Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KiWiPa i nisu baš. Kad bi svi izgledali kao Pete Kuzak to bi bilo perfect.
A zašto su mede tako seksi?
Originally posted by ns.happyPonovo smo u domenu zivotinja iz mitologije, kurate lezbejke, macho femice, mishicave mede...
misicavi meda![]()
Originally posted by gorilicaNemam? Onda, budi ljubazan i pokushaj da se napravish pametan pa objasni.
Vivisect, nemash ti pojma shta su bearsi.
Originally posted by DragoniteBoze svashta, zashto bih to pokushavao? I kakve to veze ima s medvedima?
Kad budeš mogao da izvedešsamnom i da ne odletiš na suprotni zid, onda se javljaj
.
Originally posted by ns.happyJel ovo kletva?
znate sta je najironicnije u svemu? vivisekt ce za koju godinu biti bear hteo to on ili ne, a ja cu i dalje tavoriti kao twink![]()
Originally posted by V I V I S E C TNema potrebe, vidim da si ti vec pokushao da se napravish pametan ali ti nije skroz poshlo za rukom. Em ti je lista nepotpuna, em pokupljena sa ko zna kakvog sajta.
Nemam? Onda, budi ljubazan i pokushaj da se napravish pametan pa objasni.![]()
Originally posted by gorilicaNema potrebe da se pravim pametan, jer ja priznajem da sam glup. To shto ulazish u diskusiju s mnom govori vishe o tebi nego o meni.Originally posted by V I V I S E C TNema potrebe, vidim da si ti vec pokushao da se napravish pametan ali ti nije skroz poshlo za rukom. Em ti je lista nepotpuna, em pokupljena sa ko zna kakvog sajta.
Nemam? Onda, budi ljubazan i pokushaj da se napravish pametan pa objasni.![]()
Odi na neki pravi bear sajt, pa sam vidi shta je shta.
Originally posted by V I V I S E C T
Bucko - deblji medved.
![]()
Originally posted by V I V I S E C T
Medvedi, barem oni pravi nikada nece zeleti komunkaciju niti interakciju s fem likovima. Privucheni su tetovazama i pirsinzima vishe nego ostale gay subkulture.
Originally posted by DragonitePotpuno se slazem.
1) mogli da budu elementarno ljubazni i ne spamuju ovu jedinu bear temu i 2) mogli da prestanu da se upinju da pokažu da im se to ne sviđa, čisto zbog obrnute psihologije. Ni meni se ne sviđa svaki twink pa ne idem i ne pišem to po 25612435 tema koliko ih ima o toj populaciji.
Originally posted by ns.happyne happy, ti ces tavoriti kao meche
znate sta je najironicnije u svemu? vivisekt ce za koju godinu biti bear hteo to on ili ne, a ja cu i dalje tavoriti kao twink![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!