Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By IriS
kako bi anglosaksonci rekli, ja sam occasional smoker. Mogu deset dana da ne primirisem cigaretu,a opet, mogu za dan da popusim celo paklo...sve zavisi od stanja moga uma i emocija u datom trenutku :alexis:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mr.Ja
Ahm, 3 kapi nikotina brze bi ubile coveka od 3 kapi cijanida :regan:
Da, to je vrlo zanimljiva cinjenica. Da je nikotin jaci otrov od cijanida. Naime, u cigaretama ima malo nikotina, ali se on u organizmu nakuplja, sa sve ostalim stetnim materijama iz cigareta.

Ne, ne pusim. Jako mi smeta duvanski dim, mada sam cesto u zatvorenom sa osobama koje puse.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Hvala, ne gushim.

Sto pre istrebe pushache, svima bolje! :tolerancija na giljotini:
Korisnikov avatar
By Mars
Moj kum je imao trovanje od nikotina rastvorenog u alkoholu.
Ne znam koja je koncentracija bila u pitanju, ali je imao teske probleme, celog organizma.

"Odlazimo zauvek. Ja i moj tata i moja deca i moj muz ne zelimo da zivimo u zemlji u kojoj 200.000 cobana horski peva cobanske pesme o nekakvim ruzicama, trnju, lipi i djurdjevku, umesto da slusaju Cecu i citaju moje knjige u kojima otkrivam najvece svetske tajne i demistifikujem najvece svetske zablude." (Isidora Bjelica, ona lujka s petog sprata)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm pa da, a da ne pricamo o second hand smokingu :( kad neki ljudi zadime u zatvorenom mozes nozem da seces dim, napravi se oblak samo cekam kisu :grom: Hmm da i jos nesto mi nije jasno, nekim ljudima straaaaasno smeta pusenje i kaslju i oci im suze itd a puse ko turcini wtf ?
Korisnikov avatar
By DIONIS
ne pusim i ne volim da puse u mojoj blizini a kad neko zapali dok jedem u stanju sam da ga zadavim
Korisnikov avatar
By Gothrose
Pusim i to bas "aktivno" vec oko 17 godina(mrzi me sad da racunam,pocela 'ozbiljno' izmedju 2. i 3. god Gimnazije)...I nemam nameru da prestajem,bar za sada...
Lucky strike obavezno... :cigareta:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Da i to je grozno i otrovno ali sam se sad navukao i nikad nemam slobodnih tih 5-6 dana da preguram krizu odvikavanja :(
Korisnikov avatar
By mary
Pusim, ali ne nesto mnogo. Pakla cigara mi traje u proseku 3 dana.
ZLATNI ( :lol: ) MALBORO odnosno MARLBORO LIGHTS rules!
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by Visas Marr
Originally posted by Mr.Ja
Ahm, 3 kapi nikotina brze bi ubile coveka od 3 kapi cijanida :regan:
Da, to je vrlo zanimljiva cinjenica. Da je nikotin jaci otrov od cijanida. Naime, u cigaretama ima malo nikotina, ali se on u organizmu nakuplja, sa sve ostalim stetnim materijama iz cigareta.
Hm... dobar deo nikotina i ostalih materija iz cigareta ode u dim... Da se cela koli?ina nikotina iz cigarete unese u organizam verujem da bi par paklica bila smrtonosna doza... I ja sam ?uo daaaavno o tome da je par kapljica sasvim dovoljna doza za smrt...

Što se ti?e nakupljanja nikotina u organizmu, koliko ja znam on se vezuje za hemoglobin, onemogu?avaju?i vezivanje kiseonika... a opet i taj hemoglobin se nekad valjda raspada i ponovo stvara, tako da nisam siguran da se nikotin nakuplja i ostaje... ali sam siguran za katran u plu?ima...

Nisam siguran šta je sve od ovoga ta?no, tako da su ispravke dobro došle :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Pušim. Ne pušim. Pušim. Ne pušim. Ne pušim.
Pušim samo u roku i sama sa sobom kod ku?e (kad sam nervozna). Ustvari, u stanju sam da pravim razna sranja kad sam nervozna, pa je nekako pušenje... najmanje štetno u slu?aju moje nervoze.

Uglavnom, ni sama ne podnosim ve?e koli?ine dima u prostorijama (brate, na faxu ponekad toliko zadime da je to strašno, bude gore nego na žurkama u cc-u), a ponekad me i jedna cigareta koju neko zapali u mojoj blizini dovede do ludila. Verovatno zavisi i od vrste cigareta...
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljivo, ja teze podnosim manje kolicina dima nego vece.

Prva cigareta prosto unisti prostor u kome se nije do tada pusilo.

A najgore je u autobusu kad neki idiot zapali.

"Sedeli smo na balkonu vile i u tisini pushili Camacho Cuban. Dugo sam gledao u Sunce kako zalazi nad Havanom, a onda se okrenuo prema njemu i rekao:' Mars... Imas fantasticno dupe!' " (Fidel Kastro, Memoari:Secanja Revolucionara)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Mars
Zanimljivo, ja teze podnosim manje kolicina dima nego vece.

Prva cigareta prosto unisti prostor u kome se nije do tada pusilo.

A najgore je u autobusu kad neki idiot zapali.
Živa istina! Ništa ne zasmrdi kao upaljena cigareta u prostoriji gde se do tad nije pušilo, ili kao što re?e u autobusu (zato nikad ne sedim napred, jer voza?i po defaultu puše dok voze).
Iako umem da zaduvan?im, i to dobro, trudim se da poštujem neka pravila, pre svega da ne pušim u ku?ama u kojima niko ne puši...

Ne znam da li ste ?uli da je u Ku?i ?aja recimo zabranjeno pušenje...mnogo lepo miriše tamo :roll:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hehehe u mojoj sobi je zabranjeno pusenje a ormar mi je pun raznih cajeva :) Jel se to racuna ? :D
Korisnikov avatar
By Mars
Racuna se.

U mojoj sobi nije zabranjeno pusenje, a orman je svejedno pun cajeva. :roll:

@Kiss Addicti: Bio tamo, ali se ne secam da se ne pusi. U svakom slucaju fantasticna cinjenica, da se ne ubijaju oni mirisi od cajeva.

"Sedeli smo na balkonu vile i u tisini pushili Camacho Cuban. Dugo sam gledao u Sunce kako zalazi nad Havanom, a onda se okrenuo prema njemu i rekao:' Mars... Imas fantasticno dupe!' " (Fidel Kastro, Memoari:Secanja Revolucionara)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Mars

@Vivaldi: Bio tamo, ali se ne secam da se ne pusi. U svakom slucaju fantasticna cinjenica, da se ne ubijaju oni mirisi od cajeva.
Et pourquoi Vivaldi, kad sam to JA rekla :sniff: :povez:

I meni se dopala ?injenica da nije dozvoljeno pušenje u kafi?u u kome se piju ?ajevi... iako bi neko možda cigarete povezao sa ?ajevima, kao što povezuju cigarete i kaficu.
Evo sad mi se piju ?ajevi...svašta (iako kažu da je ispijanje toplih napitaka po ovoj vru?ini mnogo bolje za rashlaðivanje). Nikad nisam probala... mada bih i mogla :eureka:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by kiss addict
Et pourquoi Vivaldi, kad sam to JA rekla :sniff: :povez:
Ja ne znam o cemu pricas.

:Mars neprimetno ispravlja svoju brljotinu:

:)

Izvinjavam se!

Korisnikov avatar
By vivaldi
hehehe...

primetila sam da je neprimetno promenio dva nicka :wink2:

sto se mene tice, zakleta nepusacica, a i kod mene je zabranjeno pusenje u celom stanu... moze na terasi :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:D Eeee da zaboravih reci da se nikako ne volim ni ljubiti sa nekime ko je pusio u zadnjih pola sata :gric:
Korisnikov avatar
By Stripi
Prestao sam 1.1. ove godine :smokin:
To mi je najduži prestanak do sada.
Nadam se ?e se održi tako :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Stripi
Prestao sam 1.1. ove godine :smokin:
To mi je najduži prestanak do sada.
Nadam se ?e se održi tako :yes:
Moj je savet samo ne praviti gresku tipa: Rodjendan mi je, samo cu tog dana.. Ili nova godina. Ili koncert Diane Krall. Ili nesto.

Moja drugarica nije lepo pusila 1.5 godinu, zapalila samo za docek, i od tada joj trebaju 2 cele pakle dnevno.

Korisnikov avatar
By Pipin
:cigareta: Winston 100's :cigareta:

Pusim do jedne paklice dnevno. Poceo sam pre trinaest (otprilike) godina i nikad nisam osetio zelju da ostavim pusenje.

Iako sam pusac, u sobi gde spavam se nikada ne pusi. Ne mogu da objasnim, ali smeta mi dim kad treba da zaspim.

Kada odem kod nekoga, ako ne vidim pepeljaru na stolu, nikada ne zapalim. Ako imaju pepeljaru, uvek pitam da li smem da zapalim, jer mnogi ljudi drze pepeljaru na stolu iz bezveze.

A to da neko zapali u busu, sad cujem prvi put u zivotu. Ja se toga ne bih ni setio.
Korisnikov avatar
By reveal
oh da.

i ne mogu bez cigareta... You gotta love them.... :dj: :kralj:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Johnny Rocket
Pusim....i smeta mi ako nekom smeta sto ja pusim.

:alexis: :smokin: :cigareta: :happysmoke: :maljkovic:
:up:

dole nepusaci! :odbij:
By fazza
Ne pushim, ponekad u drushtvu iz zajebancije povuchem par dimova i to je sve.

U sobi mi je na vratima zalepljena nalepnica na kojoj pishe: "Hvala Vam shto
ne pushite", ali pushachi jednostavno ne obracaju paznju na to, tako da nemam
nikakve vajde od toga. :( Najgore mi je kad mi neko zapushi sobu dimom, i
onda treba da spavam u njoj. Nishta gore... Kad se probudim imam osecaj
da su mi duvan nabijali na nos i da su prestali kad vishe nije moglo da stane. :cupakosu:
By Paris
Originally posted by fazza
Ne pushim, ponekad u drushtvu iz zajebancije povuchem par dimova i to je sve.

U sobi mi je na vratima zalepljena nalepnica na kojoj pishe: "Hvala Vam shto
ne pushite", ali pushachi jednostavno ne obracaju paznju na to, tako da nemam
nikakve vajde od toga. :( Najgore mi je kad mi neko zapushi sobu dimom, i
onda treba da spavam u njoj. Nishta gore... Kad se probudim imam osecaj
da su mi duvan nabijali na nos i da su prestali kad vishe nije moglo da stane. :cupakosu:
razumem te u potpunosti:potapsava::gric:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!