Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by drladyloveSve zavisi od tebe!Dete moze da bude samo plus.Oni koji to shvataju kao minus verovatno nisu dovoljno zreli i kompletirani kao licnost,pa i nije narocito inspirativno upustati se u vezu sa istima.Dakle go for it
No, zivo me zanima kako cu se kotirati na `trzistu` lezIbejki!![]()
Originally posted by ancheOriginally posted by Zoe
Dalje.......![]()
![]()
silly me, nisam na vreme shvatila da je ovo zapravo tema sa nazivom:
'moje ime je zoe, imam dete i trazim devojku - pa smatarajte konkurs otvorenim!'
mogu dodati da zoe spada u kategoriju MILF*
![]()
*ko je gledao weeds razumece![]()
Originally posted by жњ
... Volim decu, ali ipak za svojih 25 godina ocekujem da ne budu u istom paketu sa vezom.
Originally posted by ZoeMa prestani da postavljaš generička pitanja
Dakle, kada bi takve ljude, zanimljive i autenticne, ljude koji bi vas inace privukli, sreli, a oni imaju klinca (istog takvog autenticnog, naravno), da li bi vam bilo prepreka?
Originally posted by jukie
[
Evo ovako. Dakle, moja imaginarna verzija takve osobe je neko ko je mek, pitom i dobar
a takav neko nema šanse da vaspita dete kako treba
dete ima da ga gazi kako hoće i da bude mali tiranin
e pa ja sa malim tyrantom ne želim da delim životni prostor
Originally posted by ZoeUh. A, koliko godina ti imas?
(Moj sin je veliki, almost teeneger.......istina da su manja deca zahtevnija, ali svejedno, pri odgovoru ogranicite to, ako vam nesto znaci).
Nije meni zaista namera bila da otvaram konkurs, ali vidite kako je zanimljivo glediste mladih ovde na ovu temu!
Originally posted by MinaHarker
Jbm mu misa, vrtim se oko ove teme danima, nikako da se oglasim...
Elem, moja devojka ima potomka... malog, slatkog prvachica, jos mushkog roda...
Nije se udavala za oca, 'desilo' im se dok su jos bili jako mladi da znaju da li su jedno za drugo, ali je to nije sprecilo da bebu zadrzi, a bogme i prilicno dobre odnose sa nesudjenim muzem.
Samo dete je najmanji problem u uovakvim situacijama. ona vas prihvataju na nekim drugim talasnim duzinama, ili se razumete i druzite ili ne, ne postavljaju pitanja o tome ko si, sta si, sta ti trazis sada tu i kakve su tvoje namere sa mamom/tatom. Ja sam se vrlo brzo zblizila sa malim, vec skoro mesec dana ostaje sa mnom ako devojka radi i nema ko da ga cuva i ok nam je.
Ono sto jace boli su procene onih 'odraslih'.
I razmisljanja o tome sta kasnije... Sta ako veza kao veza ne uspe, treba posle pojasniti klincu zasto stvari nisu kao pre... Sta kad bude postavljao pitanja... Ali o tom potom...
Vazno je da... deca nisu prepreka... ni u kom smislu.
Originally posted by MyselfOriginally posted by ZoeUh. A, koliko godina ti imas?
(Moj sin je veliki, almost teeneger.......istina da su manja deca zahtevnija, ali svejedno, pri odgovoru ogranicite to, ako vam nesto znaci).
Nije meni zaista namera bila da otvaram konkurs, ali vidite kako je zanimljivo glediste mladih ovde na ovu temu!![]()
Originally posted by ZoeCekaj, cekaj!Originally posted by MyselfOriginally posted by ZoeUh. A, koliko godina ti imas?
Nije meni zaista namera bila da otvaram konkurs, ali vidite kako je zanimljivo glediste mladih ovde na ovu temu!![]()
29. Almost 30![]()
Originally posted by ZoeSvakako.
I, to - sta kad bude pocelo da postavlja pitanja! Pa samo kukavica ce da se toga uplasi, samo nezrelo, nesvesno, nedotupavno bice ce da ustukne pred tim.........
Treba da postavlja pitanja! I mi treba da se potrudimo da mu damo odgovore. I mi treba da ga podsticemo cak da ih postavlja i da saznaje.
Mislim, stvarno.........![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!