Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by Lakiboy_nsMozda je fora da legnes pa da onda zaspis.Originally posted by ZvezdasBGPa sta se javljash onda u ovoj temi ludaku jedan
Cim legnem, zaspim kao zaklan.![]()
![]()
![]()
Originally posted by REIDrago mi je zbog tebe
A ja od kako sam sredio svoje probleme sa depresijom, uopshte nemam problema sa spavanjem, chak ni po vrucinama.![]()
Originally posted by IvanaAko tako mislis, tj sugerises sebi neces nikad razresiti taj problem. Kod mene otac ima stalno problem sa nesanicom a majka i sestra isto cesto a ja skoro nikad. Bili su periodi u zivotu kad sam se i ja mucila sa nesanicom, pisala sam vec, imala sam i periode kad mi je dan bio noc, a noc dan i svasta nesto je bilo u nekim periodima zivota... sve je to u glavi... Onog trenutka kad sam resila da to tako ne bude i imala cvrstu volju da promenim navike to sam i ucinila.Originally posted by REIDrago mi je zbog tebe
A ja od kako sam sredio svoje probleme sa depresijom, uopshte nemam problema sa spavanjem, chak ni po vrucinama.![]()
![]()
A ja eto, nisam depresivna, a imam probleme sa spavanjem od kad znam za sebe, jos kao bebac sam bila problematicna. Zaista mislim da je to nesto genetski, i mama i sestra imaju ceo zivot frke sa spavanjem![]()
Originally posted by IvanaWow.
Posto je moja insomnia izrazena zimi, pre nego sto sam i sama "izguglala" nekoliko lekara mi je reklo da se javlja kod nekih ljudi "zimska insomnia", obicno joj su skloni ljudi koji inace imaju problem da zaspe u "normalno doba". Kasnije sam citala malo o tome, i dosta simptoma se poklapa, kako sunce ranije zalazi, tako se moja insomnia intezivira. To se zove "seasonal affective disorder" , a inace sam meteoropata.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!