Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nemam problem ni sa povrsnostima svog zivota. Poznajem ogroman broj ljudi, ali isto tako godinama unazad nikako da prebacim cifru od 3+1 prijatelja.
To je problem duha vremena, ne moj problem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Orlando the Lady

Nemam problem ni sa povrsnostima svog zivota. Poznajem ogroman broj ljudi, ali isto tako godinama unazad nikako da prebacim cifru od 3+1 prijatelja.
To je problem duha vremena, ne moj problem.
Od reči do reči.
:up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Znaci da imam tri prijatelja i ljubavnicu koja mi je cetvrti prijatelj, iako prijatelj koji nije samo prijatelj.
Ali to, ta 3+1 formula vazi za mene.
By J...
Kako ne volim svoje stare teme. :doh:
Ont: nemam nista da kazem.
By J...
Nemoj ruku odgristi, trebace ti.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Mogu da pricam sa nekim, budem kulturna i to je sve. Ta povrsna prijateljstva mi nekako i odgovaraju, ali moram priznati da sam na faksu nasla par dobrih drugarica. Imam par dobrih prijatelja iz srednje i osnovne... Mogu ja da se upoznam, popijem pice, ali tu se vrte uvek oni stari ljudi koji su mi prirasli za srce.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne J to nikako nisam htela reci :pionir:

samo se zaturila, zato nema puno odgovora
By J...
OK, onda cekam tvoj odgovor na zadatu temu. :)
By LeDeNa_
Sve si rekla u uvodnom postu pa nemam sta dodati...Tako je i kod mene...

A i ako sta dodam citiraces me i onda cu imati i ja tremu kao zozefin st da odgovorim :D
By J...
LeDeNa, samo ti pisi, necu citirati.
Korisnikov avatar
By zozefin st
J ti si mene pozvala da odgovorim na temu,
a ja tebe pozivam da pogledas moju sliku u mojoj fotki i ocenis dal sam andro
:mirth:
By J...
ti nisi odgovorila na temu, samo offtopicaris, tako da od ocenjivanja nema nista.
By LeDeNa_
Imam mali krug ljudi sa kojima se druzim ceo zivot, a verovatno i par zivota pre. Ne osecam potrebu da tom broju pridodam jos nekog, jer sa postojecima imam sve sto mi je bitno, a i postavili su jako visoke kriterijume kao ljudi, a da bih se zadovoljila icim manjim od toga.

Tako da, ne zudim za nekim novim bliskim ljudima. A ako je obrnuto, pa mene neko ganja u zelji da se zblizimo..pa.. nakon odredjenog broja odjebavanja ufino, zarezim ;)

Propustam li tako neke divne ljude? Ne razmisljam na taj nacin, jer onda svakim satom svoga zivota propustam mnogo toga drugoga umesto ono sto sam odabrala.
A i pobornik sam one "What's for you, will not pass you by".

Neki mrak ljudi su se pojavili sasvim slucajno u mom zivotu i zadrzali se do danas na posebnom mestu.

Da ne ispadnem neki asocijalac hehe, ja obozavam ljude i druzenja. Ali mene vise smori forsiranje neke bliskosti i poverenja i ne znam ni ja cega, nego neobavezno lajanje o glupostima ;)

Takodje smatram da su bitne stvari (ljudi) nezaobilazni. Mislim da ih je nemoguce "propustiti",dovoljna je jedna rec,osecanje koje probude,osmeh koji izazovu. To se ne zaboravlja i budi zelju za vise. Oni koji ostanu zaboravljeni,su i bili samo trenutna zabava.
Korisnikov avatar
By maka
ja sam uvek otvorena za nova prijateljstva, spontana,ako kliknes sa nekim treba to gajiti i graditi.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ne razumem potrebu za velikim brojem poznanika. par njih je sasvim dovoljno za svakodnevne potrebe i to su ljudi sa kojima ni nemam želju da se preterano upoznajem, jer onda ne bi ni bili poznanici.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Orlando the Lady

Znaci da imam tri prijatelja i ljubavnicu koja mi je cetvrti prijatelj, iako prijatelj koji nije samo prijatelj.
Ali to, ta 3+1 formula vazi za mene.
Isto. Slazemo se. Samo sto je moja forumula 2+1. Moje ljubavnice, kako Orlando kaze su moji jako dobri prijatelji dok traje, u suprotnom ne bih mogla da budem sa njima.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by maka

ja sam uvek otvorena za nova prijateljstva, spontana,ako kliknes sa nekim treba to gajiti i graditi.
Naravno.

Desi se i to, i sto ne bih bila otvorena za nova prijateljstva.
Korisnikov avatar
By Loni
Ako smo se s nekim kratko družili, a posle se razišli, ne znači da je to vreme uludo bačeno.

Ponekad je dovoljno sebi ulepšati i svega par dana, jedan dan ili ćak sat.
Ako nam je u tim trenucima bilo lepo, ako smo razmenili ok energiju, što da ne?
By LeDeNa_
zozefin st sad si ti na redu :D

Ja sam odgovorila i dobro je da se tema nastavila jer je tema odlicna :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ne zamaraju me toliko površna poznanstva koliko površni ljudi. S nekim mogu da proćaskam sat vremena i da za to vreme razmenim više energije nego što bih s nekim za mesece i godine.

Već duže izbegavam olako upoznavanje, dovoljno sam iskusan da mogu da procenim iz kojeg poznanstva nešto dublje može da se razvije, a iz kojeg ne.

Važne su i okolnosti, od mnogih prijatelja sam odvojen geografski, pa ne mogu baš uvek da biram.

KOLIKO MOŽEŠ

I ako ne možeš svoj život da učiniš kakvim želiš,
ovo bar pokušaj da postigneš
koliko možeš: nemoj ga unižavati
sa previše dodira sa svetom,
sa previše izlazaka i razgovora.

Nemoj ga unižavati izvodeći ga,
često šetajući i izlažući ga
svakodnevnoj gluposti
veza i susreta,
da ne postane dosadan kao da je tuđ.

-- K. P. Kavafis
J... napisao:Ili vam se sve svodi na par pozdravnih recenica, razmenjene brojeve koji ostanu u telefonu a cijih se vlasnika posle mesec dana vise i ne secate.
Sometimes it is even nice ako dođe do toga. :radosnice: S nekim ljudima jednostavno imaš expiration date. Družiš se s nekime neko vrijeme i to je to. Virtualno imam te ljude i kontaktima pa možda čak tu i tamo nešto komuniciramo. Ne patim za njima jer uvijek će netko drugi doći i zamijeniti ih. Everyone is replaceable. Well almost everyone.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!