Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Noobix
Originally posted by deran

...zaboravio sam ovo da kažem-i to je nešto što strejteri (ogromna većina) konsatntno zaboravljaju...

I U STREJT SEKSU SE MOŽE DOBITI SIDA!!!!!!!!!!!!!!!! :avalon: :avalon: :avalon:
Vidi ovako , sida nije jedina...

herpes 2, citomegalovirus, epstain barr-ov virus, hepatitis b i c, HPV, gonoreja, sifilis, triper, anaerobi, hlamidija...

Moze i da se obnevidi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Inače ont po čistoj definiciji ti jesi peder (ako gledamo pedere kao muškarce (po polu) koji vole muškarcu (po polu)). To što je neko manje ili više ženstven, i ima neke ženske rodne karakteristike, to je druga stvar...
Korisnikov avatar
By bothways

NIJE-a transfuzija,a neko te ujede HIV pozitivan,ubode narkoman iglom... :pervert:
Mislio sam u sehualnom pogledu. Naravno da postoje i te varijante, ali one su generalno malo verovatne.
Korisnikov avatar
By deran
to je trebalo da bude šala-nekakvo nadovezivanje na dirtijev post-čovek zaista nikad i nigde nije 100% siguran...:srbin:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jedino se u molitvi i isusubogu moze naci spas :opatica:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa kako zasto? Zato sto u bibliji pise da nema drugig bogova :zid:
Korisnikov avatar
By deran
ali ako ja čitam kuran...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sta me briga sta ti citas! Biblija je jedina i isusbog i molitva :isus:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Tungi

...zaboravio sam ovo da kažem-i to je nešto što strejteri (ogromna većina) konsatntno zaboravljaju...

herpes 2, citomegalovirus, epstain barr-ov virus, hepatitis b i c, HPV, gonoreja, sifilis, triper, anaerobi, hlamidija...

Moze i da se obnevidi.
zaboravio covek graviditet
najpodmukliju std
Korisnikov avatar
By nsc
procitao sam prvu i poslednju stranu, nemam zivaca da sve prelistam, po meni je covek samo perverzan i devojka sa strapom bi izlecila sve njegove frustracije :pervert:
By alexandermagic
Bilo bi bezobrazno s moje strane da ti napišem kako bih te tukao do iznemoglosti, jer si toliko neodlučna i prestrašena persona. Zato to neću uraditi. :ozbiljan:

OnT:

1. Str8 sigurno nisi.

2. Kupi si lutku na naduvavanje.
Korisnikov avatar
By Dina

Evo ja da progovorim nakon godinu dana.
Našao sam takvu osobu, genuine transicu, veoma je ženstvena, zgodna i lepa, upoznali se, želimo se...jako. Ona mene i ja nju. Ali ja se bojim polnih bolesti, pogotovu jer je ona promiskuitetna. Nije prostituka, ali zbog ogromne "potražnje" spavala je sa puno muškaraca. Ne želim da rizikujem, a testiranja nisu dovoljno sigurna...
Moraću da "ubijem" te želje u sebi, jer je ostaverenje tih fantazija u ovom svetu jako teško. Jebeno mi je teško, kao kad detetu otmete slatkiš. Možda i nisam normalan, dosta njih mi to kaže zbog ovih sklonosti.
Nemoj samo da kad dodjes u neke godine bude kao u Borhesovoj pesmi... evo jedan deo...

"Ali kad bih mogao nazad da se vratim

težio bih samo dobrim trenucima.

Jer, ako ne znate, život je od toga sačinjen,

od trenova samo; nemoj propuštati sada.

Ja sam bio od onih što nikada nikuda nisu išli

bez toplomera, termofora, kišobrana i padobrana.

Kad bih opet mogao da živim

lakše bih putovao.

Kada bih ponovo mogao da živim

s proleća bih počeo bosonog da hodam

i tako išao do kraja jeseni.

Više bih se na vrtešci okretao,

više sutona posmatrao, sa više se dece igrao,

kada bih život ponovo pred sobom imao.

Ali, vidite,

imam 85 godina,

i znam

da umirem."

Ja mislim da si ti malo prihvatio misljenje okolnog sveta pa ti se tvoje zelje cine lose, a onda kao "zabranjeno voce" dobijaju novu snagu. Kad bi se malo opustio i upustio u vezu sa tom transicom, video bi da je osoba kao sve druge i da su tvoje zelje kao sve druge (sem sto je to za tebe posebno jer je tvoje). Preostali svet ne moras odmah ni da obavestis, pa ti nisi nacisto ni sam sa sobom. A onda kad pretpostavimo budes nacisto bice ti manje vazno ko ce otici a ko ce ostati, ako te neka osoba ne prihvata, pa neka ide... Ne mozes ti ne proziveti svoj zivot samo da bi neke osobe bile tu koje te prihvataju samo po cenu neprozivljavanja. A propustices da susretnes mnoge druge ljude koje bi susreo da si bio malo vise ti, i koje je vredelo upoznati...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ovako, moje misljenje je da svi muskarci koji svoj penis ne guraju u vaginu nego u druge otvore jesu pederi.
Cak i ako upraznjavaju analni i oralni sex sa zenom, oni su pederi.
Zna se koje je rupe Bog stvorio za jebanje i svako ko koristi druge je homoseksualac. :amfilohija:
Korisnikov avatar
By EnRage
Tako je, pa i trandža je zapravo muškarac :lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Wilhelmina

Ovako, moje misljenje je da svi muskarci koji svoj penis ne guraju u vaginu nego u druge otvore jesu pederi.
Cak i ako upraznjavaju analni i oralni sex sa zenom, oni su pederi.
Zna se koje je rupe Bog stvorio za jebanje i svako ko koristi druge je homoseksualac. :amfilohija:
grozna si :)
Korisnikov avatar
By group
u bre, jeste, nije, jeste iz ovog ugla, a mozda nije iz onog drugog,...

priznajem, ja licno ne volim trans osobe ni u kom obliku. niti cd, niti bilo sta na tu temu.
il si musko, bez obzira da li si homo ili hetero, ili si zensko, takodje, bez obzira da li si homo ili hetero.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by blenta
Originally posted by Tungi

Moze i da se obnevidi.
zaboravio covek graviditet
najpodmukliju std

:lol:
Korisnikov avatar
By blenta

Evo ja da progovorim nakon godinu dana.
Našao sam takvu osobu, genuine transicu, veoma je ženstvena, zgodna i lepa, upoznali se, želimo se...jako. Ona mene i ja nju. Ali ja se bojim polnih bolesti, pogotovu jer je ona promiskuitetna. Nije prostituka, ali zbog ogromne "potražnje" spavala je sa puno muškaraca. Ne želim da rizikujem, a testiranja nisu dovoljno sigurna...
Moraću da "ubijem" te želje u sebi, jer je ostaverenje tih fantazija u ovom svetu jako teško. Jebeno mi je teško, kao kad detetu otmete slatkiš. Možda i nisam normalan, dosta njih mi to kaže zbog ovih sklonosti.

eto
problem resen
By Noobix
Ne vidim razlog ruganja i ponižavanja trans osoba. Ima li na ovom forumu moderatora? Mislio sam da ste vi ovde malo razumniji...

Nije ni čudo što vas ljudi ne prihvataju, mislite samo na sebe i svoje potrebe, isključivi ste i samoživi i zapravo mrzite više nego strejteri.

Svaka čast izuzecima.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!