Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Autovana sam mami svoje devojke toliko, da mojoj nema ni potrebe da se autujem.. :lol:
By ~ Le Saint X ~
Naravno...
upoznali su nekoliko mojih momaka

i

moja mama stalno navija za moje internacionlane ljubavi
:)

posebno francuske

:france:
By loreenche
po ko zna koji put, ali nije na odmet ponoviti... da :)
Korisnikov avatar
By luciferin91
moja ce to saznati tek nakon shto odem u inostranstvo. :D shto je sigurno, sigurno je :D
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Keva vec dugo, cale je nedavno saznao (mada mislim da je sumnjao vec duze vreme).
:sesir:
NOX
By LeDeNa_
:drama:

NARAVNO....Posle dugog cutanja i nejavljanja sad su poceli da me zovu i kazu-BUDES LI OTISLA NA PARADU NISTA NECES DOBITI OD NASLEDSTVA :lol:

A ako izadjes u novinama slucajno bolje da te ne vidimo....eto...hvala
Korisnikov avatar
By Fantasy
Originally posted by LeDeNa_

NARAVNO....Posle dugog cutanja i nejavljanja sad su poceli da me zovu i kazu-BUDES LI OTISLA NA PARADU NISTA NECES DOBITI OD NASLEDSTVA :lol:

a ko zna zassto je to dobro:dance:
By LeDeNa_
Originally posted by Fantasy
Originally posted by LeDeNa_

a ko zna zassto je to dobro:dance:
Dobro je sto sam ja danas extra raspolozena, tj malo popila...a da ti kazem...nemaju oni ni sta da mi daju osim nekog stana....ma briga me...znaci ZNAJU I ZOVU ME LIZOPICAČICA :lol:

Gospode!

:lol:
Korisnikov avatar
By zozefin st
rekla sam caletu preko telefona da sam bila na paradi, i prekinula sam vezu, nisam sacekala reakciju.
Mislila sam da sam time zavrsila sa autovanjem , al izgleda da nisam.
posle sam nazvala kevu da je pitam kako je cale reagovao na to sto sam mu saopstila, kaze keva da je sve ok.
i sad sam dosla kuci I faking se prave ludi.........
cale me je pitao 5 puta sta sam ja tamo trazila, kazem da sam isla da podrzim paradu, i oni se nasmeju, i nastavi ponovo da me pita istu stvar...
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Vetur úlfur

Saznala keva juce, zahvaljujuci onoj logcini na vrhu. I bilo je:

- Gej? Ko je gej? Ti si gej?
- Ma ne, to je samo...
- Zakuni se da nisi.
- Necu.
- Zakuni se!
- Necu!

I onda je samo otvorila usta i otvorenih ustiiju izasla iz sobe.

Pravi se da se nista nije desilo, a mene i dalje ignorise, no, sacekacu da je prodje sok, ako ne nastavi da se pravi kao da se nije nista desilo.
zakuni se!
necu! :smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet
kladim se da taurus nije outan roditeljima. :sladoled:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:awesome:

E verovatno je shvatila posle nasih rasprava oko parade, odosno njenom protivljenju i mom protivljenju njenom protivljenju :lol:

A i na fejsu mi stoji oba pola, a upadala mi na fejs preko sestrinog naloga :lol:

Ako nije skontala onda nek se upuca :tuc:
By Glasnik
Ja nisam još autovan nikome u porodici. Iako sam glasno u kući branio Prajd, nisam mislio da moji pretpostavljaju ništa, dok kevu pre neko veče nisam video da čita knjigu Muške suze, gde u podnaslovu stoji: ''Priča o majci koja je imala sina homoseksualca i put koji je prešla da bi ga prihvatila''.
Kad sam to video, uopšte mi nije bilo svejedno. :(

Nije me ništa pitala i sve komuniciramo normalno, al kad joj se uskoro budem autovao, očekivaću odgovor: ''Znala sam ja to već neko vreme.''
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Popeye

Ne guraju nos u moj zivot,vode svoj punim plucima.Bitno im je da sam srecan,kad kako i sa kim ih se ne tiche. Cak i devojku, sa kojom sam bio godinama,slucajno su upoznali btw sve se okonchalo predstavljanjem i to je to. :sladoled:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by taurus

Ne guraju nos u moj zivot,vode svoj punim plucima.Bitno im je da sam srecan,kad kako i sa kim ih se ne tiche. Cak i devojku, sa kojom sam bio godinama,slucajno su upoznali btw sve se okonchalo predstavljanjem i to je to. :sladoled:
so i was right. :)
Korisnikov avatar
By taurus
ájde jednom da budem ozbiljan: ako imash IQ iznad 180 mozda nekad i uspesh da me isprovocirash.Ove provokacije su prizemne.

P.S. To sto si debeo nije moj problem vec tvoj,reshi ga.

u potpisu: psiholog
Korisnikov avatar
By luciferin91
ZNAAAAAAJUUU!

ali roditelji mog druga :D Naime, jednom mom gej drugu su roditelji provalili u fb i videli da je gej kao i sijaset nas. :D Tako da eto ga moj prvi out roditeljima. Nazalost, ne mojim.:blentavi:
Korisnikov avatar
By simarrgL*

ormaruša. :bubbles:
aj prekini da izigravas teroristu

ne bih ni ja bila autovana da nisam morala silom prilika

pusti nekoga da bude picka, sta se to tebe tice.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!