Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
ja ne znam da se kontrolisem i ako se nadjem u situaciji da nesto saznam to i uradim...i vrlo cesto to saznanje lose utice na mene...ali preboli se nekako i pocne nova godina:jelka:
Korisnikov avatar
By blenta
pa sad
radoznao jesam - poprilichno
ne bivam povredjen

svi koji takvi jesu
moraju da se pomire s jednom stvari

onaj ko voli da kopa
mora da bude svestan
da ce biti u poziciji
posle tolikog truda ulozhenog
neshto i iskopati
te da mu se to neshto
mozhda i netje svideti

pa ako ne mozhe da podnese onda nek ne kopa

edit:
al sam ga srochio ko drti
Korisnikov avatar
By Zwezdica
SWE SWE I APSOLUTNO S W E me zanima i onda me to tako slatko opali po ovoj radoznaloj glavudzi da je to zlo ! ! !

Hm.. Razum?

(uzima recnik i trazi)

Jbt, izcepali mi tu stranicu, zato i ne znam znacenje ! :teletabisi:
Korisnikov avatar
By angelNS
U poslednje vreme ne da sam radoznao nego iskopavam takve stvari da je to strasno.

Nikako da se drzim te- Sto manje znas, manje ce da te boli.

Jednom ce me tako nesto najzesce opiciti pa cu se valjda osvestiti i nauciti sta znaci razum. :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Hton
...ali preboli se nekako i pocne nova godina
Upravo!

Meni je tako sad smesno zbog koga sam ja bio u rastrojstvu i zbog koje sam persone otvorio ovu temu

ah...Marko #7

:drama:

koliko mi je samo smesan sada...
i ja kad me 'poremetio'

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By angelNS
Originally posted by Renoir
Originally posted by Hton
...ali preboli se nekako i pocne nova godina
Upravo!

Meni je tako sad smesno zbog koga sam ja bio u rastrojstvu i zbog koje sam persone otvorio ovu temu

ah...Marko #7

:drama:

koliko mi je samo smesan sada...
i ja kad me 'poremetio'

et toq!
:snob:
Znaci, sada si ok? :hyper:
By J...
Ja se uopste ne slazem sa tim da sto manje znas-manje patis i to po meni uopste nije razumno vec mi lici na zabadanje glave u pesak i bezanje od realnosti i istine. Volim sve da znam i onda na osnovu toga da odlucim sta cu dalje.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Ivana
Originally posted by hlaefdige
hocu sve da znam!

onda lepo mogu da se sto pre naviknem na cinjenice koje mi se ne dopadaju, ili da ostavim tu osobu ukoliko se bas radi o necemu preko cega ne mogu da predjem...ali hocu sve da znam....za skrivene stvari odmah napustam...

Apsolutno se slazem :hail:
Mada ono oko napustanja...ukoliko je nekome tesko da neke stvari kaze, i da do znanja da mu/joj treba vreme, to mi je okej (mada se i dalje grizem u sebi)
:up:
Originally posted by J...
Ja se uopste ne slazem sa tim da sto manje znas-manje patis i to po meni uopste nije razumno vec mi lici na zabadanje glave u pesak i bezanje od realnosti i istine. Volim sve da znam i onda na osnovu toga da odlucim sta cu dalje.

Tek kada znam kakav je problem, otkriću i kako da se "nosim" sa njim.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Vespertine
Ja sam brate njushkalo na kub... Shto se novih osoba tiche, kad mi neko zapadne za oko vishe volim da posmatram i uchim nego shto sam sklon trazhenju drugog mishljenja...

Kad sam u vezi, i kad osetim da neshto preti mom trenutnom statusu postajem josh vece njushkalo, jer lakshe mi je da mi se shto pre presudi dal je pretnja vezi realna ili ne,pa kud puklo... Mrzim da me neko pravi majmunom i uvidim li da brod plovi niz takvu struju nastupa The Kraj!

A kad se veza okoncha osoba je za mene uglavnom voda ispod mosta, ne zanima me ni malo,nisam sklon post-raskidnoj ljubomori

Ovo ni ja ne bih bolje srochila! :up:
By pipinveliki
Originally posted by J...

Korisnikov avatar
By Dirrty
Radoznalost je ubila kuchku.

To je sasvim dovoljno upozorenje! :lol:
By J...
Originally posted by Dirrty

To vazi samo ako si u vezi sa serijskim ubicom.
By Kragi
:pokazuje: DEVICE JEDNA!!!! :D

Rekao si jednu bitnu recenicu "kada sam vec 95% zaboravio tu osobu i skoro je kompletno ostavio iza sebe" , stvar je u tome sto tu osobu nisi zaboravio 100% jer kad je zaboravis onda si ravnodusan a dok god ima emocija (ma kakve one bile) zanimace te ... Normalna stvar :) (ili bar meni)
Razum ti nikada nece biti jaci od srca jer su emocije jedini reper u zivotu, ali emocije prema "slici" osobe u koju si zaljubljen ili imao nesto sa njom :)
Mislim ad se uvek zaljubljujemo u sliku osobe (koju u tom trenutku imamo u glavi o njoj), a ne u ljude, i slika je uvek idealna dok se iluzija ne razbije. Kako se razbija??? Pa naravno ceprkanjem :) I svaki put, sve dok ne dodjes do faze "100% zaboravljen", nalazices opravdanje (ma koliko bio razocaran) gledajuci u pomenutu sliki ... Sve dok se iluzija ne razbije ..............
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by KgCS3
:pokazuje: DEVICE JEDNA!!!! :D

Rekao si jednu bitnu recenicu "kada sam vec 95% zaboravio tu osobu i skoro je kompletno ostavio iza sebe" , stvar je u tome sto tu osobu nisi zaboravio 100% jer kad je zaboravis onda si ravnodusan a dok god ima emocija (ma kakve one bile) zanimace te ... Normalna stvar :) (ili bar meni)
Razum ti nikada nece biti jaci od srca jer su emocije jedini reper u zivotu, ali emocije prema "slici" osobe u koju si zaljubljen ili imao nesto sa njom :)
Mislim ad se uvek zaljubljujemo u sliku osobe (koju u tom trenutku imamo u glavi o njoj), a ne u ljude, i slika je uvek idealna dok se iluzija ne razbije. Kako se razbija??? Pa naravno ceprkanjem :) I svaki put, sve dok ne dodjes do faze "100% zaboravljen", nalazices opravdanje (ma koliko bio razocaran) gledajuci u pomenutu sliki ... Sve dok se iluzija ne razbije ..............
:mazi:

u sustini, mislim da niko nije shvatio ono sto sam ja napisao ( verovatno jer to nisam dobro srocio - tog decembra i januara sma bio totalno pogubljen, pa nije ni cudo) ali nema veze...

Marko # 8 je ionako past perfect tense
:D

ali u pravu si...ja sam bio zaljubljen u sliku koju stvorio o njemu
i vremenom sam cuo/saznao neke stvari koje mi se nisu svidele ( naravno - osoba takve stvari nece reci o sebi jer su veoma kompromitujuce) i blablabla...

elem,
lesson learned
(mozda i suvise dobro jer je to zadnji put da sam se zaljubio u nekoga ludo i strasno i bezuslovno)
moved on...
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Swanheart
razum i samo razum...zajeb' radoznalost
sve si rekla i za mene!
By ~ Le Saint X ~

To je sasvim dovoljno upozorenje! :lol:
Zar je kuchku?
Nije li macka u pitanju?
:lija:
By ~ Le Saint X ~
Radoznalost je ubila kuchku
Hmmm...ja mogu reci ( u ovom zadnjem mom slucaju)
da je radoznalost ubila radoznalost

:sigh:

Do I meke any sense?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa u narodnoj izreci je machka, ali u mojoj je kuchka! :lol:

Inace, nisam radoznao po pitanju ljudi, ne intrigiraju me uopste.

A s druge strane, ni ne stvaram nikakve iluzije o njima, jer pocinjem od najgoreg misljenja, te je sve bolje od toga pozitivno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tako mi prija.

Nisam negativan koliko ne volim mnoge stvari, a ljudski rod na prvom mestu.
Korisnikov avatar
By Madonna
ahaahaahahahahaahaha u imeniku aaghahaahhahahahaah
Korisnikov avatar
By beodecko
Kao sto sam vec negde i napisao - jebeni mazohista sam u dusi...
Ispitujem svedoke, prevrcem kamenje, saljem spijune, ugradjuje kodove za lociranje i kamere za posmatranje, obavljam saslusavanja osumnjicenih... i tacno znam da ce me to sjebati, u uvek me sjebe, ali jbg... Potreba da znam je jaca od mene.

Mada nije to i samo do mene. Kada sam jednom pokusao da kazem decku pred put - E, ako se tamo u narednih mesec dana kresnes sa nekim, samo jednom, budes usamljen, sjeban, imas potrebu za tim, i kada zakopcas slic zakljucis da je bio samo sex i da ti ne znaci nista, nemoj ni da mi govoris, ok? - on se sav uzjebao i nadrkao i umalo me nije ostavio kako je bio uvredjen sto sam mu to rekao. A nesretnik nije shvatao da ja samo pokusavam sebe da smirim...

Da zakljucim - bolje je ako ne znam, ali nisam siguran da li sebi to umem da dozvolim... :( jbg
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by beodecko
Potreba da znam je jaca od mene.
Iz svog iskustva znam da kad prevrcem kamenje, ne radim to bas iz mazohizma, nego iz nade da su moje zle sumnje neopravdane, da ipak nije to tako lose kao sto slutim. Nazalost, u mnogim slucajevima paranoja ispadne susta realnost odnosa sa tom osobom.

Kad covek vise puta prodje slicnu pricu, onda razvije senzore koji retko grese. Onda imamo sve manje snage, volje i poverenja da pocnemo s nekim novu - istu pricu iz pocetka.

Ipak sam optimista, verujem da moramo davati ljudima sansu, u protivnom ce mo se zatvoriti u sebe, sagraditi zidove, biti mrzovoljni i ostaricemo pre vremena.
Korisnikov avatar
By Tomek
Ja se vodim onim: Bolje je da nesto znam, nego da to ne znam...

Nikad nisam saznao nesto sto me je toliko povredilo da sam se pokajao sto sam uopste istrazivao to...
Mozda nisam dovoljno duboko kopao...

A cesto budem direktan, pa jednostavno pitam osobu ono sto me zanima...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by ~anAMORphOsé~

Marko #X ... i blablabla...
hmm... mozda je u pitanju intenzitet ulaska iz jedne veze u drugu, brzina zaljubljivanja, prerano razocarenje i sve to u relativno kratkom roku za koji bi drugima trebalo vise zivota da postignu.
What I want to say - Sto manje markova to manje situacija za kojima sledi razocarenje.
Ipak, biti ignorant znaci posedovati sve emocije sem one glavne zbog koje smo se odlucili da budemo s nekim.
Ako bi morao da biram izmedju da budem budala ili ledene kucka izabrao bi ovo prvo. :yes:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by antibiotic

What I want to say - Sto manje markova to manje situacija za kojima sledi razocarenje.
Ovo je HELL GLUPA izjava!

Prvo, ko kaze da je za svakim ili vecinom ili bilo kojim usledilo razocaranje?

Drugo, ja ne mogu tek tako da kazem - u ovog cu se zaljubiti, u ovog necu
Jednostavno...desi se...neko ti se svidi, zaljubish se...Sad sto je ponekad to pogresna osoba ( u smislu da se ti njoj ne svidjas) ... c'est la vie!

Svaki Marko ili Lazar ili Vlada ili bilo ko je prica za sebe
i meni je drago da sam ih proziveo
Svaki decko te nauci necemu o tebi...
Korisnikov avatar
By Dirrty
A pojedini koje nazivas svojim deckom to i nisu bili, jer ste bili zajedno par nedelja... sto nije dovoljno ni da se dvoje ljudi u prijateljskoj relaciji upoznaju, a kamoli nesto vise? :eureka:
By ~ Le Saint X ~
Nisam mislio pod 'decko' u smislu boyfriend
:D

Cak, ja sam samo sa dva Marka bio u vezi (od 11 njih koji su figurirali u mom zivotu)
ostali su mi se samo svidjali
Korisnikov avatar
By Dirrty
Onda mi tek nije jasno, kad pre su stigli da ti se dopadnu toliko u svakom smislu, kako bi doziveo velika razocarenja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!