po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa, sveli na isti nivo kao kupovinu dnevnih ili sedmičnih novina?
Originally posted by Sing"Ne biti ZA ONS...dupli negativ? Ili mu dodje kao sto rece GW Bush Ili ste sa nama ili protiv nas"Originally posted by pikasoubeograduNe biti ZA ONS...dupli negativ? Ili mu dodje kao sto rece GW Bush Ili ste sa nama ili protiv nas
Ako NISTE za ONS kako uspevate da iskontrolišete svoje povremene seksualne (životinjske) strasti?? Kad desna (ređe leva ruka) dosadi kao zamena za partnera??![]()
Originally posted by pikasoubeograduPa ne bi trebalo, mozda sam ja nekog iskoristio
Ako JESTE za ONS da li se sutradan budite sa osećajem niže vrednosti kao UPOTREBLJENA osoba??![]()
A sto bih trosio vreme sutradan da o tome razmisljam kad je taj trenutak prosao?
Originally posted by pikasoubeogradu...po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa...
Da li Vam se čini da ste sex, koji je po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa, sveli na isti nivo kao kupovinu dnevnih ili sedmičnih novina?
Od kud ti ovo? :![]()
Originally posted by pikasoubeograduNema veze, izvadjeno iz konteksta, mrzi me da se vracam unazad, sorry.
"Ne biti ZA ONS...dupli negativ? Ili mu dodje kao sto rece GW Bush Ili ste sa nama ili protiv nas"
o čemu ti pričaš?? kakav dupli negativ??
Originally posted by pikasoubeograduPoenta mog posta da mozda sam i ja nekog (svesno ili nesvesno) iskoristio u tom ONS znaci da ne be trebalo samo da vidim taj ONS kao nesto lose sto se meni desilo (da je mene neko iskoristio za jednokratnu upotrebu), i da mrzim ideju ONS. That's all.
i kakav je to stav možda sam ja nekoga iskoristio i to je ok-wow al si ti neki baja?!
Originally posted by pikasoubeograduPikaso, pozdrav i tebi, dobrodosao, nadam se da ce ti biti lepo ovde
Pozdrav svima!
Novi sam clan od danas (11.12.) i za svoju prvu temu odabrao sam baš ovaj naslov, odnosno pitanje koje mi nikad nije bilo jasno vezano za gay ljude, jer čini me se kad ovo pitanje dođe na red niko ne zeli (ili ne zna) da da pravi odgovor..?!
Da li vi STVARNO znate sta zelite od partnera?!
Dakle VEZA:dancing: VS one night stand:bj:
Originally posted by pikasoubeograduZasto bih se osecala kao upotrebljena osoba? Pa boze dragi, sama sam htela tu akciju, drugo zasto mora svako da me upozna i ima uvid u ko zna kakve dubine mog karaktera? Zasto bih imala osecaj nize vrednosti? Mislis zato sto tamo neka Jelena, Milica nije pala na kolena pred svom kolosalnoscu i divotom mog karaktera i velicinom moje persone (prikazane u 5-6 sati jebacine)? Lol. Ja sam ono sto jesam, pa ma sta tamo neki Pera ili Mika o tome mislio, mogu da me mrze ako hoce, to malo toga govori o meni. Drugim recima, ne mora svako da me gotivi da bih se osecala kao vredna osoba, niti treba svako s kim se jebem da me voli, niti, zapravo, upozna. Ne mora ni ime da mi zna, sto se mene tice.
Ako JESTE za ONS da li se sutradan budite sa osećajem niže vrednosti kao UPOTREBLJENA osoba?? Da li Vam se čini da ste sex, koji je po moralnim vrednostima vrhunac jednog odnosa, sveli na isti nivo kao kupovinu dnevnih ili sedmičnih novina?
Originally posted by m..
...zapravo u slucaju ONS-a preferiram da me se tretira kao objekat, da ne bu posle doslo do komplikacija raznih vrsta.
Originally posted by m..
Veza je savim druga stvar, prosto pozelim da sa nekim podelim ceo svoj zivot, pa je i sex logican deo toga svega, ali daleko od toga da smatram da je sex vrhunac veze, meni je recimo cinjenica da mogu da podelim svoje najvece strahove, sva moguca i nemoguca raspolozenja, sumanute ideje i snove vrhunac veze.
Originally posted by m..
I da, postoji velika velika razlika izmedju onog sexa koji imas s nekim s kim si u vezi i sa kojim se volis i ONS-a, al kao sto rekoh - moze i svedski sto pun kojekakvih djakonija, ali moze i kifla ako crkavam od gladi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!