Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Wilhelmina
Ja imam potpuno drugaciji ugao gledanja na tu problematiku veliki grad - provincija.
Veliki grad znaci mogucnosti... Znaci da ti, ko god da si i sta god te zanima, imas mogucnosti da to i ostvaris. To moze da se odnosi na strucno usavrsavanje podjednako koliko i na izbor partnera. I vecina ce se sloziti da to jeste tako, da jedino BGD danas u Srbiji zaista i ima neku gay scenu, a da je u svim ostalim gradovima to samo manje-vise los pokusaj.
Sad, grozna je predrasuda da su ljudi u velikom gradu ti koji su losi, koji se ponasaju lose itd. Zapravo, nigde na svetu nisam osetila toliko zlobe koliko u malim i zabacenim sredinama. Smatram da su male sredine te koje zapravo ubijaju u pojam. Ako nisi vanserijski lepa ili talentovana i nemas novca za studiranje i odlazak odatle - ne gine ti kolevka odmah posle srednje skole. Pa budi ti i 1000% lezbejka, ali ces da rasiris noge i radjas unucice nekim hohstaplerima iz istog sela.
U takvim uslovima ljudi se i pre odaju alkoholu i drogama negoli u velikom gradu.
:up:

:dancing:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Angelina777

, ali bas sam ovaj termin vezala za scenu, koju valjda stavljam pod navodnike jer me scena asocira na nesto glamurozno, ne na neki podrum u koji dolazi 50 istih faca, one big happy family :cobanica:
:smeh: Pa i "X" je glamurozan. Sve zavisi za koga... :smeh:

A to da se deca "sa sela" u BG bace u promet, isprobavaju droge, tudjE krevetE...istina. Jedino ne mozhemo da tvrdimo da SVA deca kroz to prodju. Ima i "pametnijih" ... onih koji svoj zhivot ne vide zavrshenim u jednoj od tih shupa, trcjecji za "in-cicama" grada, onih koji posecjuju pozorishte, kulturni dogadjaji (a ovde ne pricham o "kako da uvuchem Line") im nisu nepoznanica, onih koji pri pomenu Mocarta na pomishljaju iskljuchivo na chokoladu...itd., itd...

Skidam kapu svakome ko je doshao "U grad" pa ipak nije podlegao porocima...a i ako jeste, brzo ih se reshio! Svi smo mi imali neke "daj da probam" faze u zhivotu. Ali smatram da jedino karakter mozhe da utiche na dalji tok "dogadjaja".

:skola:

Beogradska shkola je meni skroz nerazumljiva. Gledam gay-populaciju u Frankfurtu i trazhim elemente koji su za poredjenje. Nema ih! :alikako:
By Kragi
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Wilhelmina
Ja imam potpuno drugaciji ugao gledanja na tu problematiku veliki grad - provincija.
Veliki grad znaci mogucnosti... Znaci da ti, ko god da si i sta god te zanima, imas mogucnosti da to i ostvaris. To moze da se odnosi na strucno usavrsavanje podjednako koliko i na izbor partnera. I vecina ce se sloziti da to jeste tako, da jedino BGD danas u Srbiji zaista i ima neku gay scenu, a da je u svim ostalim gradovima to samo manje-vise los pokusaj.
Sad, grozna je predrasuda da su ljudi u velikom gradu ti koji su losi, koji se ponasaju lose itd. Zapravo, nigde na svetu nisam osetila toliko zlobe koliko u malim i zabacenim sredinama. Smatram da su male sredine te koje zapravo ubijaju u pojam. Ako nisi vanserijski lepa ili talentovana i nemas novca za studiranje i odlazak odatle - ne gine ti kolevka odmah posle srednje skole. Pa budi ti i 1000% lezbejka, ali ces da rasiris noge i radjas unucice nekim hohstaplerima iz istog sela.
U takvim uslovima ljudi se i pre odaju alkoholu i drogama negoli u velikom gradu.
:up:

:dancing:
Dobro, i ti si malo generalizovala ...
Ne postoje pravila i kako vec Stripi rece:
Originally posted by Stripi
mislim da to nema veze sa bilom kojom drugom školom osim sa životnom.
Svako ima svoj neki put, bez obzira na mjesto u kojem se trenutno nalazi.
Generalno mislim da je problem u paranoji. Ljudi u manjim sredinama zele vezu kako bi sebi obezbedili koliko toliko uredan sexualni zivot a da pritom ne moraju da se cimaju sa dateovima, da strepe od toga da ih mama i tata ne vide sa nekim fem u gradu, da ih pitaju ko ti je ovaj drug i sl... Promena sredine sve njih (nas) lisava takvih poblema. Uvek je lakse pederisati se u okruzenju u kojem te niko ne poznaje .... ;)
Mislim da sredina ne moze da promeni karakter, vec smao ponasanje zbog svojih nedostaka... U tome se slazem sa Wilhelmina
Korisnikov avatar
By simarrgL*
cek', a sta je sa nama beogradskom decom? :kingkong:

ja sam jos uvek klinka, i potpuno van scene, i zaista ne mislim da ce me beograd promeniti vise nego sto bi bilo koja slicna sredina.

slazem se sa stavom da veliki grad daje puno mogucnosti i zavisi od osobe kojim ce putem poci.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ~bubi~

ja sam jos uvek klinka, i potpuno van scene, i zaista ne mislim da ce me beograd promeniti vise nego sto bi bilo koja slicna sredina.

slazem se sa stavom da veliki grad daje puno mogucnosti i zavisi od osobe kojim ce putem poci.
Ma hajde.. Provincijalci, pa ugrozeni, pa ne umeju da se snadju, bla bla bla, mucenici, a cim dodju u Bg krenu da piju, drogiraju se i jebu sa svima kao ludi zato sto nema mame, tate i celog sela koje ih zna i prati u stopu. :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
u jbt zwezdice.

to je sve što ću reći. :maska:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Zwezdica
Ma hajde.. Provincijalci, pa ugrozeni, pa ne umeju da se snadju, bla bla bla, mucenici, a cim dodju u Bg krenu da piju, drogiraju se i jebu sa svima kao ludi zato sto nema mame, tate i celog sela koje ih zna i prati u stopu. :drama:
:smilegrin:

ali celo selo u stopu.... :D
Korisnikov avatar
By Myto
Zwezdice, lepotice, lose ti se pise...
Korisnikov avatar
By Insorcer

:roflmao:

ont: ...Jukie je sve lepo objasnio :nokti:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
otvorite sebi temu :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma mi homoseksualci iz provincije smo uzasni. dokopamo se beograda i onda napravimo od njega sodomu i gomoru. malo vise sodomu doduse.
By Ulix

Sa druge strane, neki ljudi žive u Beogradu celoga života, a ostanu nedojebani. Čudno je to kako život ume da bude nepravedan.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Lepa Krepa
:lol:
jbt, sad ja kao beogradsko dete zamisljam tu provinciju kao gumenu sobu u ludaji, ili nesto gde su svi coskovi prekriveni jastucima.

e sad, nisam bas zivela nigde sa strane (ako se ne racuna 2 ipo meseca u parizu i 2 u pragu), izlazila sam svuda od kraljeva do liverpula pa u krug i svuda se super provodila. jbg na svetu naidjes na razne ljude (sve nesto sumnjam da su oni u provinciji ista bolji, nego poroci tajni vrline javne fazon), svaciji je licni izbor u kom ce se krugu kretati, pred kim otvarati svoje srce i glavu itd. svako mesto na ovom svetu nosi svoje izazove, ima svoje opasnosti ili prednosti sa druge strane, pa se covek prilagodi kako ume. a oni koji se ne prilagode kukaju kako je negde lose, tako ja kukam za srednju evropu - jedno predosadno i premrtvo mesto za mene.

i najkretenskija stvar na svetu je ocekivati da ce ljudi negde da se prostru da ti bude dobro, ljudi mahom gledaju svoja posla, a na tebi je da nadjes svoju srecu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!