Originally posted by Oziris
A da nam kazes?
hihi. jao bas je dugacko, neznam gde da pocnem....
pa...dopisujemo se non-stop, skoro svaki dan.
nazalost je jos bolesna, tako da je videla jos nisam.
ali treba krajem meseca da dodje.
pre koji dan, nedelja, pre nego sto bi ja imala kod nje predavanje, ja sve nesto depri. posto se jos moram strpiti.
i sad, sela ja za kompu sa casom vina( jednom, hmmm) i pisem ti ja njoj, tako sve i svasta.
sutradan mi je odgovorila, izmedju ostalog sam pisala nesto o mojim zivotinjicama. imam mace.
i ona napise nesto kao: kako ja imam afinitet prema mackama. i nekad covek nemoze verovati na slucajnosti. ali nju zovu tj ona se zove privatno i u internetu, vec odavno "maca"....
Hmmmm...
uglavnom, kad "prevedes" nesto kao: moj afinitet prema njoj je sudbina...!!!
okaaaay...
i sad pise ona meni opet, da se nazalost pogorsalo u mora sad u cetvrtak u bolnicu
ja joj opet pisem odgovor i sav neki depri...i dali ce uopste doci i tako -jer sam se bojala.
i napisem joj da mi se javi kad izadje i bude mogla na kompu i puno srece i tako sve...(uglavnom, nasi mejlovi su skroz privatni vec, samo jos fali "ti" umesto "vi"..)
i imala ja predavanja i smislim kako bi bilo lepo poslati buket cveca od nas svih.
posto je bas grozna situacija, i ona i muz bolesni u isto vreme. on je vec bio operisan. sad je kuci.
i kad sam dosla kuci, ja sve to sredim preko interneta.
narucim jedan predivan buket sa crvenim ruzama i belim karanfilima i uz to jako lepo zelenilo.
plus, a to je bilo jako spontano sve, mozes izabrati kartu i jos raznog, recimo bonbonjeru.
i tako ja gledam i to mi se nista nije svidelo, sem srebrnog srca, 8cm precnik, i ono zvoni ka ga drzis u ruci.
to mi je bas bilo lepo i narucim ja i to -sasvim spontano *hihi*.
uglavnom, taj dan, napisem joj mejl, da ocekuje nesto od naseg razreda, mislim, da bude kuci ako moze.
posle, kad sam sve to online poslala i tako, malo se ufrkam: u bogde, sta ja uradi. Poslala joj srce...pa ako sad ne ukapira...reko ubicu se, al sam hrabra...ustvari, nisam ni razmisljala, klik tu klik tamo, to brzo ide preko interneta *haha*.
e sad, krenem ja na fakultet i dobijem poruku na mobilni da imam mejl od nje( to sam tako namestila, da odma znam!).
jedva ja docekala da dodjem na faks i da procitam mejl.
pozitivan...
pise: "hvala, cvece i srce *smile* je stiglo...."itd.
i onda pise:"cudno, hmmmm*razmisljam*.....ne ne, to je sigurno sve slucajnost".
uglavnom pitala se dali je to sve moje maslo...
pitala je ko je izabrao to sve.
pise mi kako je kupila jedan persijski tepih. predivan. boje su: crvena, bela i zelena. i od tada uvek kupuje cvece koje po bojama ide uz taj tepih i kad ono dodje buket i neverovatno, iste te boje.....hmmm....perfektno!
samo sto ona to sve jako lepo upakuje, malo poetski, sto ja sad ovde ne mogu tako da prevedem...
operisana je i dobro je proslo. i odma taj dan mi se javila mejlom.
a da, zaboravi ja da spomenem, da sam pored cveca i toga svega, ja poslala pismo sa kartom i talismanom u obliku mace(maca...zbog...)....da joj donese srecu, za operaciju a i inace...
nazalost, posta ne radi tako kasno, pa je to stiglo tek kad se vratila iz bolnice.
uglavnom kad mi se mejlom javila, pise izmedju ostalog(citat): " puno hvala na slatkoj mací, koja je danas stigla. Inace, srce sam imala sve vreme kod sebe........."
i uvek sto tackica iza recenice

....
Hmmmmmm???
Samo da se konacno vidimo, da joj pogledam u oci...Vec vise ne mogu cekati. No tese me nasih ukupno sad vec skoro 50 mejlova!!! pa ako to ima veze sa studentkinja-profesorica, tipicnim odnosom...onda sam ja luda....!!!
ajd, drzite fige.
poz