Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By cranky
Originally posted by жњ
Moze da me povredi jedino sopstvena slabost.
Baš tako. :up:

Dodala bih i igranje toplo-hladno.
Korisnikov avatar
By Li
Najvise me povredjuje moje nepoverenje... na kraju uvek ja zajebem stvar
:durenje:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Chinjenica da sam ja zaljubljen u nekog vishe nego shto je on u mene
To je gadno
Korisnikov avatar
By KiWi
ako ne dolazi od voljene osobe, gotovo ništa
Korisnikov avatar
By Seaman
Najvise bi me povrijedilo kad bi mi osoba u koju sam zaljubljen kazala VISE TE NE VOLIM :lol:
Korisnikov avatar
By beodecko
hm... puno toga me vrlo lako povredi... dosta sam emotivan kada je u pitanju osoba koju volim i imam velika ocekivanja pa me onda i najsitnije sranje protrese prilicno jako...

ipak, najveci problem imam kada na momenat pomislim da se nasi pogledi na ono sto imamo razlikuju - ja to kontam kao ozbiljnu vezu koja ima buducnost, od njega dobijam isti odgovor, a onda iz neke izjave pomislim da ipak nije tako, i da nas on posmatra samo kao eksperiment, nesto sto je sada cool ali pitanje kako ce biti za koju nedelju ili mesec, i kada nam ne daje kredit za buducnost...

povredi me kada nakon 5 meseci lepe i stabilne veze, na pistanje gde cemo za tri meseca na more, dobijem odgovor "pobogu, to je za 3 meseca, hajde da ne planiramo toliko unapred"...

i mada znam da tu nema lose namere, da me voli i da je to samo njegov sistem rezonovanja, opet me to povredi... ne mogu protiv sebe, takav sam... :cekam:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Uh preosetljiv sam. Sve i svasta me povredi. Ali trudim se da to
deckonja ne vidi, ako znam da ja preterujem.
By Kragi
Originally posted by NewYorker
Uh preosetljiv sam.
Da se primetiti :) (menjaj to kod sebe hitno!) :)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by KgCS3
Originally posted by NewYorker
Uh preosetljiv sam.
Da se primetiti :) (menjaj to kod sebe hitno!) :)
A po cemu se to da primetiti???? :shamar: :lol:
Korisnikov avatar
By NewYorker
^ ma ja to intuitivno :D
Vau, svaka cast na intuiciji. :D
Izvanredna je, jer na drugi nacin nisi
mogao naslutiti. Mislio sam da ce biti
sok kad kazem da sam osetljiv :lol:
By Kragi
^ omg u need attention again :D (sad ce opet shamar :doh: )
Korisnikov avatar
By NewYorker
^ omg u need attention again :D (sad ce opet shamar :doh: )
Nece....
Samo zato sto me boli ruke vise zbog vas bezobraznika.
Ali kandze me ne bole :freddy:

one two
freddy comes to you...

three four
better lock the door

five six
grab your crussafix

seven eight
:smeh: hocemo na dejt?

:lol:
Korisnikov avatar
By NewYorker
nine ten

tvoj ego again :smeh:
Moje ego!? Ja nemam ego.
I nemoj ti meni ti, nego Vasa Visosti. :smeh: :lol: LOL
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da je/ga zaljubljenost prodje. Mada, iskreno posmatrano, u mom slucaju je to dosta i stvar uzdrmanosti ega, ne samo povredjenosti u emotivnom smislu.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Mnogo toga, nekad cak i pogresan ton...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
generalno, ljudi su preosetljivi kada su u stanju zaljubljenosti
Korisnikov avatar
By trezor_kg
^ ^^ ^Nisu samo tada.....postanes preosetljiv kada skontash da volis nekog ko uopste nije navikao da bude voljen,i kada mu 'volim te" predstavlja patetiku...neki ljudi su se mnogo nagledali sex i grad-a,pa misle da voleti nekoga nije IN.
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by trezor_kg
^^ ^^Nisu samo tada.....postanes preosetljiv kada skontash da volis nekog ko uopste nije navikao da bude voljen,i kada mu 'volim te" predstavlja patetiku...neki ljudi su se mnogo nagledali sex i grad-a,pa misle da voleti nekoga nije IN.
Bog te blagoslovio. :lol:
Mada, mislim da nije toliko S&S kriv za to sto je ljubav out, koliko
neke domace stvari (pesme, emisije, knjige, sponzoruse (m/z)...)
Mada, mozda njima to bas iz S&S :neznam:

Bila out ili ne - Zivela Ljubav :love: :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:sigh: (mislim da je izlisno dodavati bilo sta, vec se povredih citajuci naslov)

Nema to uopste veze sa domacim stvarima, niti S&C, zapravo - S&C je samo ogledalo danasnje "ljubavne klime", odraz "klimatskih promena" (boze, sto zvucim kao meteorolog, mogao bih da se prijavim za vremensku prognozu na Pinku, npr. :lol: ) koje se vec desavaju u svetu (a tek sto ovo zvuci: :bljak: ). Imam priliku da na doticnu temu razgovaram sa prijateljima koji vec godinama zive u inostranstvu (recimo, u Nemackoj), neki od njih su doziveli prave "filmske zaplete" (da ne zalazim u detalje, ne biste verovali sta je za jednog Nemca sve "normalno" - mada glupa rec, zvuci diskriminisuce, suvise:saint:). Samantha (S&C) bi bila obicna, prosecna...hm...prosvetna radnica, npr. :lol: bez nekih narocitih avantura. :giggle: A ljubav, to je vec SF!...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Da ne bude zabune, ja se ne osecam sasvim svoj u celoj toj prici, jer sam zaljubljive prirode. I kad se zaljubim, za mene postoji samo On - predmet mojih misli, zelja, snova, obozavanja. :love: Zbog toga se ponekad osecam kao da pripadam proslim vremenima... :cookie: Nije da ne volim i :fuck: kao samo sebi cilj... :blush: Ali, moja bit je ipak :love: Jednostavno volim da volim. :meda: Voleo bih da se sto pre zatreskam (again)...:kesa:
By Kragi
^ mislim da malo generalizujes. Cinjenica je da je stepen emancipacije tih ljudi veci, kao i sloboda a drustvo mnogo liberalinije, ali svakako se ne bih slozio sa tim da je tamo ljubav SF! Normalno je sve ono sto radis i sto ti prija (a pritom ne ugrozava druge) a na tebi je da definises kakav odnos zelis sa nekim... "normalno" je ono sto ti prihvatis, ali ne verujem da te bilo ko tera da to uradis :)
Originally posted by sing&dunum
Da ne bude zabune, ja se ne osecam sasvim svoj u celoj toj prici, jer sam zaljubljive prirode. I kad se zaljubim, za mene postoji samo On - predmet mojih misli, zelja, snova, obozavanja. :love: Zbog toga se ponekad osecam kao da pripadam proslim vremenima... :cookie:
Nema to veze sa vremenima .... Monogamne osobe nisu ogranicene istim ;)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by sing&dunum
:sigh: (mislim da je izlisno dodavati bilo sta, vec se povredih citajuci naslov)

Nema to uopste veze sa domacim stvarima, niti S&C, zapravo - S&C je samo ogledalo danasnje "ljubavne klime", odraz "klimatskih promena" (boze, sto zvucim kao meteorolog, mogao bih da se prijavim za vremensku prognozu na Pinku, npr. :lol: ) koje se vec desavaju u svetu (a tek sto ovo zvuci: :bljak: ). Imam priliku da na doticnu temu razgovaram sa prijateljima koji vec godinama zive u inostranstvu (recimo, u Nemackoj), neki od njih su doziveli prave "filmske zaplete" (da ne zalazim u detalje, ne biste verovali sta je za jednog Nemca sve "normalno" - mada glupa rec, zvuci diskriminisuce, suvise:saint:). Samantha (S&C) bi bila obicna, prosecna...hm...prosvetna radnica, npr. :lol: bez nekih narocitih avantura. :giggle: A ljubav, to je vec SF!...
Fiction comes true sometimes (pogledati pod "Zil Vern") :lol:
Korisnikov avatar
By lorna
Svashta neshto moze da zaBOLI. Manje vishe, gore dole, slazem se sa svim pomenutim, ali ono shto bih izdvojila kao najvishe na skali povrede jeste onaj trenutak kad skontash da zaista niste jedno za drugo, da vishe ne mozete da se trudite... Tih nekoliko trenutaka te spoznaje ume da iskopa ranu dovoljno duboku da u nju bacite sve lepo shto vas vezuje... I posle vam ostaje samo da izravnate, dakle opet ste na zemlji. (I to je neshto, bar ste izashli iz rupe, na povrshinu)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Svi koji postuju u ovoj temi su rekli nesto svoje licno, svi su zato upravu. Prosto, ne mozes da se ne slozis ni sa cim, mozes samo da obogatis paletu osecanja.

Ali, mislim i da ce te se svi sa ovim sloziti: ljubav je (ukljucujuci sve navedene trenutke, raskide i nove pocetke) jedina "slatka" patnja u zivotu. Drugim recima, ako "samo" zbog ljubavi patis, ti si zapravo (na neki nacin) srecan covek/zena (obavezno iskljucujem ovde smrtne slucajeve, kada izgubite partnera/partnerku, supruga/suprugu)! :love:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!