Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Batine iz strasti

1. Dobio / la sam ozbiljne batine od bivseg momka/ bivse cure
7
15%
2. Dobio / la sam samo par shamara, nishta ozbiljno
5
11%
3. Tukao/ la sam bivsheg/ bivshu
5
11%
4. U svakoj vezi praktikujem medjusobnu tuchu
Nema glasova
0%
5. Nikada nisam ni dobio/ la, ni dao/ la batine u vezi
29
63%
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
SUNNY GIRL se jos uvek nije javila da potvrdi i li demantuje Dracinu gornju izjavu...
:cigareta:
Korisnikov avatar
By idiotcide
Nije mi se dogodilo.
Trudim se ne biti okružen luđacima i idiotima.
By SUNNY B
Originally posted by Draco
Originally posted by SUNNY GIRL

treci put - pola 4 ujutro - park na slaviji - ona mene ubija od batina opet po bubrezima i ramenima, ja je opet nisam takla- rezultat ozbiljno sjeban nos tj. sinusi - razlog - pevala je neke pesme koje su me gadno sjebale tada.
Nije tacno! Razlog je bio to sto si je gurnula sa klupe i sjebala joj koleno. :P

..aj sijamo se ovijeh dana.. :)
pa ona je prva pocela da peva one nase pesme koje su me tada pogadjale direktno tamo gde jedino nisam zelela, onda sam je molila tri puta da to prestane da radi, po obicaju se oglusila, ne znam zasto uopste sve to kad je znala da me boli i onda je jedina preostala stvar koju je sunny mogla da uradi - da je gurne sa klupe - znajuci da ce to kod nje izazvati bes. fizicki bol je malo dete za dusevni. verovatno sam u tim udarcima trazila beg od suza. ili mi se jednostavno podsecalo na dobre stare dane.... :zongler:

dracoslava, da si se smesta javila u roku od dva dana dok nisam istrosila sve one kolenice za pasulj. a moze i neka testenina...:evilkiss:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Draco

treci put - pola 4 ujutro - park na slaviji - ona mene ubija od batina opet po bubrezima i ramenima, ja je opet nisam takla- rezultat ozbiljno sjeban nos tj. sinusi - razlog - pevala je neke pesme koje su me gadno sjebale tada.
Nije tacno! Razlog je bio to sto si je gurnula sa klupe i sjebala joj koleno. :P

..aj sijamo se ovijeh dana.. :)

dracoslava, da si se smesta javila u roku od dva dana dok nisam istrosila sve one kolenice za pasulj. a moze i neka testenina... :evilkiss:
Sunnymirka, za testeninu ne znam, nikada ja to nisam probala. :P
Javicu se bre, ispitni rok je u toku. Cek' da se svrshi.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pokojni muz je umeo s vremena na vreme da me izudara, onako " disciplinski " ( zlu ne trebalo, a i da mi unapred, kako je govorio, iz glave izbaci gresne i pokvarene misli ).
Shamare i ne brojim. Bilo ih je ihahaj !
Medjutim, u lezbo vezama do sada nisam imala problema.
Jedino sam ucestvovala u dve zenske kafanske tuce , jer sam branila cast mojih tadasnjih devojaka.
Korisnikov avatar
By Steevy
samo međusobno škakljanje dolazi u obzir :hekla:
By Snow_Crystal
Jednom sam od sadasnje curice trazila da me osamari jer sam nesto debelo skrivila.Umesto samara dobila sam samo mali malecki jedva osetljiv samar i imala sam utisak kao da me je komarac ubo a posle toga VELIKI poljubac. Jedina agresivnost u vezi nam je kada se golicamo ili kad slucajno opalimo glavama...

INACE NIKAD NE BIH NEKOG UDARILA, pa gde je tu onda ljubav?
By Dionysus
Nisam nikada dobila batine u vezi, a ni udarila nikoga. Mada, imala sam zelju da tako oplajvazim bivsu par puta da ne ustane...Naravno da to nisam uradila, jer mi je to ispod nivoa.. Ali, zato riba sa kojom sada zivi itekako jeste:)) Stradala je ona par puta (bivsa), fiksni telefon, dva mobilna, cak cetiri daljinska upravljaca:)) Sta ces, volU se:)):colorado:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Pod 5.
Ali sam bio svedok uzasnog dogadjaja i to je tako strasno...
Lek za to mora biti krajnje radikalan i to je razdvajanje!
I apsolutna istina je - jednom te je udario - uradice to opet!!!!
Korisnikov avatar
By Blady
Udarila bivsoj 2 uzastopna samara, ali nisam mogla da se kontrolisem.. inace nisam za udaranje ako ne pricinjava obostrano zadovoljstvo :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
inace nisam za udaranje ako ne pricinjava obostrano zadovoljstvo :)
Reading my mind:happysmoke:
Korisnikov avatar
By 2kune
hm... nekako baš i neima moja opcija u anketi... batine iz strasti razgale srdce i mladice i udovice, istina je to... gruba i balkanska ali ženi godi... no, moja je opcija da se đentemleni potuku a ja da gledam i biram... :lepeza:
u ostalim stvarima veza i bezveza su nepotrebno nasilje i ništa ne rješavaju... nema tih batina koje mogu toliko povrijediti kao verbalno dobro plasirana istina... :peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!