Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by krpicaNe. U srodstvu sam, pored roditelja koji su mi super, samo sa gomilom idiota koji me ne interesuju ni na jedan način pa ni na emotivno/seksualni ... ne volim rodbinu ni na slici da vidim
da ili ne![]()
Originally posted by Norma JeaneZnaci, ako se zaljubis u bliskog rodjaka (mama, tata, brat, sestra) to je drugo od toga da se zaljubis u neku dalju rodjaku (kao u tvom slucaju)? Po cemu je drugacije? Bas me zanima.
da se vratim na konkretnu temu..
jedna stvar je zaljubiti se u bliskog rodjaka, brata, sestru, majku, oca, sta god za koga smo sve vreme svesni da nam je rodjak i sa kojim smo odrastali i vaspitavani smo kao rodjaci, a sasvim drugo je upoznati nekog takvog posle x godina i shvatiti da imate odredjena osecanja prema njemu-njoj..
Originally posted by Norma JeaneJa pitam tebe da li ti tu pravis razliku, da je ok sa nekim daljim rodjakom, a ne sa ocem,majkom itd. ? Da li je tebi to isto, ili jedno osudjujes, a drugo ti je ok jer se tebi desilo ?
po tome sto si sa majkom, bratom, sestrom odrasla u porodici i od kad znas za sebe znas da su ti najblizi rod - tako si odgajana, a dalje rodjake koje prvi put u zivotu vidis u svojoj 25. godini ne smatras primarnom porodicom i tad moze da se desi nesto nepredvidjeno...
reci ces da je to isto?
Originally posted by Zwezdicamislim da sam jasno iznela svoj stav
Originally posted by Norma JeaneJa pitam tebe da li ti tu pravis razliku, da je ok sa nekim daljim rodjakom, a ne sa ocem,majkom itd. ? Da li je tebi to isto, ili jedno osudjujes, a drugo ti je ok jer se tebi desilo ?
po tome sto si sa majkom, bratom, sestrom odrasla u porodici i od kad znas za sebe znas da su ti najblizi rod - tako si odgajana, a dalje rodjake koje prvi put u zivotu vidis u svojoj 25. godini ne smatras primarnom porodicom i tad moze da se desi nesto nepredvidjeno...
reci ces da je to isto?
Originally posted by Norma JeaneOk. Da ja pokusam onda da provalim taj tvoj stav. Govoris da ljudi ne osudjuju, da ne govore da je to bolesno, ali ti si sama osudila sa time da ti je prihvatljivo neki dalji rodjak kog nisi poznavala, a sa blizim rodjacima ti nije ok. Rodjaci su rodjaci, blizi, dalji, ako vec zelis da budes otvorena, da ne osudjujes, onda ne osudjuj ni u kakvom obliku (makar bili majka i sin, otac i cerka itd.).
reci ces da je to isto?
Originally posted by AnhedonieJa imam jednog trećeg ili četvrtog rođaka...
Aaaa ne zapravo ima jedan ali nije mi mnogo bliza rodbina i nismo u krvnom srodstvu i nekolko puta sam iscureo zamiljsajuci njega![]()
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Norma JeaneOk. Da ja pokusam onda da provalim taj tvoj stav. Govoris da ljudi ne osudjuju, da ne govore da je to bolesno, ali ti si sama osudila sa time da ti je prihvatljivo neki dalji rodjak kog nisi poznavala, a sa blizim rodjacima ti nije ok. Rodjaci su rodjaci, blizi, dalji, ako vec zelis da budes otvorena, da ne osudjujes, onda ne osudjuj ni u kakvom obliku (makar bili majka i sin, otac i cerka itd.).
reci ces da je to isto?
Originally posted by Norma JeaneCekaj bre, zar te nisam lepo i kuluturno pitala da mi objasnis sta si pod time mislila? Jesam! Nemoj mi stavljati u usta reci koje nisam rekla! I dalje mi nije jasno to "drugo"! Dakle? Umes li da objasnis svoj stav?
Originally posted by Zwezdica
reci ces da je to isto?
mozda si ti to shvatila kao osudjivanje... shvati kako god... samo sam konstatovala da je "drugo" a ti vidim volis da sve sto je "drugo" automatski stavis u kontekst osudjivanja.... bez uvrede, moj licni utisak...
ponavljam:
"....da je moj stav da sve sto dve (ili vise) odraslih osoba prihvataju dobrovoljno i svesno i u cemu uzivaju svi akteri i akterke apsolutno podrzavam i ne vidim nista lose u tome... "
Originally posted by .L O S TIsti odgovor samo sto se radi o jendom burazeru.
pa mozda bih opalio par svojih burazera, ali se zaljubljivao nisam.\
bar do sad.
Originally posted by Norma Jeane
zwezdica aka zena monstrum:
to sto je meni "drugo" znaci da JA nemam preferencije prema majci, ocu, rodjenom bratu i sl... dakle, ponavljam ne osudjujem, jednostavno ne razumem jer mi se nije desilo... eto, lepo sam raspolozena pa ti nacrtah, posto ne kapiras sama....
drugo, ja ti nista ne stavljam u usta (bukvalno) vrati se malo unazad pa vidi sta si pisala....
trece, ne vidim potrebu za tim neprijateljskim stavom, ne znam ko je tebe iznervirao, ocigledno to nema veze sa mnom ni sa ovom temom....
i na kraju - imaj svoj stav, niko ti ne brani, evidentno da se ne slazemo.. postujem.. i nadam se da ti se nece desiti nista slicno, bice to gadno ako budes morala da progutas svoje reci... veruj mi...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!