Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
pa da, ladno je devojka i motala zavoje. Ma idi covece ...

Nadam se da vise nisi imala i neces imati takva iskustva, na bilo kom planu.
Korisnikov avatar
By Blady
Me 2, al se do kraja zivota nikada ne zna :lol:

:burka:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Slika

1. Ljudi iz srednje skole koji su me povredili u prvoj godini kada sam bio najranjiviji. Sa realizacijom sopstvene seksualnosti, moj citav svet se raspadao i prolazio sam kroz veoma mracan period. Osecanja straha i stida zato sto ne pripadam svetu koji me je naucio da je ono sto osecam pogresno su bila sveprisutna. Ljudi oko mene su bili nemilosrdni i jedini izlaz koji sam imao je potpuna izolacija. Pao sam u veliku depresiju koja se cinila vecnom. Malo je falilo da uradim nesto nakon cega ne bi bilo povratka, ali sam u tom trenutku shvatio da imam izbor da idem putem bez povratka ili da se borim, pa sam izabrao ovo drugo. Leto izmedju prve i druge godine sam posvetio jacanju sebe kao osobe i trijumfalno se vratio u drugu godinu koja je u svakom smislu bila najveca pobeda u mom zivotu.

2. Roditelji koji su napravili apsolutni pakao od mog zivota. Od septembra 2013. sam prosao kroz odlaske u policiju i kod psihijatara protiv volje, testiranja na drogu i polne bolesti, hakovanje fb profila i pracenje svih razgovora (kasnije u printu), oduzimanje i prodaja mobilnog telefona, lap topa i kompjutera, oduzimanje kljuca od stana, svakodnevno verbalno zlostavljanje i nedavno unajmljivanje agencije za pracenje. Sve to od ljudi od kojih bi po defaultu trebalo da imam bezuslovnu ljubav. NIKAD im necu oprostiti za sve sto su mi uradili.

3. "Najbolja drugarica" od osam godina koja mi je 3 nedelje pre pocetka fakulteta rekla da nece ziveti sa mnom kao i niz mnogih drugih stvari koje su me apsolutno sokirale. Godinu dana unapred smo se pripremali da budemo cimeri, trazili stanove i razgovarali o beskrajnim mogucnostima, da mi bi mi pred pocetak fakulteta rekla da ona ne moze da se nosi sa cinjenicom da sam gay i da ne zeli da me gleda kako unistavam svoj zivot. Rekla mi je da od mene zavisi da li cu da budem gay ili ne i da moram da se promenim, da se plasi da cu dobiti neku polnu bolest i da su nam zivotni putevi, ciljevi i zelje razliciti. Sve ovo od osobe koja je bila prva koja me je primila otvorenih ruku kada sam se autovao, ogromna podrska kroz sav haos kroz koji sam prosao i sestra koju nikada nisam imao. Bila je iznad svih drugih prijatelja, osoba kojoj sam najvise verovao i od poslednje ocekivao ovakvu izdaju. Dugo sam krivio sebe i preispitivao se kako sam uopste mogao da budem prijatelj sa takvom osobom, ali sam shvatio da se sve desava sa razlogom.

Jedan po jedan, svi su platili za svoje greske, a oni koji nisu tek ce.

Moja osveta ce biti apsolutna.

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
To sa roditedljima, Horcrux, to je stvarno strasno!

Sto se tice drugarice, isto tako. No, dobro, koga nema, bez njega se moze.

Kod nas se ljudi, posebno van Beograda, mnogo cesce posecuju, druze.
Postoji praksa da ni kafu ne umeju da popiju sami, ako im nema drustva, komsinica i rodjaka. Pa kad postanu svesni da su gej, onda je muka ziva.

Kakvu osvetu planiras? :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
joj bre................
najbolja osveta je da budeš srećan. a i najzdravija
Korisnikov avatar
By Laerem
Koristili me ljudi ko svoj emotivni dildo - bez lubrikanta - a ja nisam znao što da napravim doli da pustim bodlje. Sad sam od koristi samo mazohistima. :sniff:
Korisnikov avatar
By Sunce
To se zove identifikacija sa agresorom.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680356#p2680356]MDNA napisao:[/url]ne bukvalno... barni...
Kontam ja sta ti mislis, zato i pisem
Da bukvalno moras oprostiti, jedini nacin da se odvezes od toga je da oprostis
U protivnom ziveces u odnosu na to
Postaces to u odnosu ka drugom
To ce izbiti napolje jer ti je u podsvesti
Kad te neko povredi bolje ti je placi dok god imas suze
Glavu ne okreci
Korisnikov avatar
By Macan86
ahhh,da...zato ću ja to da obrišem pre nego što se on razmaše na jedno 3-4 strane...
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680336#p2680336]Horcrux napisao:[/url]
2. Roditelji koji su napravili apsolutni pakao od mog zivota. Od septembra 2013. sam prosao kroz odlaske u policiju i kod psihijatara protiv volje, testiranja na drogu i polne bolesti, hakovanje fb profila i pracenje svih razgovora (kasnije u printu), oduzimanje i prodaja mobilnog telefona, lap topa i kompjutera, oduzimanje kljuca od stana, svakodnevno verbalno zlostavljanje i nedavno unajmljivanje agencije za pracenje. Sve to od ljudi od kojih bi po defaultu trebalo da imam bezuslovnu ljubav. NIKAD im necu oprostiti za sve sto su mi uradili.
Pazi kad apsolutno ne mogu da zamislim svoje roditelje to da mi rade.

Moze jedno intimno pitanje: kako danas izgleda vas odnos?
Korisnikov avatar
By gossip
ne zadrzavam se previse na neprijatnim iskustvima

they're all deep in my subconscious and let them stay there
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680540#p2680540]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680336#p2680336]Horcrux napisao:[/url]
Pazi kad apsolutno ne mogu da zamislim svoje roditelje to da mi rade.

Moze jedno intimno pitanje: kako danas izgleda vas odnos?
Trenutno je "stabilan" u smislu da ne ratujemo, ali sam siguran da ce ponovo uslediti drama kad tad, kao i uvek. Mirni periodi su najgori jer mi daju osecaj lazne sigurnosti dok se ne desi neki haos koji sve to poremeti (kao polovinom novembra kad sam otkrio da me prate?!)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2679853#p2679853]Horcrux napisao:[/url]Well, well, well, izgleda da su moje sumnje opravdane i da je mommy dearest ponovo nevaljala.

http://postimg.org/image/5qt1r57b5/" target="_blank

http://postimg.org/image/40a0pnps1/" target="_blank

Bring it on.

Slika
Korisnikov avatar
By Neutron
Isuse dete, svaka ti cast. Zaista.
Ja ovako nestabilan bi ih verovatno otrovao sve mi jebes.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!