Mama me zvala prosle nedelje (kad je bila parada) cisto da proveri gde sam i sta radim. Moj odgovor: Mama, sa temperaturom i ovako slinava ne mogu da setam nigde pa ni na paradi. Kao odgovor je elegantno presla na temu moje temperature. XD a danas me zove i caska i onako uzgred pita imam li neku novu 'drugaricu'

e mama, mama, kako da ne, dve cekaju u redu xD
Elem, upoznala je vec 2 moje devojke i bila je sasvim oke sa njima, svesna da mi nisu drugarice

cak je u jednom mom trenutku loseg raspolozenja zbog daljine u vezi rekla da se preselim kod nje ako ce mi biti bolje, a da ce me ona podrzati^^

Tata ne zna nista, barem tako mislim, mada on je majstor u izbegavanju tema o kojima ne zeli da prica. Kao sto zna da pusim (ima culo mirisa) i zna da imam tetovazu (ima culo vida) ali mi nikad ni rec nije rekao da je primetio ta dva... Tako da mozda i zna...meni ne pada na pamet da sad pokrecem tu temu sa njim.
Sestra zna vec dugo, ona je najbolje prihvatila od svih kojima sam rekla, tj znala je i pre mog priznanja. Ona me stalno pita za devojku, cak me i nagovara da idem po gay zurkama da upoznam neku xD