Svaki je na mene uticao na odredjeni nacin i terao me da menjam neke svoje postupke i ponashanja vezana za odredjene situacije...O svakome bih mogao dosta toga lepog da napisem. Prvi decko sa kojim sam bio nije bio najbolji ali je svakako prvi i to je tako uvek...zahvaljujuci njemu sam postepeno ulazio u sve ovo, a da pritom nije nijedan segment moje licnosti i karaktera trpeo, jednostavno njegovo iskustvo i razgovori sa njim doprineli su tome da ja danas znam sta zelim, sta ne zelim, predocio mi je tada, pre nekih 5 godina cega sve ZAPRAVO ima u gay svetu Srbije. Da, njemu sam zahvalan na mnogo cemu.
Poslednja veza, ujedno i moja najduza, promenila me je u shvatanju odnosa medju muskarcima koji su u vezi, istrenirala moju vernost do savrsenstva, naucila polubracnom zivotu i iskusio sam to sve i uverio se kako to sve izgleda kada ste neko vreme distancirani od ljudi, scene, klubova i okrenuti sebi i njemu. Medjutim, to ocigledno nije bilo dovoljno ili mi mozda nismo zeleli isto...

ne znam.
Takodje ne znam kako bi neki sledeci o kome bih nesto lepo mogao da napisem trebalo da izgleda. Mislim da je isuvise rano da o bilo cemu sto je vezano za to piskaram ovde...Vreme ce pokazati.