Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Vas dvojica da se druzite, obavezno.

HORCRUX, :hail:.
Korisnikov avatar
By Mars
@Horcrux

A nema nekih naznaka emancipacije?
Sta su ti psihijatri radili?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Horkrukse, baš nemaš sreće. Koji pakao, jebote, detektivi, hakovanje. :hypno: Nadam se da si iskristalisao stvari u glavi i da staješ na svoje noge. Strašno je šta su ti roditelji priredili. Good luck. :hug:

Korvin i Katengl su upućeni, ali evo i ja malo da vam otvorim dušu.

Moj otac je glavni antagonista u mom životu. Kad sam bio mali imao je veliki uticaj na mene - napunio mi je glavu svojom desničarskom ideologijom, hrišćanstvom, srpstvom itd. Mrzeo sam sebe, stideo sam se sebe, mislio sam da sam bolestan.

Majka je bila moja najveća podrška. Prvi put sam joj pričao o svojim homoseksualnim sklonostima kad sam imao nekih 11-12 godina, u startu je bila puna razumevanja, podrške, ljubavi. Dan nakon tog razgovora kupila mi je CD Eltona Džona. Bila je liberalna po tom pitanju, pomogla mi je da prihvatim sebe. Nakon što sam joj sa 16 godina 'potvrdio' da sam sigurno gej primila je to sasvim ok, i od tada smo bili sve prisniji i prisniji. Imali smo odnos koji nije klasičan majka-sin odnos, bila mi je zapravo najbolji prijatelj. Pričali smo o svemu, znala je za moje veze i vezice, probleme, itd. Inače je bila vedrog duha, modernih shvatanja, načitana i obrazovana (pedijatrica) i uživala je u društvu mlađih ljudi, pa čak i sa mojom generacijom. Da ne dužim, bila je moje omiljeno biće na planeti; ne mogu svakako sažeti sve u jedan paragraf.

Ocu sam rekao pre 2 godine, i od tada je krenula opšta drama. Još uvek se nije ni za milimetar pomakao od prvobitnih stavova - to je bolest, meni je ispran mozak, majka mi je prenela loše gene i nije me odgojila kako valja, on se nije ženio iz ljubavi nego radi potomstva, homofobni i mizogini izlivi i svakakve teške reči i na moj i na majčin račun... Konstantno svađanje je kulminiralo letos kada me je jednom prilikom i fizički napao pa smo se potukli, isterivao je majku i mene iz kuće (verbalno samo, doduše), prestao da me finansira, izbacio me iz testamenta, konstantno prelazio iz agresije u depresiju i nazad. Osim kada smo se svađali zbog mog pederluka, nismo komunicirali. To je trajalo neko vreme, i brže bolje sam se vratio u Beograd na studije i kompletno prekinuo komunikaciju sa njim.

On je majci nastavio ići na nerve, pa je konačno presekla i odlučila da se razvede posle zime, što on nije znao do nedavno.

A onda je majka pre nešto više od dva meseca iznenada umrla. Moždana aneurizma. Tada mi se život srušio, i osećaj bespomoćnosti i depresija još uvek traju. Doduše, trudim se da funkcionišem normalno, imam mentalne barijere koje mi ne dozvoljavaju da u javnosti/društvu počnem da kriziram ili prsnem kao što umem sam ili pred malim brojem bliskih prijatelja.

Otkako je majka umrla sam, naravno, primoran da komuniciram sa ocem, koji sad još više ludi. Moje školovanje i egzistencija zavise od njega, a on je već par puta od majčine smrti prolazio kroz faze protivljenja mojoj seksualnosti i ucenjivanja, čas je sve ok, čas ništa nije ok i opet kreće drama... Neopisivo grozan je osećaj kada nakon majčine smrti moraš sa ocem da se otimaš oko njene imovine, ali sam na to primoran. Trenutno je primirje, ali nikad ne znam kada će opet da pukne i krene da me izbacuje iz testamenta ili prestane da me finansira.

Najgore što mi je neko uradio - otac koji je stavio svoje zatucane stavove ispred svog deteta. Roditelju treba sreća svog deteta da bude preča od sopstvene sreće.

Na drugom mestu je onaj psiho bivši, koji je inače bio uz mene nakon majčine smrti, izigravao podršku, i ovako ranjivog nastavio da me zavlači i laže. Između ostalog (i ostalih izmišljenih izginulih i pomrlih) je izmislio i da mu je poginula rođaka 10ak dana nakon smrti moje majke, ne bi li me valjda pridobio na kartu saosećanja. Stoka.

There. :jbg:
Korisnikov avatar
By Macan86
kad čitam Pticu i Horxsa meni stvarno dođe da se ne žalim ni na šta...Ima tako roditelja koji umeju da budu baš bezdušni prema svojoj deci da stvarno ne znam šta da kažem na to...
Korisnikov avatar
By Horcrux
@ZlatnaPtica

Slika

Ne mogu da zamislim kako se osecas. Stay strong.
Korisnikov avatar
By gossip
@horcrux @ptica

nista sto je lose ne traje vecno
so stay strong
bice bolje :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Meni je vec bolje. Postovao sam u ovu temu cisto da bih podelio neka losa iskustva koja su me ojacala u nadi da ce mozda jednog dana pomoci nekom drugom, ne da bih trazio sazaljenje i simpatije. Od kada sam krenuo na fakultet, zivot mi se mnogo promenio na bolje i sada napokon ne planiram zivot, vec zivim. Odlazak u drugi grad i upoznavanje jedne osobe su me definitivno izvukle iz egzistencijalne krize u kojoj sam bio godinama. Zaista se ne zalim. Ima dosta stvari na kojima imam jos uvek da radim, ali to je konstantan proces. Naravno, primarni izvor frustracija su ispiti, scary shit bro :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam se skoncentrisala na ono sto mi se desilo u ljubavi...
Nisam pisala u zivotu generalno.
Ima neka tema gde sam napisala da cu jednom odgovoriti.
Kada budem imala zivaca.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680596#p2680596]ZlatnaPtica napisao:[/url]...

ostala sam bez teksta :(

sećam se da se ovde već pisao o majci, još sam se pitala zašto pišeš o majci u prošlom vremenu :( kada sam pročitala dalje, pomislila sam "ne, to nije tako", "ne može biti". ne mogu da verujem. deluješ mi tako odrastao, i zreo, i dobar, i ne znam ni zašto dalje pišem, nemam ništa pametno reći, dođe mi da te zagrlim
By urke145
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680048#p2680048]Blady napisao:[/url]Hm.. pa da pocnem.
Mislim da mi je najgore bilo da posle skoro 2 godine veze, osoba jednostavno nestane na koji mesec.
A da ja nisam znala uopste ni da li je ziva, a posle se pojavi sa pricom kako su je roditelji strpali u ludaru, gde su je drogirali i tukli i kako je imala bakterijski meningitis te je jedva ostala ziva. Nosila je jebene zavoje preko glave, ej !
Nakom toga, dodje da zivi sa mnom par meseci, preselim je kod sebe...
iako sam imala sukob sa njenom mamom, a tata je hteo da me ubije puskom.. da bi se na kraju raspickale i ona se odselila ponovo kod tih istih roditelja.
Javila mi se i namoljakala da se to sve sredi, istripovala me je zbog cega to sve, sta kako, pa je opet nestala na nedelju dana.
Otisla ja da lepo raskrstimo da bi mi plasirala pricu kako je izbola dedu makazama, po nogama.
To je bilo too much.
Psihopata mi je dosta, sto dalje,
Mislim da je to bilo najgore.

Ima takvih psihopata na tone.
Moja drugarica je imala takav slučaj. Cura sa kojom je bila nekoliko godina u vezi je isto tako nestala pa se pojavila ošišana na ćelavo sa pričom da ima rak i da je na hemoterapiji i da mora da raskinu. Ustvari zapalila je kod neke druge ribe u Zagreb, pa je onda i nju ispalila na istu foru nestala sa izmišljenom pričom o hemoterapiji.
Korisnikov avatar
By Blady
^Sto je najgore, ima ih.
Jbte, ova nije imala rak ali :lol: wtf? koja je fora sa tim bolestima i kompletnom pricom.
Idi leci se jebem ti mamu, nemoj druge ljude da tripujes da normalan kad nisi.
Ne kontam sta je problem reci ej hocu da budem sa tobom ili ej necu da budem.

@Sunce
:hug:
Vidjam se sa nekim deckom vec neko vreme. Neki nedefinisan odnos..... i jesmo i zajedno i nismo zajedno. Ispostavi se da imamo i jednu zajednicku drugaricu pa se i preko nje jos dodatno zblizimo i bukvalno smo po ceo dan bili zajedno.

I pre neki dan vracajuci se iz grada zavrsimo on i ja na nekoj sedeljci kod jednog drugara. Tamo neki matorac od 50 i kusur (inace ovaj "moj" decko ima 24). Matorac odvratan, nikakav, pusi 3 pakle dnevno, koza kao kod mrtvaka.... bljak bljak bljak... i pogadjajte... ovaj moj malisa ni pet ni sest krene da se muva sa ovim matorim!!! ja gledam ne mogu da verujem. A ovaj matori mislim da je bio spreman na sve samo da ga dohvati. I odose oni u drugu sobu !!!!

Posle mi kaze pa sta hoces samo smo se ljubili, a sem toga ti i ja nismo u vezi tako da nemas razloga da se ljutis!!! Stvarno jeste upravu.... sta ima veze to sto se muva samnom i sto se kresemo ako nismo u vezi dozvoljeno je dovatanje na moje oci sa ni manje ni vise nego nekim raspalim fosilom. Ajde da se dohvatio sa nekim lepsim i boljim od mene! Oterao sam ga u tri lepe... samo mi je muka sto cu i dalje da ga vidjam jer se on bas druzi sa tom mojom drugaricom.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa pazi, ako ovako razmisljas i generalno onda bih i ja bio sa bukvalnim fosilom - on barem cuti.
Da jeste ja sam svinja, a on je zlatan... samo ne znam zasto sada ne mogu da ga se otresem koliko me juri.... a koliko su ljudi jadni i bedni: u poslednjem razgovoru se mukica zalio kako matorac moze da svrsi samo jednom, kako je ovakav, onakav, a on bi rado da ponovimo one nase noci kada smo se k po celu noc i kako sam ja divan i kako mu je lepo samnom, pa se izvinjava itd itd.

Sta reci.... koliko neko sebe moze da ucini jadnim. Od mene nista vise nikada nece da dobije.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne vredis vise od matorca. i to nije uvreda. biti star nije uvreda. budi srecan ako ces i ti da budes star.
Hoce li netko da kaze ovom Urketu da mu je veoma stalo do tog kog pljuje ? Aha, evo ja napisah i ustedih vam trud. :ozbiljan:

Pa eto, pomogao ti je da otkrijes i tu stranu tvoje licnosti: volis kad te zahebavaju. Pomiri se sa tim, te pati i dalje. Mozohizam je ok i neke sadisticke qrceve cini veoma tvrdim. :ozbiljan:

---

OnT:
Naravno da necu napisat.
@Horcrux: jbt ne mogu da verujem sta su ti roditelji uradili (i dalje rade). Ni ja im tako nesto nikada ne bi oprostio. Zajebi ovu budalu barnija, neke stvari su beyond redemption. Nisam mogao a da se ne nasmejem kad sam procitao da je tvoja keva napisala tom detektivu da su "gejevi zasticeni ko polarni medvedi u nasoj zemlji" :smeh: Joooj kuku lele, pa to ne moze biti dalje od istine... Ne znam dal da se smejem ili da placem.

@Zlatna Ptica: stvarno mi je zao zbog majke, mora da prolazis kroz pakao... Istina je ono sto kazu, "the good ones always go first...". A ovo sa ocem tek da ne govorim, mora da ti dodje kao slag na tortu. Uzas.

Ja stvarno ne znam ta generacija nasih roditelja, to je stvarno sve isporemeceno i retardirano. Trebas lupom traziti nekog normalnog...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!