Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
drugacije je citamo. nije to rekla.

ona govori o dinamickom a ti o statickom kvalitetu. ni jedan ni drugi nisu manje bitni.

i nikako se ne slazem da su iskustva posledica nasih stavova.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335065#p2335065]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335047#p2335047]Zwezdica napisao:[/url]Nista vise ne posmatram konacno, sudbonosno i isprepadano ili to ili nista.
TU smo dok je lepo, dok traje, dok mozemo zajedno, dok se volimo, postujemo, cenimo, dok imamo neznost, bliskost, ljubav, paznju, dok smo nesebicni, neposesivni, humani, dok smo ljudi jedni prema drugima.
Kada prestane bilo sta, idemo dalje. Svaka nova veza nas regenerise, uci, gradi, pomaze i za svaku sledecu vezu, ali pre svega obogacuje nasu licnost na toliko mnogo nacina.

Ne shvatam katastroficno prekid ni jedne veze, boli, naravno, ali bol prodje, a ono sto smo naucili iz te boli zauvek ostaje deo nas, cak i kada ta bol bude daleka proslost i veoma cenim to i zahvalna sam na naucenom, koliko god to ludacki i mazohisticki zvucalo.

Konacni ili poslednji partner/ka u nasoj glavi samo stvaraju konfuziju, ogranicavamo se nesvesno, ne dozvoljavamo sebi da se pustimo i prepustimo, stalno smo pod pritiskom: STA AKO NIJE PRAVA? STA AKO RASKINEMO? STA AKO JE JEDINA?
I to su klasicne gluposti kojima smo nauceni od malena. Postoji jedna jedina osoba kao stvorena za nas u celom univerzumU? MA dajte. Postoji brdo osoba koje ce nam u nekom periodu zivota znaciti da budemo sa njima, naucicemo nesto od njih, bice korisne, onda cemo preci na neku novu osobu i tako dalje i tako dalje.
Prilicno mi je jeziva koncepcija JEDNE PRAVE LJUBAVI. Ja sam imala do sada 3 prave ljubavi u svojih 27 godina i ne bi ni jednu od njih menjala za tu JEDNU pravu do kraja zivota, cak iako ni jedna od tih veza vise nije u zivotu.

Obogacena sam, zrelija, jaca, sigurnija, bolja sam za neku novu osobu i bicu sve bolja. :)

To je mozda zato sto si svaku svoju devojku prevarila, kako sama rece na jednoj temi. ;)

Ali, kakve veze to ima sa raskidom i konacnoscu? Danas samo sujetni ljudi i egocentrici raskidaju veze zbog prevara. Svasta. Toliko gorih stvari ima koje neko moze da ti uradi u vezi, ta prevara je tako zanemarljiva. Ja sam varala i oprastalo mi se, ali sam i sama bila prevarena i oprastala sam. :)
Necu sigurno da verujem da ta konacna ili "TA" sa kojom predpostavljam da cemo biti do kraja zivota nikada nece pogledati, pozeleti ili imati nesto sa nekom drugom osobom? Toliko sam bar realna da znam da je to moguce koliko i da dobijem na Lotou, a ne igram. ;)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335449#p2335449]Kragi napisao:[/url]
I da, skroz mislim da nije u pravu, narocito ne za ono da je trenutni/a odskocna daska za buduceg/u. ;)

To si ti procitao kako ti je odgovaralo, ja to nigde nisam rekla. Samo sam rekla da nisam od onih koje ce se ubijati, seci, bacati sa terase, ako raskinem sa nekom. Prihvatam i nastavljam dalje. Mozda bi bilo bolje da se secem, onda ne bi delovala tako "sebicno" i "prevrtljivo"? :p
By Kragi
Joj zvezdice, varanje je samo po sebi 'prevrtljivost', iako ja nigde nisam rekao da si takva vec si sama to procitala.
Pozeleti nekoga nije isto sto i prevariti devojku/decka ... ali ajd.
Also mislim da se posle takvih stvari tek ne drami poske raskida jer je pristojno snositi odgovornost ukoliko te sutnu tj. ne oproste.
Sta tu ima da se drami ako 'zagovnas'?
Imamo razlicite polazne stavove i dijametralno se razlikujemo na tom polju a svaka dalja diskusija ce otici u nedogled.
Samo cu napomenuti da nisam mislio nista lose. postujem. samo mi je mnogo nelogicno za moje poimanje nekih stvari.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336038#p2336038]Kragi napisao:[/url]Joj zvezdice, varanje je samo po sebi 'prevrtljivost', iako ja nigde nisam rekao da si takva vec si sama to procitala.
Pozeleti nekoga nije isto sto i prevariti devojku/decka ... ali ajd.
Also mislim da se posle takvih stvari tek ne drami poske raskida jer je pristojno snositi odgovornost ukoliko te sutnu tj. ne oproste.
Sta tu ima da se drami ako 'zagovnas'?
Imamo razlicite polazne stavove i dijametralno se razlikujemo na tom polju a svaka dalja diskusija ce otici u nedogled.
Samo cu napomenuti da nisam mislio nista lose. postujem. samo mi je mnogo nelogicno za moje poimanje nekih stvari.
Naravno. Nisam ni mislila da si mislio nesto lose. :)
Ovo je vec za temu o prevari.
Slazem se sa tobom u vezi toga da nam se stavovi razlikuju i da odmosmo u nedogled.
:bye:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
sklona sam da trenutno posmatram aktuelnu ljubav kao konačnu, u smislu na momente... sad, ne znam šta tačno neku od tih ljubavi učini konačnom-skup tih momenata, ili jedan od njih kao pozitivna kap koja preliva čašu, ili neki ipak viši pojam, odnosno neki viši osećaj koji nisam doživela. uglavnom, idealizujem samo na trenutke.
By Kragi
idealizacija je svojstvena zaljubljenosti i mislim da ne funkcionise po tom principu.
ama, ima li osobe sa kojom ste u vezi ili zelite vezu a da za nju ne mozete da kazete da je vidite pored vas i za 10,15, 25, 40 godina?
pricamo o ozbiljnim stvarima, ne semicama tipa 'bicu sa njim/njom neko vreme jer je sex super'.
kako je uopste moguce da svom decku/devojci kazete 'jao bas nam je lepo ali sebe sa tobom za 5 godine ne vidim bas?'
jebes mi mater ako ja vas razumem :smeh:
mislim, ok mi je to uzivanje u momentu/trenutku ali zar se stvarno toliko daleko ide da se u jednom momentu defininise i gradi veza koja nema perspektivu i ima ogranicen rok trajanja?

p.s.
pitanja su retoricka i nemoj da se neko nas'o prozvanim. samo razmisljam na glas! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!