Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Pa,"volim te" jos uvek nisam izgovorio nikome sem najboljem drugu...
Ipak su mi one posebne i nisu mi za svakodnevnu upotrebu...
A voleo jesam,jedanput...nazalost lose se zavrsilo...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Snow_Crystal
Sa koliko devojaka/tipova ste doziveli PRAVU istinsku zaljubljenost,ljubav?
Ako se računaju sve ljubavi (i platonske) onda 5 (2 tipa, 3 ribe).

Ako se računaju samo uzvraćene ljubavi (veza...) onda 2 (1-1).
Posle kog vremena se oseti to nesto da smognes snage i kazes joj/mu to cuveno VOLIM TE?
Sa stopostotnom sigurnošću to osećam posle 4 do 6 meseci. Ustvari, taj period mi je ključan. Ako tada shvatim da nekoga "ne volim dovoljno" - kraj.
Zasto neke devojke koje su u vezi posle te izgovorene reci ostanu neme,smrznute,uplasene? Zasto kuliraju,cute i nista ne odgovaraju?Dal je to strah od vezanosti.ljubavi,emocija?
Strah od povređivanja.
Korisnikov avatar
By m..
Hvala za iscrpnim odgovorom. Ako smem da razvijem dalje temu sa tobom (posto si jedina koja je odgovorila konkretno), zanima me zasto neke osobe pustaju drugu stranu da se dovoljno "navuce" na njih pa kad cuju Volim TE onda se ili povuku ili otkace tu osobu... Da li je to neka vrsta testa da bi videli koliko je nekom stalo do njih ili jednostavno vole da im se pruzi maximalna paznja pa kad se zadovolje i zasite jednostavno stave tacku na sve to. :rida:
[/quote]

Well, to i mene zanima, jer sam od onih koji radije ne bi da se upustaju bas iz straha da cu navuci osobu koja mi ne odgovara, jer licno do toga nemam ama bas nikakvu satisfakciju, a tako nesto ume da zakomplikuje zivot.

Anyway, meni se desilo kad sam bila mladja, i ne jednom. Ovako: kontam da se radi o nekoj kombinaciji narcisoidnosti i nedovoljnog samopouzdanja, jer meni se bash desavalo sa ljudima koji traze uzasno mnogo paznje i potvrdjivanja, kao da sebi na taj nacin zele da dokazu da su vredni. I ne samo na taj nacin, ti ljudi to rade na razne nacine u raznim oblastima. I za sve mi se cini da su nezadovoljne svojom realizacijom na profesionalnom nivou, kao i na nekim drugim, u stavri to su generalno nerealizovane i nezadovoljne osobe. Osobe koje zahtevaju da ih obozavas po svaku cenu, i na nekin nacin da ih volis zato sto ne vole same sebe (ja zaista verujem da ako volis samog sebe onda ti ne treba niko drugi da te voli, vec prosto imas potrebu da dajes).

Hvala bogu pa se ne navlacim tako lako, medjutim videla sam kako jedna moja uslovno receno ljubavnica iz ciste dosade navukla jednu moju mladju prijateljicu, koja se actually zaljubila u nju, dok je ovu bolelo dupe od samog starta (jebiga ja sam prekasno skontala, da sam skontala ranije rekla bih ovoj maloj da se ne petlja s budalom), sva sreca pa se ja nisam zaletala tamo...

Ma ne znam, budalashtine, tripovi i ono sto ja zovem patologijama, ja na hint neceg takvog prosto odsetam dalje, jer mi takve gluposti ne trebaju u zivotu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sa koliko devojaka/tipova ste doziveli PRAVU istinsku zaljubljenost,ljubav
zaljubljenost-devojaka:2;muskaraca: 3.
ljubav-devojaka:1 muskaraca 2/od toga jedan FTM, meni izuzetno drag.

Posle kog vremena se oseti to nesto da smognes snage i kazes joj/mu to cuveno VOLIM TE?

sve zavisi...moje volim te tesko prelazi usne, a cak i kad je preslo, sad vidim da nije bilo "zaistinski"...mislim da sam do sada rekla 3 puta volim te koji su zaista bili volim te. te tri osobe jos uvek volim, na razlicite nacine.

Zasto neke devojke koje su u vezi posle te izgovorene reci ostanu neme,smrznute,uplasene? Zasto kuliraju,cute i nista ne odgovaraju?Dal je to strah od vezanosti.ljubavi,emocija?
nekad strah od vezanosti, al po mom iskustvu, nedostatak emocije kojom bi uzvratile. kada neko voli, ma koliko da je zatvoren, inhibiran, propricace na dupe ako mu neko pokazuje mnogo ljubavi...
By Snow_Crystal
Originally posted by devokICA
nekad strah od vezanosti, al po mom iskustvu, nedostatak emocije kojom bi uzvratile. kada neko voli, ma koliko da je zatvoren, inhibiran, propricace na dupe ako mu neko pokazuje mnogo ljubavi...
Svako od nas ima emocije ali ih opet ne otkriva...:cupakosu:
Korisnikov avatar
By Hys.
govorim o emocijama PREMA osobi.ne sporim emocije, ali nekad neko ne odgovori na "volim te" ili pobegne, jednostavno jer to ne oseca i ne moze da uzvrati. o tome pricam.
oni koji se uplase, a vole, to je druga prica...skupiti muda, jednostavno receno...
By Snow_Crystal
Ok slazem se. A pazi ovakvu situaciju sad.
Ja kazem nekom VOLIM te ona me iskulira ja pocnem da se povlacim i da polako odlazim. Onda toj devojci dodje iz dupeta u glavu ali prekasno. Sta bi vi uradili? Vratili se da ponovo pokusate ili bi isli dalje?:pas:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Jednom, i moguce vise nikad.
Glupo je da ponavljam ono sto su drugi rekli, al ajd, jeste, to je sve relativno. Ranije, dok sam bio mladji i nezreo u svemu ovome, to sam govorio posle mesec dana veze, kada nisam osecao to sto sam govorio. Posle nekog vremena, skapirao sam da su to vrlo jake rechi, koje su meni bitne kada mi ih neko kaze, tako da nikog ne zelim da zavlacim i govorim mu to tek onako. A kazem ih spontano, kad osetim potrebu i zelju da pokazem nekom (osim delima) i rechima da mi je stalo.
Korisnikov avatar
By селпередејз

1

nekoliko godina

:pacenik:
By SUNNY B
3 puta.

prva - dovoljo normalna da me zadrzi uz sebe godinu i po dana bez vecih oscilacija. dovoljno normalna da uz njeno ime ne mogu da zalepim nijedan pikantan pridev. takodje, dovoljno normalna da je danas niti mrzim niti volim. i normalna toliko da je postujem. neka tu i ostane.

druga - dovoljno luda da zasluzi da mi 6 meseci prodju kao 6 sekundi. dovoljno luda da mi izazove prerane sede u kosi. dovoljno luda da vecito vibrira na jednoj tankoj liniji. dovoljno luda da zbog nje iste stvari i mrzim i volim. i dovoljno luda da mi razbije nos bez da joj se za to ikada osvetim. neka tu i ostane.

treca - dovoljno nista od svega gore navedenog da bi mi vratila volju za zivotom, ljubavlju, i prosecnoscu. dovoljno nista od toga da sa njom pozelim da provedem ceo svoj zivot i da ponekad odustanem od te zamisli. i dovoljno nista od bilo cega drugog da bih je svrstala u kategoriju voljenih. neka tu i ostane.

.........
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by SUNNY GIRL
3 puta.

prva - dovoljo normalna da me zadrzi uz sebe godinu i po dana bez vecih oscilacija. dovoljno normalna da uz njeno ime ne mogu da zalepim nijedan pikantan pridev. takodje, dovoljno normalna da je danas niti mrzim niti volim. i normalna toliko da je postujem. neka tu i ostane.

druga - dovoljno luda da zasluzi da mi 6 meseci prodju kao 6 sekundi. dovoljno luda da mi izazove prerane sede u kosi. dovoljno luda da vecito vibrira na jednoj tankoj liniji. dovoljno luda da zbog nje iste stvari i mrzim i volim. i dovoljno luda da mi razbije nos bez da joj se za to ikada osvetim. neka tu i ostane.

treca - dovoljno nista od svega gore navedenog da bi mi vratila volju za zivotom, ljubavlju, i prosecnoscu. dovoljno nista od toga da sa njom pozelim da provedem ceo svoj zivot i da ponekad odustanem od te zamisli. i dovoljno nista od bilo cega drugog da bih je svrstala u kategoriju voljenih. neka tu i ostane.

.........
jedan od najdirljivijih i najiskrenijih postova koje sam procitala.sad sam se setila opet zasto uvek sa paznjom citam tvoje postove:)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Zato sto ne osecaju to isto prema osobi koja im je te reci uputila.

Ja sam jednom volela do sada i ne znam gde je ta ljubav isparila. Verovatno je nestala zato sto je u pitanju bio muskarac i jedna devojcica je sve to promenila.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by VValter

nekoliko godina
:shok:
JBT!
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by bigirl

nekoliko godina
JBT!
Shta se chudish?Rech volim te se sve redje koristi.
Ischezava polako:nazalost:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Jelena_Bliss
Shta se chudish?Rech volim te se sve redje koristi.
Ischezava polako:nazalost:
Strašno... The end is near...:cut:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by bigirl

nekoliko godina
JBT!
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Galateja
Meni, stvarno, nikad nije bila jasna ta barijera u pokazivanju i iskazivanju ljubavi. Dobro, držalo me to u tinejdžerskoj dobi i ranije, ali sad ne. To važi ne samo u slučaju partnerke, već i kad su prijatelji u pitanju.Ne samo da mi nije teško da iskažem ljubav, već ako nekog volim stalno nešto tepam osobi, grlim je i redovno dam neki nadimak, od milošte.:sweet:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

2.. :love:

Ma ja to cim izadjem na ulicu vec bi da zenim prvu lepu ribu koju vidim... :love:

salim se...pa ne znam, najbitnije je da sam sigurna u to sto osecam...e onda kad se bas jaaaaaaaaaaaaaako zaljubim, spremna sam na sve...mada nisam sigurna da bih mogla da joj kazem VOLIM TE..ma koliko da je volim.... ovo nas dovodi do zakljucka da ja jos nikome nisam rekla da ga/je volim...oim drugaricama i drugovima, mami, tati...i tt...to se ne vazi

Za trece pitanje nisam pametna da dam odgovor.... :misli: :misli: :doh: :hyper:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galateja
Meni, stvarno, nikad nije bila jasna ta barijera u pokazivanju i iskazivanju ljubavi. Dobro, držalo me to u tinejdžerskoj dobi i ranije, ali sad ne. To važi ne samo u slučaju partnerke, već i kad su prijatelji u pitanju.Ne samo da mi nije teško da iskažem ljubav, već ako nekog volim stalno nešto tepam osobi, grlim je i redovno dam neki nadimak, od milošte. :sweet:
Ni meni, ali toliko ljudi ocekuje da taktiziras da je sve otislo u pershun.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Zaljubljena
Ma ja to cim izadjem na ulicu vec bi da zenim prvu lepu ribu koju vidim... :love:
Čudo su ove naše forumaške zaljubljene klinkice sa prevrelim hormonima. ;)
By Snow_Crystal
Originally posted by Galateja
Originally posted by Zaljubljena
Čudo su ove naše forumaške zaljubljene klinkice sa prevrelim hormonima. ;)
E ovo ne kapiram... Sta se desava sa romanticnoscu,zavodjenjem...Zar vise niko nema vremena za tim slatkim da ga nazovemo pred veznim stanjem?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
zaljubljenost kod mene ili veoma kratko traje(tako da se posle ne osvrcem na to, niti brojim)

ili preraste u ljubav(a tada stvar postaje veoma ozbiljna i losa po mene - jer sam u stanju da toliko odlepim da bih za neznost i ljubav te osobe dala sve...i to mi se desilo samo jednom prema devojci)

VOLIM TE rekla sam samo toj devojci i to sam mislila od sveg srca, a svima drugima rec" volim te" bila je u potpuno drugom kontekstu. Mada posle loseg zavrsetka sa tom ribom ja vise svoje ljubavne emocije tesko ispoljavam...i reci volim te sa mojih usana niko nije cuo vec duze vreme.

E ovo ne kapiram... Sta se desava sa romanticnoscu,zavodjenjem...Zar vise niko nema vremena za tim slatkim da ga nazovemo pred veznim stanjem? :nesiguran:
[/quote]

Ove moje mladje generacije to zavodjenje iskoriscavaju da bi se samo poigravili sa tobom sto vise, i kada pomislis da te nekoo stvarno zeli kraj sebe ti ispadnes budala, ispaljen i sam...i tada vise nikada ne pozelis da pokusavas ni sa kim. A kao svi hoce vezu i kukaju jer su sami, a cim im se ukaze prilika oni se zezaju sa tudjim osecanjima. :(
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja sam svom sadasnjem decku izjavio ljubav posle jedne veceri provedene s njim. Prosto jer je bio prvi tip s kojim sam PRESPAVAO vece, tj u cijem sam se zagrljaju probudio sa osmehom na licu, iako nije ni pokusao da mi skine gace. Zapravo me je kupio time sto se nocu budio i pokrivao me, da se ne prehladim :meda:

I sa njim sam po prvi put prevalio 'voJim te' jer inace ne volim da tepam...(prica srpski tako da to ima smisla :D )

Pre toga--jednom sam voleo onako da...ogulim kolena. Ostalo se zaboravlja...:odbij:
By Snow_Crystal
Originally posted by DarkAngel
zaljubljenost kod mene ili veoma kratko traje(tako da se posle ne osvrcem na to, niti brojim)

ili preraste u ljubav(a tada stvar postaje veoma ozbiljna i losa po mene - jer sam u stanju da toliko odlepim da bih za neznost i ljubav te osobe dala sve...i to mi se desilo samo jednom prema devojci)

VOLIM TE rekla sam samo toj devojci i to sam mislila od sveg srca, a svima drugima rec" volim te" bila je u potpuno drugom kontekstu. Mada posle loseg zavrsetka sa tom ribom ja vise svoje ljubavne emocije tesko ispoljavam...i reci volim te sa mojih usana niko nije cuo vec duze vreme.

E ovo ne kapiram... Sta se desava sa romanticnoscu,zavodjenjem...Zar vise niko nema vremena za tim slatkim da ga nazovemo pred veznim stanjem? :nesiguran:
Ove moje mladje generacije to zavodjenje iskoriscavaju da bi se samo poigravili sa tobom sto vise, i kada pomislis da te nekoo stvarno zeli kraj sebe ti ispadnes budala, ispaljen i sam...i tada vise nikada ne pozelis da pokusavas ni sa kim. A kao svi hoce vezu i kukaju jer su sami, a cim im se ukaze prilika oni se zezaju sa tudjim osecanjima. :(
[/quote]

Tuzno ali istinito. Sadasnje generacije jesu mozda slobodnije po nekim pitanjima nego sto smo mi bili ali NIKAKO nisu za ozbiljniju vezu i da mozes da se opustis, kad tad ce te zeznuti. CAST IZUZECIMA...
By Dionysus
@Snow Crystal
To nije istina, ima normalnih ljudi i medju nama mladima!!!
Btw. Volela dva puta. Rekla dva puta. Dodues, uvek kao odgovor na priznanje druge strane, nekako nisam osoba koja e prva pokazati svoja osecanja, ma koliko jaka ona bila. A pored ovoga da sam volela fizicki su me ozbiljnije privukle dve devojke jos i to je sve >))
By Snow_Crystal
Originally posted by *PiNkLoVe*
@Snow Crystal
To nije istina, ima normalnih ljudi i medju nama mladima!!!
Btw. Volela dva puta. Rekla dva puta. Dodues, uvek kao odgovor na priznanje druge strane, nekako nisam osoba koja e prva pokazati svoja osecanja, ma koliko jaka ona bila. A pored ovoga da sam volela fizicki su me ozbiljnije privukle dve devojke jos i to je sve >))
Pa rekla sam CAST IZUZECIMA koji su reeeeeeeeetki.... :zongler:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by DarkAngel

[/quote]

uprawu si. . chinjenica je da skoro niko nije iskren i swi samo na sebe gledaju,kako da se trenutno zadowolje. . a onda te jednostawnoshutnu,odbace najsurowije moguce. . chak se ni ne trude da ispadnu koliko-toliko korektni :) nawikni se. . takaw je ziwot :) chast izuzcima,ako ih uopshte ima. . .
Ja sam istinski,iskreno,neizmerno wolela samo jednom. . a bolje da nisam :) bar bih malo duze ziwela u zabludi. .
Korisnikov avatar
By FastForward
zaljubila se mnogo puta, volela samo 2, a "volim te" koristila u oba slucaja. Ja ne mogu da cutim. Ono sto osecam izlazi iz mene i po meni to je normalno. Ako od osobe sa kojom sam u vezi treba da krijem svoja osecanja prema njoj, onda niti je to prava osoba niti je veza, pre neka igra (da ne kazem zajebavanje). Polazim od sebe, uzivam da cujem "volim te", pa zasto onda to zadovoljstvo ne bih pruzila i svojoj devojci???
Korisnikov avatar
By Escobarova_mama
Originally posted by Escobar
Ja sam svom sadasnjem decku izjavio ljubav posle jedne veceri provedene s njim. Prosto jer je bio prvi tip s kojim sam PRESPAVAO vece, tj u cijem sam se zagrljaju probudio sa osmehom na licu, iako nije ni pokusao da mi skine gace. Zapravo me je kupio time sto se nocu budio i pokrivao me, da se ne prehladim
Zato i jesi sad raskinuo sa njim, sine... Zar nije bilo bolje da te je majka pokrivala nego neki tamo sofer???

A to da si ogulio kolena, jesi. I ne samo kolena... :sekirica:

ps vrati se kuci...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!