Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zoe
A taj sto Milisav prica za ultrazvuk-valjda li to cemu, tj.,koristi li se i u cemu je razlika izmedju njega i lubrikanta?

E, da i jos nesto-mogu li se ti lubrikanti na bazi vode, ovaj.....khm :blush: .......lizati?
Korisnikov avatar
By Hys.
Mogu naravno, nece nish' da ti fali:)
A sto se tice toga za ultrazvuk, zaobidji. Lepo uzmi pravi lubrikant, nema potrebe stedeti na tako necemu :)
Korisnikov avatar
By Zoe
A u cemu je razlika tog ultrazvucnog i ovog? Je li ovaj Ultrazv.na bazi vode?
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne znam, ali meni je taj lubrikant nepotreban uvek bio.....ja sad u glavi pokusavam da mu nadjem primenu.....Nikad ga nisam koristila, nije trebalo.....malo pljuvacke je bilo skroz ok :D
Korisnikov avatar
By Hys.
To je gel a ne lubrikant. On nije takvog sastava da ostane kako, koliko i gde treba. Tipa kao da poredimo vodu sa malo ulja sa lubrikantom. Lubrikanti kao sto je KY i mnogi drugi upravo su sastava takvog da se ne upijaju, klize, i dovoljno "vlaze"
Gel za ultrazvuk je jednostavno gel za ultrazvuk i nikako ne moze da se poredi.
nadam se da sam pomogla:)
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh: narvno da jesi.........eeeeeeee, onaj Milisav nije normalan :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zoe
Ne znam, ali meni je taj lubrikant nepotreban uvek bio.....ja sad u glavi pokusavam da mu nadjem primenu.....Nikad ga nisam koristila, nije trebalo.....malo pljuvacke je bilo skroz ok :D
pa kod penetracije, (ukoliko je zahtevnija penetracija u pitanju :giggle: ) je vise nego korisno, a posebno ukoliko se koristi strap on (staviti na isti) posto je to ipak predmet.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika

Durex-ov Play 2in1 lubrikant je bez premca! Najbolji koji sam koristio do sada...toplo preporučujem. U apoteci košta oko 630 din
Korisnikov avatar
By Paki
Fala za info :)
Nadam se da će bar od sada apoteke biti snabdevenije tim proizvodima.
Dešavalo mi se da apotekarke ili apotekari čak i ne znaju šta je to lubrikant... :zacepi:
Korisnikov avatar
Mislim da ovaj 2in1 u fensi pakovanju :D imaš u svim apotekama, čak sam ga viđao i po samoposlugama
Korisnikov avatar
By Paki
Superiška :B

Nego, koje su to dve njegove funkcije?
Pomagač pri jebanju i sredstvo za masažu možda? :trep:
Korisnikov avatar
By Paki
E, blago si ga meni :yay:
Zadovoljiće dve moje omiljene aktivnosti :dance:
Korisnikov avatar
Originally posted by Paki
:fuck: & :cuddle:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
:fuck: & :cuddle:
Ne, ne, ne...
:jumpfuck: & :doktor:
Korisnikov avatar
Evo i ovde da ponovom, pošto očigledno postoje dve teme o Lubrikantima...po meni uvedljivo najbolji lubrikant je Durex Play 2in1 koji u apotekama košta oko 630 din (slika u potpisu)....
Korisnikov avatar
By geronimo00
PERSONAL LUBRIKANT u apotekama-kanadski proizvođač,zakon je.Partnerica je skroz poludjela otkad ga koristimo,he he,a još na meni pogotovo paše jer sam obrezan,pa je sve glatko i nema kožice da smeta,he he
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ForeverYoung
Slika

Durex-ov Play 2in1 lubrikant je bez premca! Najbolji koji sam koristio do sada...toplo preporučujem. U apoteci košta oko 630 din
Kupio ga juce

sutra cu ga upotrebiti, pa cu reci utiske
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja ga upotrebio pre pola sata. Nemam zamerke :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ::fy::
Slika

To uopste nije pravi lubrikant to je gel za masazu koji se moze koristiti i kao lubrikant....nisam ga probao verujem da je dobar ali mislim da su Durex play lubrikanti koji su bas za podmazivanje intimnih delova bolji :D
Korisnikov avatar
By mili86
upravo tako
plavi je najbolji, ali ga ne vidjam kod nas...
ova sa slike i nije nesto ... dobar ali plavi je bolji i laksi za upotrebu (ima pumpicu)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by mili86
upravo tako
plavi je najbolji, ali ga ne vidjam kod nas...
ova sa slike i nije nesto ... dobar ali plavi je bolji i laksi za upotrebu (ima pumpicu)
Imas plavi u apotekama a ima i u DM mada ne uvek razgrabi se brzo izgleda iako kosta skoro 500 din.
Plavi Durex play lubrikant je klasican imas i zeleni sa golicajucim efektom kod nas da se kupi a vidim na Durex sajtu sad da imaju iz te lubrikant kolekcije i neki plavi sa heat efektom (navodno kada duvas u mesto koje je namazano osetis val toplote) :D a imaju i crveni Durex play lubrikant sa ukusom tresnje i novi zuti sa Pina Colada ukusom.
Sve o njihovim lubrikantima na http://www.shopdurex.com/lubricants.php
Toliki izbor ahhhh.....

A kako ove devojke koje rade po apotekama a zavrsile su pharmaciju nemaju pojma to je strasno.
Ja joj kazem Durex play lubrikant...ona meni:mislite na onaj prsten?
Ja njoj:ne prsten, to je nesto sasvim drugo lubrikant je lubrikant, to ti je u onom malom pakovanju sa pumpicom.
Nisam hteo da ulazim u detalje da joj objasnjavam ali kako neko moze da ne zna razliku izmedju lubrikanta i vibrirajuceg prstena is beyond me :google:
Korisnikov avatar
By mili86
ja uvek nabasam samo na veliki roznjikavi... losa sreca...
Korisnikov avatar
By Sing
Nego, koje su to dve njegove funkcije?
Pomagač pri jebanju i sredstvo za masažu možda? :trep:
Aha, bas tako...

Slika
Korisnikov avatar
By mitrandir
Evo da i ja doprinesem malo ovoj temi. Ne znam da li je neko pomenuo Durex Play, ali je stvarno dobar, lubrkant+gel za masažu. A uz to je i prijatno sladak.
:D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
neki plavi sa heat efektom (navodno kada duvas u mesto koje je namazano osetis val toplote)
ovo je zlo! izbegavati u sirokom luku! em te boli zbog kite, em pece kao da je posuo paprikom. zlo!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
neki plavi sa heat efektom (navodno kada duvas u mesto koje je namazano osetis val toplote)
ovo je zlo! izbegavati u sirokom luku! em te boli zbog kite, em pece kao da je posuo paprikom. zlo!
Isuseeee :lol: A ja hteo na bivsem taj lubrikant sa heat efektom da isprobam haha.Drzim se dakle plavog klasicnog Durex Play...taj je extra :meda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!