Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
"-A i mnoge ljubavi su se probudile nakon sto ja prvo doslo do sexa, nije nuzno slucaj da se takve seme tu i zavrsavaju. "

:up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zoe
Da, da, ja sam vise puta sedela sa Hlaefdige i pricala na ovu temu; secam se da sam ja samo spominjala masturbaciju, a ona kresanje! :lol:
Pazi kada apsolutno mogu to da zamislim :pucaodsmeha:
Ja sam Zoe tvoju foru sa el. cetkicom svim ortakinjama prosledila :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
najkrace moguce...
za vodjenje ljubavi neophodna je mentalna/duhovna penetracija.

za "just sex" nije potrebno nista, tj nije mi potreban!
:isus: sta cu kad sam `vako lud.
By Çâðê_DUP
Originally posted by blabla-baby
najkrace moguce...
za vodjenje ljubavi neophodna je mentalna/duhovna penetracija.

za "just sex" nije potrebno nista, tj nije mi potreban!
:isus: sta cu kad sam `vako lud.
nisi jedini :sigh:
By Çâðê_DUP
Originally posted by hlaefdige
ja prosto, ne foliram te ljude da ih volim i da imam emocije romanticne prirode prema njima.... i oni tako znaju sta mogu da dobiju od mene...ja imam da ponudim to sto imam, oni isto...ukoliko se to poklapa tako da svako moze da dobije dovoljno a da ne gubi..odlicno! ukoliko ne...nista...
zvucis mi kao Merso :giggle:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Svakako da je sex sa osobom koju volis i u koju si zaljubljen nesto najdivnije,i to je pure making love.
A kres,sex na ex..i tako to.Moze da bude interesantno,medjutim svakako da nema ni mrvicu tog predivnog osecaja prepustanja 100% nekome,i uvek tu postoji neko kocenje,neki blam ili sta vec teznja da sve bude savrseno(sto naravno nema veze sa savrsenstvom vec sa cistim dokazivanjem).
Stoga sam svakako za Vodjenje ljubavi.:leviathan:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Da sam pre godinu dana odgovarala na ovakvu temu, odgovor bi bio da vodim ljubav uvek a sad znam da pojma ja nisam imala koji vrag radim. Bila sam kao robot isprogramirana. Htea sam da budem TU da se dam ali nisam umela a to sad shvatam.
Poshto sam se "prosvetlila" teshkom mukom, priznajem, sad znam da ne mogu da se kreshem i da svaki susret za golim telom u krevetu mora da podrazumeva vodjenje ljubavi, shto bi znachilo, gledanje u ochi, deljenje energije dok se ne zapali sve u nama a posle neka nam je Sveti dildo u pomoci :)
Moram da poznajem osobu pre nego zavrshmo u krevetu, da razgovaram satima sa njom, da mogu da se opustim, da se dam, da gorim.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Razlikujem 'kres' i 'vodjenje ljubavi'
Prosto ne mogu s osobom koju ne poznajem
Korisnikov avatar
By zboO
seks je super stvar! ne treba ga toliko komplikovati i smarati sa moralnim autosabotazama!
:up: :up:

o ljubavi cu nekom drugom prilikom...nisam in D mud!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by devokICA

I, kakvi su utisci? :kokice:
Korisnikov avatar
By Hys.
zuji citav zemun!!!!
a i Savamala i Konjarnik :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nishta mi lepo nisu donele veze za jednu noc... Nisam protivnik, ali ih izbegavam... Osecam se neverovatno prazno kada se sve to zavrshi i svako ode svojoj kuci, koliko god da je privlachna ta osoba sa kojom sam vodio ljubav... Zapravo, mislim da sam sklon da se posle prvog sexa zaljubljujem, cak iako mi se osobe pre toga nisu narochito dopadale... Nije uvek to situacija, umem da napravim izuzetke, ali u sushtini... volim duge veze...
:)
Korisnikov avatar
By svichky
Originally posted by BellyButton
Nishta mi lepo nisu donele veze za jednu noc... Nisam protivnik, ali ih izbegavam... Osecam se neverovatno prazno kada se sve to zavrshi i svako ode svojoj kuci, koliko god da je privlachna ta osoba sa kojom sam vodio ljubav... Zapravo, mislim da sam sklon da se posle prvog sexa zaljubljujem, cak iako mi se osobe pre toga nisu narochito dopadale... Nije uvek to situacija, umem da napravim izuzetke, ali u sushtini... volim duge veze...
:)
to je upravo razlog zbog kog krajnje izbegavam sve moguce sex avanturice i bezim od njih kao djavo od krsta...
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by Zoe
Originally posted by devokICA

I, kakvi su utisci? :kokice:
Izgleda da jedino ja ne znam!!!! smrc
Hoce li mi neko reci plizzzzz?
:cobanica:
Korisnikov avatar
By shishmish
za vodjenje ljubavi mi je potrebno i vodjenje i ljubav...
neki smatraju da sam luda... neka... mozda su i u pravu
ali i kad sam se upustila (jednom) u sex kombinaciju (bez obaveza ili kako to vec mladi zovu) nije mi bilo dobro...:sudija:
Korisnikov avatar
By Blady
Koa jedan veeeellliiiikkiiii orgazam :D
Korisnikov avatar
By decko
Ukoliko ne postoji i najmanja trunka one prolazne/pocetne 'zaljubljenosti' i ne pomisljam ma sex sa osobom s kojom sam u vezi...jednostavno me ne pale kres varijante i mislim da cak i ne bih mogao da imam neku... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Val
nije problem...

zavisi...doduse, retko je to samo jedna osoba...

..i ne bih rekla da ih iskoristavam....to mi izgleda kao da ih ja nesto prevarim....pa ne mogu ja nista od njih da uzmem...bar ne nista sto i oni od mene ne dobiju...to je vise obostrana upotreba psiho-fizicko-socijalnog kapaciteta u slicnom cilju...uzivanje! hedonizam obesterecen smisla i poente van samog sebe....bez tendencije da bude uzvisen...vise jednostavan...prijatan....ponekad oduzima dah...nekad ne....

ja prosto, ne foliram te ljude da ih volim i da imam emocije romanticne prirode prema njima.... i oni tako znaju sta mogu da dobiju od mene...ja imam da ponudim to sto imam, oni isto...ukoliko se to poklapa tako da svako moze da dobije dovoljno a da ne gubi..odlicno! ukoliko ne...nista...

A zamisli kad bi svi mi na to gledali kao ti. Pa josh dok smo u vezi... Ihaaaaaaaj, milina! Nema ljubomore. Samo samospoznaja i dodatni uzhitak! :klap:
Korisnikov avatar
By Modesty
jbg,ali nismo svi takvi..čak velika večina nije....ali kao sve u životu tako i taj pogled na stvari,ima svoje prednosti i mane
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
...nije mi daleko lakse da dobijem pravu ljubav....ali ona je ionako neuporediva....seks za nju nije zamena....na slican nacin na koji soja nije zamena za meso (citava moja romantika se ogleda u ovoj metafori :) )

:hail:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Angelina777
Ovo su znaci ljudi koji vode ljubav. (koji su postovali)

ostali se, dakle, samo kreshu :giggle:

sad znamo ko je sve emotivan :sweet:
Iako je ovo receno u sali, poCetilo me je na predrasudu da ljudi koji su sposobni za ons nisu emotivni. Nije tacno, cak sam upoznala primere da budu veci emotivci od ovih koji mogu samo da vode ljubav, da imaju vecu mogucnost empatije. Nema to veze uopste.
Ja ne pripadam ni jednoj ni drugoj grupi, ambivalentna sam po tom pitanju, ali ni to nema veze.

Ustvari, nisam sigurna sta sam htela da kazem :shrug:

-do sada bi trebala da naucim da ne kuckam pre nego sto jedem-
Korisnikov avatar
By m..
Kako s kim, kako u kojoj situaciji, kako kada. Nema tu nekog defaulta.

A mogu i one night stand (pod uslovom da sam ubedjena da iz toga nece neko sranje da proizidje), a vise volim da je to s nekim koga volim i u koga imam poverenje.

Anyways, ljudi koji nisu skloni sexu 'bez emocija' isti vide kao nesto potpuno mehanicko liseno bilo kakvog smisla, emocija i krajnje isprazno (bar sam ja to zakljucila citajuci po forumu), a to uopste ne mora da bude tako, bar nije za mene. Ja i u najbanalniju sex semu uvek ulazem i neke emocije, ali to ne mora da znaci da ce one sutradan postojati. Zena s kojom imam sex mora da mi bude ok i privlacna i da mi se dopadne na vise razlicitih nivoa, ali to ne mora da znaci da bismo funkcionisale u vezi, jer je za kvalitetnu vezu potrebno mnogo mnogo vise od toga.
Ja najiskrenije potpuno uzivam u tim zenama. Mislim, da nije tako ne bih se ni upustala (doduse sad se ne upustam jer imam zenu koju volim). Anyways, meni visprija sve to kad je s nekim koga volim, al jebiga, ne mozes to uvek da imas pored sebe.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Kako s kim, kako u kojoj situaciji, kako kada. Nema tu nekog defaulta.

A mogu i one night stand (pod uslovom da sam ubedjena da iz toga nece neko sranje da proizidje), a vise volim da je to s nekim koga volim i u koga imam poverenje.

Anyways, ljudi koji nisu skloni sexu 'bez emocija' isti vide kao nesto potpuno mehanicko liseno bilo kakvog smisla, emocija i krajnje isprazno (bar sam ja to zakljucila citajuci po forumu), a to uopste ne mora da bude tako, bar nije za mene. Ja i u najbanalniju sex semu uvek ulazem i neke emocije, ali to ne mora da znaci da ce one sutradan postojati. Zena s kojom imam sex mora da mi bude ok i privlacna i da mi se dopadne na vise razlicitih nivoa, ali to ne mora da znaci da bismo funkcionisale u vezi, jer je za kvalitetnu vezu potrebno mnogo mnogo vise od toga. Anyways, meni visprija sve to kad je s nekim koga volim, al jebiga, ne mozes to uvek da imas pored sebe.

Imala sam vrlo malo ons -ne zato sto nisam zelela, nego zato sto sam kao sto rekoh, ambivalentna po tom pitanju-ali sve sto je ukljucivalo makar dooobaaar poljubac sa "nepoznatom" osobom je bas bilo tako.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
a vise volim da je to s nekim koga volim i u koga imam poverenje.
Sad chekam da te neko pita:" A zashto s tom koju volish nisi u vezi nego kreshesh just once? Jer, ako je volish to automatski povlachi za sobom da ti u svemu odgovara. " . :smeh:
By J...
Originally posted by m..
Zena s kojom imam sex mora da mi bude ok i privlacna i da mi se dopadne na vise razlicitih nivoa, ali to ne mora da znaci da bismo funkcionisale u vezi, jer je za kvalitetnu vezu potrebno mnogo mnogo vise od toga. [/b] Anyways, meni visprija sve to kad je s nekim koga volim, al jebiga, ne mozes to uvek da imas pored sebe.

A vodjenje ljubavi sa osobom u koju si sveze zaljubljen je nesto najlepse.

Ne bih mogla biti sa osobom s kojom nemam komunikaciju, pored fizicke mnogo mi je bitna i ta mentalna privlacnost i razumevanje, ali to nisu uvek dovoljni uslovi za vezu, ne poklope se uvek kockice...

Mozda bih u odredjenoj situaciji mogla biti sa nekom koja mi se svidja cisto fizicki a da mi je mentalno kilometrima daleko, da se uopste ne razumemo (tzv. kres varijanta). Ali to bi bilo moguce samo ako bih ja tada bila u nekoj muskoj ulozi. To bi bilo cisto zadovoljenje ega, tj. "lupanje recki". Nisam imala takvo iskustvo, mislim da bi bilo jako mehanicko i samo jedan deo mojih emotivno seksualnih potreba bi time bio zadovoljen.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...
Originally posted by m..
Zena s kojom imam sex mora da mi bude ok i privlacna i da mi se dopadne na vise razlicitih nivoa, ali to ne mora da znaci da bismo funkcionisale u vezi, jer je za kvalitetnu vezu potrebno mnogo mnogo vise od toga. [/b] Anyways, meni visprija sve to kad je s nekim koga volim, al jebiga, ne mozes to uvek da imas pored sebe.

A vodjenje ljubavi sa osobom u koju si sveze zaljubljen je nesto najlepse.
Iz mog iskustva -evo malo necega sto nije samo teorija :namig2: - vodjenje ljubavi sa nekim koga volis godinama je jos lepse-neopisivo lepse. Naravno, ukoliko imate srecu da strast postoji i posle recimo, 8 godina :kralj:
Korisnikov avatar
By Stidljivo-dominantna
[quote]Originally posted by KiWi
Prvo je prosto trošenje energije, odličan exercise i stvar koja možda da bude idealan završetak solidne večeri, nezagađena ljubavlju.
Kako ljubav moze ista da ZAGADI??? :djavo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!