Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By marvuk
Zaljubljenost je jedno, voleti je drugo pa cu odgovoriti samo na prvo pitanje jer sam u toj fazi :D

Daklem... :poklanja se i pochinje:
Zaljubljen sam u nju jer je jako slatka :bubblegum: , privlachi me, vidim neshto dobro u njoj i jednostavno me chini jako srecnim, bilo koja njena rechenica, njen gest...
By fencysmurf
zato sto se toliko dobro krije od mene da pocinjem da sumnjam da ga ima :D
Korisnikov avatar
By decko
Postoji puno razloga zasto volim osobu s kojom sam trenutno...
...mislim da kad bih poceo da pisem ne bih znao da stanem... :)

...jednostavno ga volim i on mi uzvraca tu ljubav...
...pruza mi podrsku i sigurnost svojim prisustvom...
...samo jednim poljupcem natera me da zaboravim u tom trenutku na sve...
...volim nacin na koji me gleda...
...njegov osmeh mene tera da se nasmesim...
...i joh 1000000 razloga...sitnica koje uz njega znace i koje on cini posebnim
....i kao sto rekoh, i pored svih tih dovoljan je i samo jedan - a to je zato sto mi uzvraca ljubav...
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne znam.

Nikad ne znam.

Zbog svega i ni zbog čega.

Bukvalno.
Korisnikov avatar
By Zibro
zato sto je nezan , odan , pozrtvovan...
zato sto je blentav ...
zato sto je tesko ne odgovoriti na svu ljubav koju mi daje ,
zato sto ima 88 kg cistih misica
By Ulix
zato sto ima dugu kosu
zato sto ima savrsen osecaj za lepo
zato sto je sjajan umetnik
zato sto razume kunderu
zato sto ima strpljenja i kad ja nemam
zasto sto je smiren, stalozen
zato sto stalno kasni
zato sto ima lep nos a retko ko ima lep nos
zato sto voli da se mazi
zato sto je romantican
zato sto je inteligentan
zato sto me razume
zato sto me je naucio mnogo cemu

zato sto je svaki trenutak koji provedemo zajedno neprocenjiv.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Eh da:
-zato sto me jednostavno cinio sretnim
-zato sto sam se radovao svaki put kad vidim da ON zove
-zato sto me voleo sa svim svojim manama
-zato sto je bio dobar prema meni skoro kao ja prema njemu
-zato sto mi je govorio da sam toliko sladak da bih me pojeo
-zato sto sam mislio da cemo zauvek biti zajedno
-zato sto sam sa njim shvatio sta znaci voleti
-zato sto iako vise nismo zajedno ja ga i dalje VOLIM
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by FireGox
Za?to ste zaljubljeni u osobu u koju jeste trenutno?
-U ?emu je bila stvar,?ta vas je privuklo,za?to ga jo? uvek volite?
-Kada bi prestali da ga volite?

:love: :love: :love:
nisam zaljubljen al, kada jesam, to je zato jer.....

... se nikada ne :grebanje:
... jer ima cudan pogled :alien:
... jer mi nije :cekam: sa njim
... bi ga :gric:
... nije :ogledalce:
... me voli kao sto :pionir: voli :crveni:
... me voli i kada :kisa:
... mi je najbolji :shake:
... jer je mnogo sladak kada :cvece:
... jer mu se radujem kao :jelka:
... mi je zabavan :dj:
... jer mu se u potpunosti :predaja:
... kako i ne bi kada me :jumphug:
... i uvek me :mazi:
... i kroz zivot prati :pas:
... i veran je kao i ja :zakljucano:
... a i ume da se snadje u kuhinji :oklagija:
Korisnikov avatar
By tramp
zato sto kad je zagrlim pred spavanje imam osecaj topline
Korisnikov avatar
By Morpheus
Iz mnog razloga....evo nekih:
1.Stidljiv je
2.Iskren je
3.Nezan je
4.Vrlo je inteligentan
5.Tesko prima ljude u svoje okruzenje tako da sam pocastvovan sto sa s njim
6.Lenj je pomalo zato ga i vojim (nije bas lenj samo neko treba da ga natera da nesto uradi)
7.Pored njega se osecam zasticeno
Sve u svemu jako ga voliiiiiiiiiimmmmmmmmmm!!!!!!!:love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ahfancyhym cuz (I fancy hym cuz):
- mindhyswellstacked:hail2: definitivno old school butch maj fejvorit
-ne boji se da kaze "ootside" kada treba:osama:
-kaze gizakiss with them cheeky smile
-kad mi je tesko uvek me tesi i kaze severnjacki nepravilno "i sayS Ah luve ye pet"
-odgovori yersocanny kad se "durim" :roll:
-i kada sam upravu "why aye hinnny" cak i ako se ne slaze BAS BAS :wink:
-uvek je fina kada moram da idem iako joj je tesko"say ta ta te yor ma"
ma lista moze do sutra, od iste talasne duzine, razumevanja bez reci od starta, istog humora, topline kojom zraci i obasipa me nestedimice, iako zeli da misli da ima stif aper lip engleski,a ima malo sutra (valjda irski geni joj ebu kevu :D ), toga da je presla 1000 milja da bude samnom, i da zeli da bude samnom makar i u gobi pustinji pod satorom, da je simpaticno sujetna, perverzna koliko i ja ali taman onako kao odraz u ogledalu, da se osecam zasticeno pored nje, obe smo radoznale i uvek zelimo da naucimo novo, mogu satima da je gledam kako uci/pegla/cisti/kuca projekat/radi i da mislim da je to najuzbudljivije na svetu, cita me kao knjigu a opet je iznenadim, slaze se sa mojim prijateljima, muzem ( ne daj Boze da prekinem utakmicu sem sa pitanjem "anyone of ya guys wants another beer) il cu dobit "chuti bre" od oboje (to je prvo naucila da kaze), misli da su srbi irskog roda i isto toliko ludi i kapira mentalitet ovaj bolje od mene, dzek je u kafani i u kuci, ima manire engleskog dzentlmena a irskog galamdzije kad treba, uvek kaze "please and thank you" kao i " say yes Sir my bIaTcH and bend over!" :smeh: , nikada ne moram da kazem sta mi treba da ona to vec ne zna, e da...i lici mnogo na ovu na mom avataru :hypno:
a volim?
e to je vec neopisivo zasto.
Jer je ona ona.
A ja sam ja.
i jednostavno je tako.
disklejmer: gore napisano je delimicno napisano na geordie engleskom severnom dijalektu, kojim ona tako sjatko govori kad se opusti :mazi:
By Tea
Zato sto je divna osoba koja bezgranicno i nesebicno voli.

Zato sto zna na pravi nacin da mi te iste emocije i pruzi o pokaze.

Zato sto ima toliko strpljenja da me istrpi u svim fazama.

Ima predivne ochi iz kojih izbija strast.

Zna da me iznenadi, oraspolozi i nasmeje...

Zato sto je komplikovana.

Odlicno procenjuje ljude

Zato sto je kao lavica, uvek spremna da zastiti svoju porodicu i partnerku tj mene :D

Jako smo slicne, a opet tako razlicite...

Prosto je volim :love:

Zato sto me uvek razume ili se trudi da me razume..

Zato sto mi uvek ukaze gde gresim i retko pogresi...

Savrsena je u svojoj nesavrsenosti... :love:

Mogla bih do prekosutra....

to be continued....
Korisnikov avatar
By Val
:doh: Sreco, da se nisi malo zanela? :D Preterujesh. :) Autujesh me pred celim forumom! :doh:

:D Volim te pile moje malo. :love:
By Tea
Pa 'ta?? :sweet:
Ja se ponosim tobom i nemam sta da krijem...:love:
Korisnikov avatar
By V25
Vrlo je rizicno da dam komentar na ovu temu, zato sto po starom dobrom obicaju budem popljuvan od strane mnogih forumasa, i to samo zbog godina. Naravno "posebne" reci dobijam ukoliko se umesam u iole ozbiljniju diskusiju od onih tipa: omiljeni film, pesma, knjiga i slicno. Jako mi je krivo sto na ovom forumu postoji takva vrsta diskriminacije, a to za sobom vuce i cinjenicu da ljudi olako sude i vole da svrstavaju mozda i nespojivo u isti kos na osnovu prostih odrednica(godine,pol...)

Zaljubljenost kao i ljubav vrlo cesto ne idu u korak sa godinama. Time hocu da kazem da apsolutno ne mora biti tacno da je neko ko je stariji od mene iskusio to osecanje zvano "ljubav". Stavise upoznajuci razne ljude shvatio sam da je jako mala kolicina njih uopste sposobna da bude zaljubljena a kamoli nesto vise. Sve se svelo na neku kratkotrajnu simpatiju i strast.

Ne volim sebe da izdvajam iz neke grupe, vise volim da to drugi ucine, ali moram priznati da od svog prvog zaljubljivanja pa do ovog sada nikada nisam imao simpatiju koja je trajala krace od 3-4 meseca. Samim tim uopste nisam bas zaljubljive prirode, iako bi ljudi slusajuci me prosudili drugacije.

Uvek sam umeo da procenim ozbiljnost zaljubljivanja. Tako bi se dogodilo da sam u nekoga zaljubljen ali da sasvim slobodno priznam da sam u prethodnika bio vise zaljubljen. Ne volim izjave tipa: "bio/bila sam zaljubljen/a 100 puta" ili jos gore ukoliko umesto te zaljubljenosti stoji ljubav.

Vec sam jednom prilikom istakao da bi se trebalo razlikovati par stadijuma kao sto su:privlacnost, simpatija(svidjanje), zaljubljenost i ljubav.

Privlacnost najkrace traje i osetimo je mnogo puta u zivotu a cesto i nismo u stanju da objasnimo zasto. Nekada nas prosto zainteresuje jedan detalj na nekoj osobi ili cak neki gest. To je sasvim dovoljno da budemo "privuceni".

Simpatija je stadijum kada smo jos uvek pomalo neodlucni po pitanju definisanja onoga sto osecamo, ako smo uopste skloni definisanju svojih osecanja. Osecamo neku toplinu, blagu bojazan i pomalo se preispitujemo da li nam se ta osoba zaista svidja. Simpatija cesto moze da se izrodi u nesto vise, pogotovu ukoliko se i ta osoba zainteresuje za nas.

Zaljubljenost je sve redja pojava. Ljudi su jako skloni samoobmani i svesno ubedjuju sebe da su zaljubljeni. Da bi covek bio zaljubljen uopste ne mora biti u vezi sa odredjenom osobom. Razlika izmedju simpatije i zaljubljenosti je upravo u tome sto se najveca kolicina nepromisljenih reakcija nacini u trenucima zaljubljenosti. Tada smo najvise zaslepljeni, nismo objektivni i skloni smo tome da idealizujemo osobu koja nam se svidja. Imamo potrebu konstantno da iskazujemo sta osecamo recima. Emocije su nam konstantno uzburkane i skloni smo nagloj promeni raspolozenja. Vrlo lako se mozemo rastuziti i razveseliti u zavisnosti od toga kakav je odnos izmedju te osobe i nas u trenutku, ili sta se dobro ili lose dogodilo vezano za tu osobu i nas.

Ljubav je najprefinjenije osecanje i jako retko u danasnjem drustvu i svetu. Postoje naravno razne vrste ljubavi, ali cu se sada drzati ljubavi izmedju dve osobe koje nisu u krvnom srodstvu ili u cisto prijateljskom odnosu. Da bi se ljubav mogla osetiti potrebno je dosta samokriticnosti, odricanja i prihvatanja neprijatnih cinjenica. Prastanje i kompromis su neizostavni elementi u formiranju ove emocije. Ljubav ne mora uvek da bude propracena zaljubljenoscu. Cesto se dogodi da zaljubljenst prodje a ljubav ostane. Nekada i to zna da boli, ali kada nekoga zavolite, ta osoba ce bez obzira na sve uvek zauzimati posebno mesto u vasem srcu. Ljubav nagoni na velike zrtve, koje zaljubljenost zbog svoje prolaznosti "nece dozvoliti". Kako vreme prolazi postajemo svesni mana i vrlina svog partnera, njegovih navika i naucimo da postujemo prisustvo svih drugih osoba i osobina, bez potrebe da ih menjamo. Mada, nemoguce je voleti nekog drugog a da pritom ne volimo sebe. Zavoleti sebe znaci upoznati sebe i razumeti sve svoje postupke i osobine. Objektivnost je takodje put ka ljubavi, koji cesto moze biti jako bolan.

Kada se osvrnem mogu da vidim svega par zaljubljivanja, koja su ostavila razlicite tragove u meni i uvek cu ih se secati, i jednu ljubav koja ce bez obzira na dalji razvitak situacije uvek biti prisutna u meni i oznacavati nesto prefinjeno, jedinstveno i osecanje koje se ne moze zameniti drugim.

Nikada necu zaboraviti vece kada sam upoznao mog Frey-a. Bio sam toliko uzbudjen da sam od nervoze cupkao u mestu i okretao se levo desno nestrpljivo ga cekajuci. A onda se pojavio sa svojim famoznim teget kacketom i ubrzanim hodom mi prisao pruzajuci ruku. Odmah sam poceo da ga "skeniram", ali je to vrlo brzo prekinuto njegovim pogledom koji me je totalno ocarao. Nisam znao sta da radim, kad ga ne gledam, onda ga zamisljam, a kada uperim svoj pogled u pravcu njegovog vidim te prelepe oci koje su u stanju da "opiju" za 2 sekunde i onda izgubim kontrolu. Strasno se uplasim kada naidjem na osobu koja je u stanju da potpuno zaokupi moju paznju. Tako sam se osecao samo dva puta do sada. Od tog dana pa do sada nas odnos je postajao sve emotivniji i iskreniji... Prvo je bio cista privlacnost koja se brzinom svetlosti razvila u zaljubljenost i kako je vreme odmicalo osetio sam nesto potpuno novo sto bi tesko mogao da poistovetim i sa jednom predjasnje datom definicijom, ali sam poprilicno siguran sta je to... nema ni potrebe da sada pisem, dovoljno sam rekao. U svakom slucaju zasluzan je za srecu koja ispunjava moj zivot...

:kissing:
Korisnikov avatar
By V25
Izvinjavam se citaocima zbog greske koju sam napravio u 7.redu poslednjeg pasusa. Umesto "njegovog" trebalo bi da pise "njega" , ili bi jos bolje bilo: " u njegovom pravcu"...
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
IMACU TO U VIDU KAD IZDVOJIM JEDNO PREPODNE DA PROCITAM TVOJ KOMENTAR :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by RED BUTTON
IMACU TO U VIDU KAD IZDVOJIM JEDNO PREPODNE DA PROCITAM TVOJ KOMENTAR :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:
:klap:
Korisnikov avatar
By Dirrty
zaljubljen sam u sebe iz mnogo razloga, jedan je: PA VIDI ME :meda:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Dirrty18g
pa sta je sa tobom gori si od mijovica!!!!!!!!!! kupicu ti ogromno ogledalo!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by coka

neeeeeee, nisam tolika budala:psiholog:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by coka

neeeeeee, nisam tolika budala:psiholog:
pa nisam bas sigurna ali si veci narcis!!!! ajde idi gledaj svoju guzu u ogledalu :sweet:
Korisnikov avatar
By Dirrty
necu!
gladan sam
:meda: joooooooj
Korisnikov avatar
By coka
pa probaj da pojedes sebe nema nista sladje od toga :love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:meda: jooooj kako je sladak smajli!
ko ja :wink:
Korisnikov avatar
By coka
jednog dana ima da te kloniram pa da mozes da se jebes sam sa sobom :setnja: ... nista ne brini ovaj drugi ce biti aktivna pederusa
By ~ Le Saint X ~
Oh...

ja sam uvek delom (vecim ili manjim) zaljubljen u sopstvene projekcije tog nekog decka

Gubim smisao za realnost
Idealizujem...
Lementiram...
Pisem pesme...
Kreativan sam
Ispadam budala...
Teram dalje
i tako...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!