Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Angelina777
Šta mislite o devojkama koje imaju dečka i vole momke, tu su načisto, ali su tako pomalo radoznale da probaju sa ženama, onako isključivo iz zabave.
One to ipak ne čine da bi zadovoljile svog dečka i napravile mu strejterski ugođaj da gleda dve devojke koje se maze (tu nema penetracije, to nije pravi seks, mnogi misle) i koji će se kroz koji minut pridružiti. O tome intenzivno misle zbog sebe i pitanje je, da li ih to čini biseksualkama?![]()
Originally posted by Dina
Znam vise zena koje nikad nisu ostvarivale veze sa muskarcima a niko im ne osporava heteroseksualnost, onda nema razloga da se ni biseksualnost osporava samo zato sto veza sa zenama nema. To sve u slucaju da se one same osecaju kao biseksualke. Ukoliko ne, onda mogu da budu bi curious ili strejt sa nekim razmisljanjima i o zenama ili vec nesto slicno.
Originally posted by EYA
a biseksualan je svako ko se tako izjasni. kao i za sve ostale identitete, ne bi trebalo da ih dodeljujemo i oduzimamo drugima po sopstvenom nahodjenju, vec da, ako nas uopste zanima, pitamo osobu kako se ona izjasnjava i to postujemo.
Originally posted by Nanny OggMeni su prvi put priopchili kad sam bila 8. Uhvatili me prijatelj i prijateljica (koju sam btw savatavala cim bi mi se ukazala prilika) pa su mi lepo saopstili, a ja bila iz fazona "ma lupetate, nisam!". Jbt u kom sam ja dubokom denialu bila.
Lepo kaze eya![]()
A Hlevdija i Egon, naglas sam se smejala citajuci vas![]()
Kad sam prvi put rekla/napisala u dnevniku nisam napisala da bih probala, no da "mislim da sam biseksualna" /nadjoh u dnevniku starom, pre mesec dana, cirka neki 7 razred/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!