Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by SixtoDa, stim da ovo nema bas toliko veze sa samim svrsavanjem koliko sa bear backom?
Mimo HIVa i ostalih polno prenosivih bolesti mozes da zaradis urinarnu infekciju uzrokovanu fekalnom florom iz debelog creva.
Message original : AngraMaina
Antonim od "često" je "retko". "Ponekad" i "često" su previše bliskog značenja da bi bili pravi antonimi (čini mi se).
A evo da naučiš nešto i danas -- "je" ne može da stoji iza zareza![]()
Message original : Shoplifter
evo celog teksta, pominju se još mnogobrojne gramatičke đakonije![]()
http://www.b92.net/zdravlje/prevencija. ... _id=514336
Originally posted by KorvinOdAmberaSve ovo je kao onaj klip iz pedesetih koji možeš naći na YT o tome kako su gejevi jako zle čike koje dečake odvode u mrak.
Message original : Shoplifter
evo celog teksta, pominju se još mnogobrojne gramatičke đakonije![]()
http://www.b92.net/zdravlje/prevencija. ... _id=514336
Počeo sam tako da se keslam kada sam otvorio ovu stranicu, jer mi je kroz glavu prošlo sledeće: "Hmmm... Koliko je bezbedan analni seks? Sudeći po OVOLIKO širokim osmesima, vrlo!"
A onda sledi tekst:
"Razlog nebezbednosti su krvarenje, pucanje sluzokoze u analnom prstenu koji mogu uzrokovati i bolnost i krvarenje."
„Obzirom na na anatomiju i funkciju analnog otvora, kao i činjenicu o sastavu mikroorganizama koji nastanjuju taj deo debelog creva, najpre možemo da govorimo o infekciji, koja je znatno češća nego tokom vaginalnog odnosa. Razni su izazivači u pitanju, počev od najobičnije bakterijske flore predvođene E. Coli, preko hlamidije, mikoplazmi i ureplazmi, pa do onih težih infektivnih stanja koja su izazvana gonorejom, sifilisom, hepatitom B ili C, i na kraju HIV infekcijom. Sledeća komplikacija kod muškarca mogla bi da bude povreda muškog polnog organa”
![]()
Originally posted by KragiSvrsavanje u guzu u bareback su ista stvar ne?
Originally posted by SixtoDa, stim da ovo nema bas toliko veze sa samim svrsavanjem koliko sa bear backom?
Mimo HIVa i ostalih polno prenosivih bolesti mozes da zaradis urinarnu infekciju uzrokovanu fekalnom florom iz debelog creva.
![]()
Tako da ako vec 'rizikujes' to da li ces svrsiti u dupe ili ne u principu nista ne menja.
Originally posted by KorvinOdAmbera
A, daj, bre, kako seks može biti nebezbedan, čak i po ovom tekstu.
VIDI ih..
A dole "caption": Par tokom analnog seksa.
![]()
Jao, jao, još bolji bi bio:
"Analni seks možda pruža uživanje, ali ono što ovaj par ne zna jeste da ih očekuje HIV, hepatitis B ili C, ili hlamidija ili gonoreja. U najboljem slučaju ešerihija koli.
Originally posted by SixtoPa ne, bareback je analna penetracija bez kondoma, koja moze da bude pracena svrsavanjem u guzu, a i ne mora.
Originally posted by KragiSvrsavanje u guzu u bareback su ista stvar ne?
![]()
Tako da ako vec 'rizikujes' to da li ces svrsiti u dupe ili ne u principu nista ne menja.
Originally posted by SixtoSvrsavanje u guzu u bareback su ista stvar ne?
Originally posted by SixtoPratim fabulu ne se sekiraj!
U odnosu jedno na drugo, Vademecume, prati materiju dete, skoncetrisi se, uvati fabulu radnje!
Originally posted by Kragibareback?
Da, stim da ovo nema bas toliko veze sa samim svrsavanjem koliko sa bear backom?![]()
Originally posted by opusten86Ako već imate analni seks bez zaštite (
Znam da nije zdravo,ali moj decko voli kad mu svrsim u guzu,mnogo uziva u tome.Interesuje me koliko je to opasno,ne zbog HIV i ostalih stvari vec zbog samog ubacivanja tudje sperme u guzu,kakve posledice mogu da se jave?
Originally posted by spliffDa. Izvinjavam se
Originally posted by Kragibareback?
Da, stim da ovo nema bas toliko veze sa samim svrsavanjem koliko sa bear backom?![]()
Originally posted by Sixtobb je sjajna stvar, if you don't mind her saying so herself
Sto naravno ne znaci da je bb losa stvar!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!