Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by leobgMoguće je!
Evo, izvrsio sam sve preglede, od labaratorije do interniste. Zakljucak je da mi je secer povecan, iznad granice. Da je sve to na nervnoj bazi i da moram da se saberem i da se ne nerviram previse, sto nazalost nije moguce.
Originally posted by SunceTo je lako reci, ali evo jos malo pa sest meseci kako se nisam nasmejao. Osmeh mi je postao stran.Originally posted by leobgMoguće je!
Evo, izvrsio sam sve preglede, od labaratorije do interniste. Zakljucak je da mi je secer povecan, iznad granice. Da je sve to na nervnoj bazi i da moram da se saberem i da se ne nerviram previse, sto nazalost nije moguce.Glavu gore, osmeh na lice! Što se tiče šećera, više se rekreiraj, šetaj što više!!!
Originally posted by leobgAuuu, misliš problem je što siOriginally posted by SunceNije mi strano da potrazim pomoc, ali meni ne treba pomoc, meni treba on. Pateticno zvuci, znam, ali je tako.
To je samo trenutna faza. Proći će! Kažu da je jedan od pokazatelja zrelosti i taj kada potražiš pomoć.
Originally posted by SunceRealan lik sa kojim sam ziveo i proveo najlepse trenutke svog zivota.Originally posted by leobgAuuu, misliš problem je što siOriginally posted by SunceNije mi strano da potrazim pomoc, ali meni ne treba pomoc, meni treba on. Pateticno zvuci, znam, ali je tako.
To je samo trenutna faza. Proći će! Kažu da je jedan od pokazatelja zrelosti i taj kada potražiš pomoć.Pa dobro, nisi izmislio rupu na dnu saksije.
To su slatke muke! Nego, hajde svrati u kafić Dina&Seaman! Dina pravi magične napitke, a vanilica i devokiCA će te zasmejati, veruj mi. A "on" je ko, realan lik koji postoji ili...?
Evo, grli te!
Originally posted by Dominionu najmanju ruku. to je valjda najgora stvar koju neko može da mi kaže u tom trenutku.
ali svaki put kada mi neko kaze 'da se opustim, i smireno.....' imam osecaj da ce glava da mi se odshrafi od tela, odleti dva metra u vazduh i eksplodira a moje obezglavljeno telo juri osobu koja mi je rekla to- thank god, every cloud has a silver lining.
Originally posted by 2Q2Bstr8budale, da sam u stanju to da uradim onda se ne bih doveo u takvu situacijuOriginally posted by Dominionu najmanju ruku. to je valjda najgora stvar koju neko može da mi kaže u tom trenutku.
ali svaki put kada mi neko kaze 'da se opustim, i smireno.....' imam osecaj da ce glava da mi se odshrafi od tela, odleti dva metra u vazduh i eksplodira a moje obezglavljeno telo juri osobu koja mi je rekla to- thank god, every cloud has a silver lining.
Originally posted by leobgQQ, pa zar nemaš neke lekove za pritisak?
U suvbotu vece oko 03.00 mi je pozlilo, dosla je hitna pomoc imao sam 220/160, koknuli mi neku inekciju spavao sam celu nedelju.
Originally posted by KiborgNe, doktor mi je samo uveo dijetu, koju bas i ne postujem, iskren da budem. Sada mi je dao da nosim holter 24h. Ukinuo mi je kafu, so,slatko (posto mi je secer na gornjoj granici), a lekove ce mi prepisati posle rezultata holter-a. Takodje treba da vadim ponovo krv i da prekontrolisem stitnu zlezdu.Originally posted by leobgQQ, pa zar nemaš neke lekove za pritisak?
U suvbotu vece oko 03.00 mi je pozlilo, dosla je hitna pomoc imao sam 220/160, koknuli mi neku inekciju spavao sam celu nedelju.
Toliki dijastolni (taj donji) pritisak je bio maltene za bolničko lečenje.
Originally posted by leobgStvarno nezgodno. Nadam se da ćeš to brzo dovesti u red.
U subotu vece oko 03.00 mi je pozlilo, dosla je hitna pomoc imao sam 220/160, koknuli mi neku inekciju spavao sam celu nedelju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!