Originally posted by Cluniensis
Originally posted by Big Bad Bear
Sa 17 godina bi ti bilo bolje da ostanes kuci i citas lektiru
Hahaha, sasvim se slazem sa BBB. Isto bih ti i ja preporucio. Mislim OK je zaljubiti se i sve... i zelim te puno srece...
Ovo je sada mozda offtopic, ali cini li Vam se da ove mladjahne generacije sve ranije i ranije stupaju u sexualne odnose, bilo hetero ili homo?
Moguce da se krece ranije... ali koliko se secam sedamnaest godina nije ni u moje vreme (a to je vreme davno bilo

) bilo neobicno vreme da se ima veza. Ja sam u to vreme imala prvu ozbiljniju vezu i niko mi nije rekao da je rano za to (pa ni roditelji, naravno bila je veza sa muskarcem inace bi verovatno rekli kojesta

).
Ono sto ja imam utisak je da svet okolo gleda razlicito na hetero i homoseksualnu vezu pa se to ponekad odrazava i na misljenja na forumu. Tako da heteroseksualna osoba ima vezu sa sedamnaest nikako ne bi bila premlada a gay osoba to ispade... Nadam se da se varam! To me podseca na moju majku koja je komentarisuci decu moje prijateljice pozdravila zaljubljivanje jednog sina u devojcice a za drugog koji se zaljubljivao u decake rekla da tako mala deca nista ne znaju, tek ce se on formirati. I to sve u istoj recenici. Kad sam joj ja ukazala na to nesto se neubedljivo izvlacila... U sustini nije imala odgovor na to kako jedno dete nesto zna u nekom dobu i nece se menjati a drugo ne zna i sigurno mu je to faza...
[/quote]
Dina, pozdravljam tvoj post! Apsolutno si u pravu!