Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by SwanheartKad napišeš bole me sinusi to je kao da ništa nisi rekla. Ajde dalje, kad se desilo, koliko traje već, da li si bila negde kod dr-a, da li ti curi nos, ako curi koje je to boje, da li imaš temperaturu, da li imaš otok levo i desno od nosa, da li te bole obe strane ili jedna, da li osećaš slivanje sekreta niz ždrelo, ajde malo podrobnije objasni problem.
da sam postavila temu "Marko se kresnuo sa Ivanom iz BB" sada bi ovde bilo 675 odgovora...al` kad postavim bar jednu iole normalnu temu nema ni 15 odgovora vezanih za tu temu
![]()
Originally posted by Mars
...drug se sprema da ide kod nekih nadri-something, da mu daju da usmrkava nekakav beli prah. Mali mokri lug mislim da je naziv te zdravstvene ustanove. Nemaju tarifu, nego kolko das. Jer je to njima dar, te isceliteljske sposobnosti...
Originally posted by SwanheartJa sam imala problema sa sinusima kad sam jedne zime na -2 izasla da trcim. Nakon toga mi se jedno 3-4 god zimi, i na svaku vremensku promenu, "slivalo" i "slivalo"...toliko da u pojedinim situacijama nisam mogla da pricam. Posto sam u medjuvremenu prestala sa trcanjem, a i sa bilo kakvim sportom, sinusi su mi se (da kucnem u drvo) sredili.
lepo kaze meni moja mama:"M***** idiote nemoj voziti motor na 5 stepeni"
ali ja idiot pa je ne slusam a sad lupam glavom o zid koliko me boli![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!