- 11 Avg 2010, 02:30
Moja prva velika veza je pukla jer sam se nekako smorila, ponajvise spoznajom o dosadnoj buducnosti. Ovo malo glupo zvuci. U jednom momentu sam shvatila da sa tom osobom vise nema uzbudjenja, nema niceg novog, niti ima izgleda da ce biti.
Sledeca veza je pukla jer smo se opako posvadjali, pa terali inat tako sto niko nikom nije hteo da se javi. Posle skoro 2 godine smo ponovo bili zajedno, i to je potrajalo mnooogo, a puklo je kad sam ja saznala za jednu jako veliku i ozbiljnu laz koju mi je ta osoba servirala svo vreme, a ticalo se zdravstvenog stanja te osobe (da ne preterujem sa info na forumu). Jednostavno nisam mogla da predjem preko te lazi.
Naredna veza je pukla zbog bivse koja nikada nije napustila neciju glavu, iako jeste (prividno) zivot, pa se pojavljivala tu svakodnevno preko chata, sms-ova i sl. Nikad uzivo i nikad nista nije bilo sexualno u tom kontaktu, ali je bilo planova da idu zajedno na odmor (!?) (ovo je bilo krisom od mene, ali sam saznala, psole su mi potvrdili), bilo je vozanja novim kolima po gradu (i to krisom od mene, naravno, pa kad sam saznala, bilo je jako lose) i jos mnogo takvih nekih situacija koje se meni nisu ni malo dopadale, a koje su mi opravdavane recima - ali, izmedju nas sada nema vise nista, mi se samo druzimo. Meni je to postalo toliko iritantno da je dovelo do tacke razlaza.
Ovo me je jako pogodilo i izuzetno mi je tesko palo, ali nisam mogla (ni zelela) vise da prelazim preko izjava tipa "mi se samo dopisujemo preko chata, ja mogu da se dopisujem sa kim ja hocu i ako ti meni to pokusavas da ogranicis, onda cu pre da odaberem nju", pa onda - "to sta ja sa njom radim je moja privatna stvar", mozda vise od svega toga dogadjaj 8 dana nakon saobracajne nesrece koju sam imala, recenica: "Sa njom cu da se dopisujem, a sa tobom cu da se razidjem".
Pri tom, njene slike izdvojene u poseban folder (ni jedne druge nisu izdvojene, nego slozene po datumima, ali za nju folder sa njenim inicijalima, i sve slike tu ubacene, ali ne prebacene, nego kopirane), svi imaju isti ringtone u mobilnom, samo za nju i dalje drugaciji i tako gomila nekih stvari koje su same za sebe sitnice, ali zbirno cine nepremostive prepreke. Bar su za mene bile nepremostive. Samo sam jednog dana prestala da imam strpljenja i snage da se sa "sitnicama" borim.