Originally posted by Mars
Dragi Dinin najbolji do kraja zivota druze...
Malopre mi je gremlin pojeo ceo tekst, ne mogu sada da pisem ponovo...
Ukratko: str8 drugarice imaju jaku tendenciju da se promene kada nadju momke svog zivota, momak njenog zivota ima tendenciju da bude zestoko ljubomoran na vas odnos, drugarica ima tendenciju da mu kaze nesto tima "ma pusti ga, nije on opasan", pa da onda on prica okolo "onaj peder".
Ovo je zipovano, raspakujte kako vam volja.
Da, dragi moje Marse (ho?eš li se brzo vratiti

), sasvim je to?no ovo što si napisao...ali ako si outan ili te boli ðon ho?e li on ispri?at ili ne mogu se dogodit sasvim lude i zabavne situacije.
Kao recimo ono moje sa obližnjim selom i seljacima iz kojeg je frendicin muž.
Ja jednostavno ne mogu vjerovat da cijeli jebeni Odranski Obrež zna da sam gay, od onih koji su tek propri?ali pa do onih koji ve? jedva pri?aju...i svi to tako sjajno prihva?aju.
Da, možda sam ja njima freak show (iako se zapravo sasvim normalno ponašam, uglavnom rijetko odudaram od okoline) ali je meni ok kad se krenemo zajebavat i prihva?aju me kako jednog od svojih
Takoðer, ?itavo moje naselje zna da sam gay. I sdvi gfino prešutno prelaze preko toga, nema nekih dobacivanja (bilo je kad smo bili puno mlaði), tu i tamo koje pogledavanje ali ništa onako gadno.
Evo, recimo, no?as bio sa frendovima tu u naselju u jednom no?nom klubu na (ah, iznenaðenja li)
Studio54 programu. I jedno vrijeme smo sjedili, zajebavali se, bili tako u svom ?ošku dok su se svi ostali oko nas zajebavali. A to su sve zapravo naši frendovi iz školskih dana, susjedi...i onda sam ja mic po mic malo po?eo plesati, skompao sa nekim curama (za koje se ispostavilo na kraju da imaju djevoja?ku ali za mene nije bio bed

)i tako se dobro isplesali da je bilo genijalno. I ono, znali su da sam gay, zajedno smo komentirali de?ke koji sjede i lo?u za šankom, zajebavali se na temu seksa...sve ono, kao da je to napokon postala najnormalnija stvar kod nas a ne razlog da bi te ljudi pljuvali i upirali prstom u tebe.
Ok, ovoj jednoj curi su de?ki rekli da se ne trude previše oko nas, typa
nema tu kruha cure, oni su vam pederi, ova je odvratila
Da, i? Jebeno dobro plešu i plešu sa nama a muški su. De?ke ionako imamo pa nam je svejedno i to je momke ušutkalo a onda su nam se i oni pridružili. Onda im se plesalo hoš pa sam ih morao otfurat do Globala. ?ak su i jednog mog susjeda zvale ali on je rekao nešto tipa
ne, fakat nemam predrasude ali sam umoran i idem doma.
Imala je samo jenda neugodna situaciju u mom životu samo kada je jedna frendica prvo rekal mužu da sam gay da se ne bi brinuo više ali je onda muž, da bi smirio oca kojem su moji dolasci kad njega nema bili sumnjivi, rekao to starom pa sam dobio zabranu dolaska jer da se
ne?e njemu pederi pod krovom skupljati. Preživio sam, ne može sve u životu bit savršeno.
Ali, sad sam malo oduljiohtio sam samo naglasiti da svega ovoga ne bilo da nisam out. Jer ne?e te ljudi ni prihvatit ako ne znaju da ima nešto što bi oni trebali prihva?at. Ako oni misle da si str8 tu se nema šta posebno razgovarati, zar ne?
Sa druge strane, ja razumijem da ima ljudi koji nemaju hrabrosti za outanje i to je ok, ne žele svi i?i uz vjetar jer to pokatkad nije lako a pogotovo kad si peder.
No, opet nije ok ako stalno uvjervaju druge da to nije ok i da
nije još vrijeme za to i ovdje i stalno spo?itavaju outanim pederima, tetkama, trandžama da ih sramote a nije ni ok da budu pred drugima homofobi?nio samo da bi skrenuli pažnju sa sebe. Takve stvari nisu ok
E jesam se raspisao, u tri lepe....