Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By IriS
meni, eto, iz dana u dan postaje jasnije tvoje oduševljenje gym-om :D

:evilkiss:
By жњ
Originally posted by Angelina777
ja sam zavrsila sa svojim doterivanjem linije, iako sam tek na 23'cem danu. igra se do 90. koristim dijetu Ujedinjenih nacija. da ustekam neke pare, pa da nabavim glutamin[/b] i to je, otprilike, to. :wink2:

tek sad procitala...

ANDJO, pa jes ti to odluch`la da povecas misicnu masu? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
ja sam zavrsila sa svojim doterivanjem linije, iako sam tek na 23'cem danu. igra se do 90. koristim dijetu Ujedinjenih nacija. da ustekam neke pare, pa da nabavim glutamin[/b] i to je, otprilike, to. :wink2:

tek sad procitala...

ANDJO, pa jes ti to odluch`la da povecas misicnu masu? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:D

da .... (tanusnim glasicem)
By жњ
Originally posted by xyz

tek sad procitala...

:D

da .... (tanusnim glasicem)

:yay:
By Çâðê_DUP
Slika

ona mi je idol :radosnice:

Slika

mislim, svaka cast, ali .... :lol:
By жњ
sunce ti zarko poljubim :drama:

a ne ne to, mi lezbe ne volimo testosteron :giggle:

vise vako ;)

Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Slika

ona mi je idol :radosnice:

Slika

mislim, svaka cast, ali .... :lol:
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
:roflmao: :wow: kakve lepotice
----------

@xyz:
Bilo bi OK da nema definisanih trbušnjaka. Po meni žensko izgleda lepo ako ima ravan stomak, ali nikako nabildovane rectuse sa sve pločicama.
By жњ
Originally posted by Kiborg

@xyz:
Bilo bi OK da nema definisanih trbušnjaka. Po meni žensko izgleda lepo ako ima ravan stomak, ali nikako nabildovane rectuse sa sve pločicama.

jbg, six pack mi je fetish i na muskom i na zenskom ;)
By Swanheart
Originally posted by Kiborg

:nono:
plocice :bale:
By Swanheart
i jos uvek sam istog misljenja...nije neophodno izmeniti ishranu...dovoljno je biti uporan sa vezbama i rezultati se primecuju posle relativno kratkog vremenskog perioda...navodim sebe kao primer...pre par meseci 76kg a sada 67kg...vezbati,vezbati i samo vezbati...

tralalalalala
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Swanheart
i jos uvek sam istog misljenja...nije neophodno izmeniti ishranu...dovoljno je biti uporan sa vezbama i rezultati se primecuju posle relativno kratkog vremenskog perioda...navodim sebe kao primer...pre par meseci 76kg a sada 67kg...vezbati,vezbati i samo vezbati...

tralalalalala

Juuuu ja tebe ne mogu da zamislim sa 76kg:shocked:
A ni sada nema sanse da imas 67kg!!!Imas manje definitivno!
:teg2: :teg: :teg2:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
sunce ti zarko poljubim :drama:

a ne ne to, mi lezbe ne volimo testosteron :giggle:

vise vako ;)

Slika
TO !!!!! :up:
Korisnikov avatar
By Kitee
Ne odricem se nicega u ishrani, ali imam tu srecu da ne volim preslane i masne stvarcice i vezbam (skoro) svakodnevno poslednjih 15 god. Rezultat: sasvim lepo i zenstveno rasporedjenih 60 kg ciste misicne mase na 175cm visine, i to tako od moje 20-te godine.
By Çâðê_DUP
A.J jede 6 puta, 6 malih obroka, meni takav nacin ne odgovra, jer ja nemam meru,
ne, angelina 777, nisi u pravu, vec izvesno vreme jedes 6 malih obroka na bazi proteina i odlicno ti ide.
Korisnikov avatar
By Deksi
sad sam od pocetka posta smrsao 2kg....sad imam 69....ali ne odustajem!
Treba skidati jos!
Jedino sto je zajebano je sto moram da busim jos rupa na kaisevima i da kupim novu odecu posto mi je sve veliko....
Korisnikov avatar
By mmiki
Imao sam 100kg pre 4 meseca, sad imam 85. :P
Nastavljam i dalje naravno... :D Mada sam prirodno krupan i misicavija osoba pa mi i ovo dodje tu negde OK, ali skidam ja i dalje... :yes:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by mmiki
Imao sam 100kg pre 4 meseca, sad imam 85. :P
Nastavljam i dalje naravno... :D Mada sam prirodno krupan i misicavija osoba pa mi i ovo dodje tu negde OK, ali skidam ja i dalje... :yes:
u jbt...svaka cast!
ja sam smrsao 10 kg od septembra do sada.....mada treba jos da skinem....
:hmm:
By Çâðê_DUP
ja sam doterala svoju liniju na standardnih 65 kg na moju visinu od 175 cm koristeci dijetu UE :eu: i prezadovoljna sam :)

mission closed, access denied. :maljkovic:

kako vi napredujete? :sweet:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
meni treba tema "hajde da se gojimo zajedno". :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mr Dee
pa otvori je :P
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Mr Dee
:wtf:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa mojih 58-60 kg je premalo za mene. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Meni je ostalo da smaknem josh nekih 4-5 kg, shto je sitnica, uzevshi u obzir da sam za poslednja 4 meseca smakao izmedju 20 i 30kg, koji su mi se nagomilali u zadnjih par godina, koliko nisam vodio rachuna o svom izgledu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam trenutno na 77 /visina 181cm/, možda imam neka 2 kila oko struka i još oko 1 kila ravnomerno raspoređeno u drugim tkivima :)
Nema večere, vežba se minimum 5 dana nedeljno, tako da će to da se skine, lagano, za oko mesec dana. U principu, ne tangira me to previše, ne remeti mi figuru nešto preterano :D
Inače, idealna težina za moju visinu je, po raznim formulama, između 73-76kg, uz dozvoljena odstupanja od +/- 10%.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Pre oko godinu dana sam imala 68kg (na 175cm), a ovijeh dana imam 62-63kg. Cilj je spustiti se na ispod 60kg, i ja cu biti happy.
:apprentice:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja se ne opterećujem mnogo BMI koeficijentima, jer se osećam odlično sa ovom kilažom. iako sam po mnogim definicijama mršav. no jedem kad stignem, šta stignem, ali se ništa ne lepi.
Korisnikov avatar
By Marvin
Odlična tema :klap:
Angelina, ti i od uvakvih užasa uspeš sreću sreću radost da napraviš.

Moj problem je (kad je ovo već postala ispovedaonica, da se pridružim) što neverovatno brzo dobijam i gubim težinu. Što je jako nezdravo, jel.
+- 5kg za nedelju dana.
By Sixto
Sve me pitaj, cak i za porodicni prljav ves, samo u kilazu mi ne diraj! :doh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
marvin, i ja isto... jednom prilikom sam se za mesec i po ugojio 13kg, i za mesec dana smrsao 10... ali u poslednje vreme sam na konstantnoj kilazi...
Korisnikov avatar
By Deksi
ja imam 61 ba visinu 184 i mislim da jos uvek nisam dovoljno fit.....hunger hurts but starving works
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!