Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sprinter
mene su naucili sta je higijena u osnovnoj skoli, a ja ti preporucio enciklopediju da se sad ne bi cimala do osh i blamirala pred nastavnicom biologije, posto si napala decka bez ikakvog razloga.
Hoces da kazes da ja ne znam sta je higijena? Ili da ne znam sta je gay higijena? Istina, mene u osnovnoj skoli nisu ucili o gay higijeni, a nisam naisla ni na definiciju iste u enciklopedijama, tako da ti opet prepustam da decku odgovoris na postavljeno pitanje...ili neces da se blamiras?
Korisnikov avatar
By blabla54380
ti si onim postom rekla koliko znas sta je higijena.

dakle nema termin gej higijena, ali svakako da je higijena gejeva delom drugacija nego str8 ljudi i da bi o tome moglo da se pise, tj. odgovori coveku na pitanje; onaj cinizam ti stvarno nije na mestu.
Korisnikov avatar
By Tungi
A potrosi toliko reci,mogao si decku lepo objasniti,a ne zamajvati druge i redovno se gloziti sa nekim.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Bate22

Zeleo bih da neko napise nesto o gay higijeni.Sta?Kako?
Dok se Delete i Sprinter gadjaju rolnama toalet papira, evo ja ću ti odgovoriti.

Moraš se klistirati. :yes:

Ima i tema da je neki dečko bio umazan fekalijama po licu, tako da se mora voditi računa o gej higijeni.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne zamajavam ja ljude, a da se glozim (sta god to znacilo) sa ljudima kao sto je delite, hocu. redovno.

to ce drti najbolje da mu objasni (za deo koji ga pretpostavljam interesuje), ako covek u medjuvremenu nije pobegao.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sprinter
dakle nema termin gej higijena
:drama:
Dakle, delis moje misljenje, samo nisi mogao da podneses sto sam prva prokomentarisala njegov post...pa tako kazi, draga moja svadjalice. :sunce:
Korisnikov avatar
By blabla54380
s ovim se nikako ne slazem.
znaš, ona je mnogo složenija i komplikovanija u odnosu na str8 higijenu, a ponekad moraš da nosiš podsetnih sa sobom kroz gajbu, kako bi određene radnje obavio po unapred utvrđenom rasporedu, inače se može dogoditi da nešto uradiš pogrešno, pa da ponovo postaneš str8.
cemu ovakav post?
Korisnikov avatar
By Delete
Zato sto je pitanje jednako glupo, koliko i tvoje naknadno dokazivanje da dokazes suprotno.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne bih rekao da je pitanje glupo, mozda je samo nespretno formulisano. za nekog ko, ocigledno, nema mnogo iskustva sa ovakvim formama veb opstenja, decko (?) je stisnuo zube i pitao sta ga zanima. i to je ok. istina, odgovor je mogao da nadje u temi odmah pored, ali svejedno.
naravno, uvek se nadje neko da pametuje, ali to je sve... forum...
Korisnikov avatar
By blabla54380
nije glupo. pitanje je na mestu, osim mozda sto se loze izrazio a sto nije razlog da ti glumis neko ludilo. bar da se u njegovom postu nazire ikakava losa namera takvim formulisanjem pitanja, ali na onako kratko pitanje takav odgovor, tj. komentar moze da da samo neko ko se fakat previse uneo u ulogu odbrane identiteta lgbt osoba, a sto mi jako jako ide na qrac.

lm, sve i da je pitanje glupo malo smanjite taj nadrkani cinizam prema ljudima, jer ima nas raznih. nisu svi ljudi jednako proziveli i jednako informisani i jednako sa sobom cisti. uopste nemate takta za sopstveno krdo, a ocekujete vamo da nas neko razume.
By Kragi
Ja bih rekao da higijena na koju se ovde aludira vise zavisi od sexualnih afiniteta pojedinca nego od njegove sexualne orijentacije.
Oralni i analni sex upraznjavaju i heteroseksualci, a opste slozicemo se da postoje i homoseksualci koji ne upraznjavaju analni sex npr.
Tako da je sve to individualno, a klasifikacija higijene na gay, str8 i sl po meni je bespotrebna.

:sesir:
Korisnikov avatar
By blabla54380
jeste, ali kako je gejevima analni sex jedina opcija-rupa (da ne racnamo oral) mozemo da govorimo o higijeni gejeva, jer heteroseksualcima analni sex nije uobicajen, cak sta vise mnogi ga smatraju egzibicionizmom.

isto tako postoji sportska higijena (predmet na fakultetu). sportisti ne rade nista sto drugi ljudi nikad ne rade, prosto se radi o uobicajenim stvarima za konkretnu grupu ljudi.

s tim u vezu ukupno ponasanje gej ljudi se ipak razlikuje od str8 kad govorimo o higijeni, jer higijena u tom smislu ne podrazumeva samo pranje dupeta, vec bi trebalo da je posmatramo kroz siri kontekst odrzavanja, tj. ocuvanja zdravlja.
By Kragi
:pucaodsmeha: ali rupa :lol:

e znas kako ja sam jedan od onih koji individuu stavlja u prvi plan pa onda pripadnost iste odredjenoj grupi. iz tih razloga rekoh to sto rekoh.
ne zanima me koliko je anal kod hetero ljudi zastupljen, niti koje sve rupe ( :smeh: ) koristimo za vreme sex cina (DAKLE NE NA NIVOU GRUPE), vec afiniteti i nacin zivota pojedinca. ja ne mislim da sex orijentacija nema nikav uticaj na higijenu jedne osobe ali isto tako ne mislim da se na osnovu nje moze zakljuciti nacin odrzavanja iste na nivou pojedinca. sex orijentacija moze biti samo jedan od mnogih faktora koji na to uticu. na kraju krajeva ni higijena jednog fudbalera koji trenira 2 puta dnevno nije jednaka onoj koju upraznjava neko ko se npr bavi streljastvom (kad vec pricamo o sportu). svaka generalizacija mi je :bljak:
i jos nesto, ako pogledas ovu temu shvatices da neko pere kosu svaki dan, dok neko to smatra neispravnim. neko se u ovom periodu godine tusira 3 puta nedeljno a neko svaki dan ... a svi smo gay ne?
Korisnikov avatar
By Torry
nisam opterecena ali drzim do sebe i svoje higijene, tako da volim da su takvi ljudi oko mene
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!