Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hefestion
mrzim svog decka kojeg sam do pre neki dan voleo vise o zivota.....zatekao sam ga s drugim. voleo bih da je mrtav , ili on ili ja. toliko ga mrzim jer ga ipak volim
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mržnja zahteva previše angažmana.

Mogu da osećam neprijatnost usled nečijeg prisustva, mogu da prevrćem očima na imbecilno ponašanje, da mi bude smešno, može da mi se ide na nerve, mogu da budem povređena, da ignorišem kad prevaziđem neka osećanja, ali da mrzim (za sada) - jok.

Ne isključujem mogućnost mržnje u slučaju da neko direktno ugrozi život osobe do koje mi je stalo.
Kao ni želju za osvetom. :evilwait:
Korisnikov avatar
By Loni
Hm...
Svi pominjete da osećate mržnju kad bi neko ugrozio osobe do kojih vam je stalo, al' ne pominjete mržnju ako neko ugrozi direktno vas.

Znam da zvuči plemenitije boriti se za druge (otpušteni radnici uvek kažu . čim sad da prehranim decu), ali je nemoguće da ne mrzite onog, ko ugrozi i direktno vas.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne umem,ne mogu da mrzim.Popushtam lako,planem u trenutku,ali nisam zlopamtilo.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by colorado
Ja da. Bez problema. Do duse, retko to traje duze od pola sata ako mi se osoba izgubi s ociju, ali ipak je mrznja.

Mislim da je to iskonsko osecanje kao i ljubav i da se na njenu pojavu ne moze uticati. Samo na ispoljavanje. Ali s druge strane cujem neke ljude kako kategoricno izjavljuju kako oni NIKAKO ne mogu da mrze, pa mi nije jasno ko tu sad pogresno rezonuje stvari...

Diskutujte!
Kratko i jasno.. Ne mrzim,ne umem.. i to je to :)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:hmm:
Ne bih to nazvala mrznjom..Pre bih rekla da mi je zao te osobe sto je tako jadna, bezdusna i prazna.
Ili da mi se do te mere gadi da prosto ne zelim da je vidim,cujem...
Jednostavno, i mrznja je osecanje!
Najgore je kada si potpuno ravnodusan...
Tako da ne bih to nazvala mrznjom. Ne znam, jednostavno ljudi koje bi trebalo da mrzim, nisu dostojni cak ni tog osecanja mrznje, sa moje strane..
Korisnikov avatar
By Madonna
još jednom - da i obožavam da mrzim, it's so cool :love:
Korisnikov avatar
By disaster blue
Naravno da mogu... :)
ne volim da mrzim...ali osobu koju mrzim izuzetno volim sto mrzim :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
"za ljubaf ne za mrznju ja sam stvorena" :peva: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Loni

Hm...
Svi pominjete da osećate mržnju kad bi neko ugrozio osobe do kojih vam je stalo, al' ne pominjete mržnju ako neko ugrozi direktno vas.

Znam da zvuči plemenitije boriti se za druge (otpušteni radnici uvek kažu . čim sad da prehranim decu), ali je nemoguće da ne mrzite onog, ko ugrozi i direktno vas.
Pa bar kod mene da bi "zasluzio" mrznju morao bi verovatno da ubije, a mene ako ubije ne mogu da mrzim, bar ne u ovoj dimenziji... te stoga primer su drage osobe, ne zbog neke nesebicnosti ;)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
do razvijanja tog sentimenta još uvek nije došlo.
n'umem, preteška je to reč.
By argentum_inf
oh,jbg..ne znam,verovatno da mogu,mada je prezir prakticniji..stedi energiju.. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Nuriel
iskrena esencijalna mrznja mumificira .... daje snagu i kretivnost...i sto je najvaznije moc

isto kao i ljubav

ko ume, procveta ko ne ume propadne.....
Korisnikov avatar
By tintily
Ne. Ja cak i ne razumem sta bi ta rec trebalo da znaci i kakvo bi to osecanje trebalo biti . Ne voleti nekoga ili jos gore osetiti ravnodusnost prema nekome su vec dovoljno teska osecanja.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Pa...nisam sigurna,ali se nadam da neću morati.

Na sreću,nikada nisam imala neki tako jak motiv da mrzim osobu.
Dešavalo mi se da mi neko,pa...nije simpatičan ili me razočara ili jako iznervira,ali se uglavnom trudim da ga izbegnem koliko mogu i sačuvam živce.

:kragi:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Volite svoje neprijatelje ( ako ih imate ) :)
to ih jaaako nervira :D :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By maka
misilm da sam vec odgovarala na ovu temu,nebitno.

sad bas razmisljam o tome,ne mogu da mrzim,jos uvek mi se nije desilo da mrzim nekog. hejtujem naravno,ali ne mrzim :smeh: cak i one pedofile,ubice,nekrofile,ludake... okorele homofobe,ne mrzim vec osecam sazaljenje prema njima..
Korisnikov avatar
By Mage
Sažaljenje osećem kada mi se mozak malo ohladi, ali u trenutku besa umem da mrzim iz sve snage! :evil:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja sam danas dozvolila sebi tako da se izrazim: ,,Mrzim te."
Ama bez problema.
da li ste sposobni za takvu emociju?
Da li je vec bila tema? :P
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ma hajde, ljudi, mrznja je nesto potpuno suprotno od ljubavi, ovo bi trebalo da bude lako...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
okej, uzmimo da tema postoji. nebitno. nemam vremena da je trazim. potrebni su mi odgovori u vezi sa ovim: da li mozete sebe toliko da snizite da mrzite?
Korisnikov avatar
By Madonna
ima tema i da mrzim i gorim od mržnje, crvene mi oči i tako to. ako te mrzim nemoj mi na oči, poješću te, pokidaću te, zubima zaklati.

šaaalim se :friends:

edit: nadam se da je jasno da se nisam obraćao Lejdi Orlando :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Zoey
Nikada!

To osecanje, cak i ako je u ranom pubertetu kucalo na moja vrata, ja bih ga oterala. Potpuno razumem ljude koji "mrze", ali ja to ne umem, nisam zelela da razvijam to........
Da ne duzim sad.....
Korisnikov avatar
By Zoey
Kad kazem "razumem" mislim jasno mi je odakle potice i kuda vodi
Korisnikov avatar
By Mars
Naše političare, bitange i lopove - mrzim mržnjom da to ne može rečima da se opiše.

Bivše i sadašnje.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!