Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Zakuvao sam penušavo svoju tugu. Pretočio sam je u muziku i odvrnuo slušalice. Spustio sam se u kupku svog bola i prepustio talasima žalosti. Melodija me je nosila suptilnim predelima neveselih sećanja. Moje rane su pustile gnoj. Oprao sam ih svojim suzama.

Probudio sam se svež i čio, spreman za vic.

(Premalo se odajemo meditaciji tuge. Što više izbegavamo tugu, to postajemo ranjiviji na njeno trnje. Umesto da uđe u nas i pokrene našu energiju, gutamo je i taložimo u organima. Tamo ona truli i počinje da nas razjeda. Najveća zabluda čovekova je da će rane zarasti. One su tu da iznova krvare i obnove naš zavet.)

preuzeto sa eniaroyah.com
Korisnikov avatar
By EYA
bas ovijeh dana sam razmisljala o tome koliko emocija potiskujemo... tuga je jedna od njih. divna je ta spoznaja do koje si dosao :mazi:
tugu treba prigrliti, jednako kao i srecu. sve nas to cini ZIVIM! :sunce:
treba je pustiti da dopre do svakog kutka naseg bica, a zatim je pustiti da ode u kosmos... oslobadjajuci tugu, oslobadjamo i nas.
potiskivanje, iako cesto trenutno uklanja osecaj tuge, zapravo pojacava njen razorni efekat, jer tako sabijena, duboko u nama, postaje explozivna i lako se pretvara u dugotrajnu potistenost ili bes, a kasnije u patnju (kojoj posle vise ni uzroka ne znamo)

:trol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Renoir
Poceces i ovde da pises blog
or
what????

:snob:
nema potrebe za ironijom. procitaj odakle je preuzeto.
Korisnikov avatar
By V25
Ali onaj gnoj... Jednostavno mu nije mesto tu:bubbles:
Korisnikov avatar
By ns.happy
tuga je samo jos jedna emocija u svom tom katalogu koji smo dobili i za zivota sakupili. nisam bio tuzan vec dosta vremena, nisam ni sada, ali me cudi gde je ta emocija zaturena, kako sam je potissnuo... negde, kada mi to najmanje bude bilo potebno ona ce se pojaviti jaca i golemija nego ikad pre, to bi moglo da me unisti, toga se bojim. mislim da sve treba osecati, i srecu i tugu, i sve ono sto ne zelimo da osecamo, to je nesto sto nas izdvaja i cini posebnim na ovom svetu, to nas razlikuje od kamenja. ne treba se plasiti ni negativnih emocija, eto npr, zavisti, vec i nju prepoznati, proziveti i ona ce sama nestati, jer je to emocija kratkog daha. mi samo treba da vezbamo koliko dugo emocija u nama zivi, da li ce se brzo ugasiti ili ce trajati. kazu da je svaki covek rodjen sa jednom bazicnom emocijom. ali, verujem da se to moze promeniti, samo treba vezbati, treba osecati.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja kad sam tuzna, gledam da udarim brigu na veselje.
Ne volim mnogo drama kvin varijante, zivot je prekratak za '' pranje tuge u kadi '', nego ti, dete, lepo u kadi operi svoje telo, namirisi se i pravac u letnju setnjicu, ljubav vreba iza svakog coska.
:love:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by EYA
bas ovijeh dana sam razmisljala o tome koliko emocija potiskujemo... tuga je jedna od njih. divna je ta spoznaja do koje si dosao :mazi:
tugu treba prigrliti, jednako kao i srecu. sve nas to cini ZIVIM! :sunce:
treba je pustiti da dopre do svakog kutka naseg bica, a zatim je pustiti da ode u kosmos... oslobadjajuci tugu, oslobadjamo i nas.
potiskivanje, iako cesto trenutno uklanja osecaj tuge, zapravo pojacava njen razorni efekat, jer tako sabijena, duboko u nama, postaje explozivna i lako se pretvara u dugotrajnu potistenost ili bes, a kasnije u patnju (kojoj posle vise ni uzroka ne znamo)

:trol:
Slazem se... Nekad sam cula neku izreku koja ide otprilike da u zivotu postoji vreme za sve - za srecu, za tugu, za ljubav... I uvek nastojim da sebe pustim u nekoj zivotnoj fazi, da je odzivim pa bila dobra ili losa... Mada ipak kod mene je mozda dobro sto bez obzira koliko sam tuzna posle nekog vremena "isplivam", prosto mi organizam i priroda ne trpe dugo stanje tuge... (ovo sam vec pisala na nekom topicu, pa se ponavljam, ali posto je topic bas o tome... :D ).
By tigerrenko
Er... bilo bi lepo da ste me potpisali, ako vec niste pitali (ili me obavestili) da cete me objaviti ovde...

poz
R.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by tigerrenko
Er... bilo bi lepo da ste me potpisali, ako vec niste pitali (ili me obavestili) da cete me objaviti ovde...

poz
R.
kako nisi potpisan? naveo sam izvor gde sam nasao tekst...
By tigerrenko
Ma nije u pitanju ljutnja nego je civilizirano da se navede autor dela, eventualno izvor. Posebno zbog toga sto na doticnom sajtu pise ko je autor, nisi morao da nagadjas...

poz
R.
Korisnikov avatar
By Zoe
Tuga je u meni previse cesto. Ne potiskujem je, nikako...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Zoe
ja tebe nisam nikako zamisljao takvu...
Korisnikov avatar
By Blady
Prozivljavam je kroz muziku....
By Çâðê_DUP
Najveća zabluda čovekova je da će rane zarasti. One su tu da iznova krvare i obnove naš zavet.
I zavet treba da traje. A pečat joj je poezija. :isus:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Zoe
ja tebe nisam nikako zamisljao takvu...

Verujem da nisi, mnogi mene zamisljaju dijametralno suprotno onome sto ja jesam :)
Korisnikov avatar
By bakalar
Jesi mozda Jarac u horoskopu ?
:smeh:

don't take me for seriuous :jbg:
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh:

Nisam, jbg........:gitara:
Korisnikov avatar
By *deni*
Što se tuge tiče, imam Janinu numeru, kao odgovor.

''

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Seaman
Tugu treba odtugovati :D

Svako na svoj nacin.:)
Korisnikov avatar
By Srklet
klinička depresija ili ništa!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!