Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
To je za mene mnogo veci kompliment nego kada mi bilo kakav lik uradi to isto...

U mom slucaju su devojke zavrsavale na tome, i prijatnim osmehom... dok su likovi svaki put bili mnogo vise napadni i odvratni!
Korisnikov avatar
By Neve
Kažeš frajeru da si lezba, a on navali ko lud. Valjda tu malu pale pederi. :lol:
Pederi i ja smo opet, neka posve druga priča. :dreamy: :setnja:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Dirrty
Mene samo shtipaju za dupe... do sada me nisu nesto previse pored toga smarale...

To mi je potpuno ok.

Ali nesto vishe od toga... ne ne, to treba udaljiti iz kluba!
I ne samo ribe, nego i likove koji smaraju ribe... i koji smaraju likove... odnosno ukloniti ljude smarache uopste!

Da je tema Stogodisnji rat, da li bi uspeo da se suzdrzis od komentara koji su u vezi sa tvojom Velicanstvenom Lepoticom Zadnjicom? Cooooooooovece... :ubise:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hajd da napisem koju...
Elem, moj slucaj... ja ne muvam gay tipove, niti imam nameru. Ja muskarce uopsteno volim, kao prijatelje, mogu da iskomentarisem da lepo izgledaju isl, ali nista muv-muv. Ponekad se obostrano pipkamo, ali ne na seksualan nacin. Ja stavise imam i 'muza', kome sam se obecala kada vise ne budemo mladi, zanosni i zavodljivi... Njih nemam problem ni da pozovem na kafu da im trazim tel, da ih cimam za svasta, a kada su u pitanju zene, nedostaje mi petlja...

Ja volim svoje pedere!
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
I ja volim pedere, bas su mice ponekad...
Moj drug peder sa kojim cesto izlazim i ja delimo sminku, zajedno idemo do toaleta, pricamo o odeci, sminki, cipelama i svemu ostalom... Iskreno, da planiram da nesto radikalno promenim na svom izgledu - prvo bih njega pitala...

A, str8 smaraci su posebna prica, nebitno znaju li da si lezz ili ne, kad navale - nece te pustiti na miru danima...

E, da, i nije istina da lezbace nemaju nokte, odakle vam to?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mademoiselle
E, da, i nije istina da lezbace nemaju nokte, odakle vam to?
Cast izuzecima, ali ja ih ne trpim... ima neke veze i sa seksom :blush: Ne bih da ogrebem macu... ni svoju ni tudju.
Korisnikov avatar
By m..
Pa mene su jedan petak u apartmanu muvala 3 tipa, a ja sam poljubila 4. Mislim, ortak je kukao kako nema muda da mu pridje, pa sam mu ja prisla da demonstriram ovom da to nije nista strasno, al me mali zabalavio iznebuha. Trebalo bi ona zena bolje da me pazi.
Korisnikov avatar
By m..
Jes, pa da nemam u sta da zveram. Salim se, nesto su u poslednje vreme strejt ribe u suficitu a gay u deficitu, a i ja nesto slabo obracam paznju.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Ja bih str8 devojkama zabranio ulazak u gay klubove
Str8erima uopste!
Koji ce oni djavo u gay clubovima?
Toliko ima str8 mesta, ali neeee, oni moraju da dolaze na gay mesto da bi bili in! :lood:

Koja je njihova poenta dolaska? Sta, toliko su dobre ribe i frajeri pa ne str8 mestima ne mogu da se odbrane od startovanja ili im treba potvrda da ih zele gay ljudi?! Zasu! :hvala:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
NE vidim poentu str8 devojaka u gay klubu
Ili da prolaze proveru na ulazu u club...
tipa, ako se riba poljubi sa cicom koja radi na ulazu moze da udje...
a ja da radim na ulazu.. :njami: :lood: :lezkiss:
By J...
Originally posted by Zwezdica
Str8erima uopste!
Mozda su bi. Ili bi curious. Ili se druze sa nekim ko je gay. :eureka:

Ako se normalno ponasaju cemu zabrane?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ok je to.. J.. Ako su normalni..
Ali dosta njih nisu ni bi ni bi curious niti se druze sa nekim ko je gay i tada njihovo prisustvo ne shvatam!
By J...

Ali dosta njih nisu ni bi ni bi curious niti se druze sa nekim ko je gay i tada njihovo prisustvo ne shvatam!
Ja mislim da su svi oni ipak (bi) curious. :P
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uh ako je tako ja sam happy... ;) Znaci, vise zena u nasim redovima.. ;) :setnja:
Korisnikov avatar
By Dina
...
Koja je njihova poenta dolaska?
...
Muzika, zabava, vreme sa prijateljima, atmosfera... :eureka:

Sto se teme tice - osoba koja ne pripada grupi koja nas interesuje, odbije se slicno/isto kao sto se odbije i osoba koja pripada grupi koja nas interesuje ali nam se ne dopada. Ako je agresivna bas, onda je valjda tu neko obezbedjenje.

Sto se zaljubljenosti tice, pa valjda ne moze da se odredi u koga se zaljubljujes ili bar to meni nikad nije bilo moguce. Ja sam se jednom zaljubila u gay muskarca, nadam se dovoljno za ovaj zivot :lol: Zanimljivo mi je da je tad jedna njegova strejt prijateljica komentarisala kako sam sebi to dopustila, da se zaljubim u gaya, kako sam nerazumna, svasta, njoj se to nikad ne bi desilo... Da bi se pre nekog skorog vremena njoj desilo upravo to i to ne moze nista da joj se dokaze, ruzicaste naocare skroz :pinknaocari: Sto opet govori vezano za nemogucnost izbora puteva srca, a s obzirom na to bolje se suzdrzati od osude drugih jer nikad se ne zna... ;)
Korisnikov avatar
By m..
Str8erima uopste!
Toliko ima str8 mesta, ali neeee, oni moraju da dolaze na gay mesto da bi bili in! :lood:

Koja je njihova poenta dolaska? Sta, toliko su dobre ribe i frajeri pa ne str8 mestima ne mogu da se odbrane od startovanja ili im treba potvrda da ih zele gay ljudi?! Zasu! :hvala:
Zamisli ovaj scenario: Meni su zapravo strejt prijatelji rekli za L&Q zurke, pre nekih 5 godina. Da moji strejt prijatelji nisu znali Borisa, ja nit bih znala za zurke niti za forum (za postojanje foruma sam saznala na zurci, lol).

Ne znam sa kakvim se ti ljudima druzis, ali moji prijatelji u principu ne izlaze na mesta da bi ih se ili ne bi startovalo, nego tamo gde im odgovara muzika, atmosfera itd - tamo gde je zabava, i onda kada nasi poznanici ili prijatelji svaku 2 nedelju ili svaku nedelju pustaju muziku na gay zurkama, naravno da ce tu i tamo da dodju (uglavnom s nekim ko je gay ili bi, a nekad i sa strejt ekipom), i ja u tome ne vidim nista lose. Nisu homofobicni, i nikome ne smetaju, izgledaju dovoljno strejt da iko sa iole gaydara nece biti u zabuni.
Uostalom, sa njima je mnogo zabavnije, nego kad su svi gay.
Korisnikov avatar
By Neca
Moramo uzeti u obzir dobru drogu, alkohol, atmosferu... Svakome se desi... :tea:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Str8erima uopste!
.... posle je djavo kriv kada pederi i lezbe shvate da su zatvoreni u getou, da se ne prepoznaju kao drustvena/seksualna/svakakva manjina etc. etc.

Umesto da se podrzava izlazak iz potpunog mraka, druzenje sa razlicitima od sebe, mi bi ipak da ih oteramo iz klubova.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam potpuno za zabranu ulaska strejtera.

Takodje, i mi ne treba da ulaizmo u njihove klubove, sta cemo tamo.

I jos bolje - da pobijemo sve odrasle, napravimo belu crtu nasred grada koja predstavlja granicu izmedju dva sveta, i onda se igramo automehanicara.
Korisnikov avatar
By coka
Nisam imala vecih problema sa budalama umem da ih otkacim, desilo se jednom da je doslo do fizickog kontakta tipa da je lik krenuo da me vuce za ruku jer sam bezala od njega no tu je nio prljavi :alexis:

Nemam neko posebno osecanje tipa volim ili ne volim pedere. volim osobu onakva kakva je, volim prljavog ne zato sto je gay nego zato sto je takav kakav jeste muskarac kakvog bih htela da imam za sebe a na srecu ili ne on mi je najbojli prijatelj.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Prosle nedelje kada smo izlazili sa zurke u Apartmanu mene i drugara su startovale 2 ribe koje su isto bile na zurci... Meni je toliko neobicna i nezanimljiva ideja da me startuje riba (pogotovu na gay zurci) da nisam ni skapirao situaciju dok mi drugar nije skrenuo paznju :zvizdi: .
:sesir:
NOX
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!