Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Angelina777
Ne smem da idem kod drzavnih, jer ne daju anesteziju. Stoke! Inace, to je jedini razlog sto bih izabrala privatnog zubara. Ne bojim se igle uopste, samo me strah da li ce anestezija uopste delovati. Jednom mi je dao kreten i nije delovala. Prestao je da mi radi zub jer sam ga gledala s mrznjom na licu i stegla sam mu ruku, sav se preznojio:"Sacekaj jos malo, delovace" Ustala sam demonstrativno, lica oblivenog od placa (to je vrsta bola na koju sam netolerantna) i svasta sam mu rekla: "Sram vas bilo" i tako to.
Ali, uglavnom imam srece, mada retko imam para. A toliko su prebukurani da moram i po dve nedelje da cekam na red. Stoga ne idem redovno na kontrole i obicno, dok skupim pare, za zub je prekasno. U krajnjoj liniji ga zakrpe, a jedan sa gangrenom vucem godinama (stedim)
![]()
Originally posted by Inner-Smilemeni uvek deluje (sem tog jednog, jedinog slucaja, a nije bio neki veci kvar, tj imadoh i gore)
Ne razumem ovaj nash narod, chekaju da ih boli pa idu tek tada a onda tek nadrljaju jer na zapaljenu gnojnu povrshinu anestezija slabo delujei
Originally posted by kiss addictpa na isto se svodi, em treba da cekam, em treba da vadim zdravstvenu knjizicu, em opet ne daju anesteziju vec kako se njima cefne, a jos i da im platim. ne moze
Angie, sada je u kod državnih stomatologa malo bolje stanje, od kad su uveli plaćanje. nema više ništa za dz.
a i da znaš, nije privatnik bolji zato što ti daje anesteziju! najbolji je onaj stomatolog koji ti da anesteziju i uradi zub kako treba.pusti ti to!
a što se nedelovanja anestezije tiče, postoje dva razloga zašto se to dešava:jeste bio nezgodan ugao. slucaj br 1
1.nije dobro data anestezija (pogotovo ako je u pitanju donja vilica)
2.taj zub je otporan na dejstvo anestetika (da ti ne objašnjavam zašto, tu može takodje da postoji više razloga i prilično je česta pojava)
savet: taj zub sa gangrenom izleči što pre... takav zub u ustima može da bude uzrok raznim sistemskim oboljenjima.nisi, samo treba da skupim kintu...
nadam se da te nisam preplašila![]()
Originally posted by Angelina777pa to ti ja i boldovah... dzaba što ti on da anesteziju a ne očisti sve dobro.Originally posted by kiss addictproblem je kod privatnika sto nekad namerno ostave kvar (tj, nesto sklone, nesto ostave za sledeci put-sledecih 30 evra
a i da znaš, nije privatnik bolji zato što ti daje anesteziju! najbolji je onaj stomatolog koji ti da anesteziju i uradi zub kako treba.![]()
Originally posted by Sunce
Bio sam pre dva meseca, popravio sve sto je imalo da se popravi. Naravno, kod privatnog stomatologa, sa anestezijom.![]()
Jednom godisnje idem na kontrolu.
Originally posted by pčelicaIsao sam cesce, pa mi je stomatolog rekao da ne preterujem. A ja ga slusam.Originally posted by Sunce
Bio sam pre dva meseca, popravio sve sto je imalo da se popravi. Naravno, kod privatnog stomatologa, sa anestezijom.![]()
Jednom godisnje idem na kontrolu.
![]()
Pa i ja znam da je kontrola jednom
godišnje nedovoljna! Jer ma kol'ko da
vodiš računa o higijeni usne duplje, karijes
nije posledica samo nepranja zuba.
![]()
Originally posted by kiss addictjao zbunila sam se, ne procitah dobro. ja skontala da je najbolji onaj koji ti popravi kako treba (u zagradi: anestezija nije bitna)nisam dobro razumela. :rasejanost:Originally posted by Angelina777pa to ti ja i boldovah... dzaba što ti on da anesteziju a ne očisti sve dobro.Originally posted by kiss addictproblem je kod privatnika sto nekad namerno ostave kvar (tj, nesto sklone, nesto ostave za sledeci put-sledecih 30 evra
a i da znaš, nije privatnik bolji zato što ti daje anesteziju! najbolji je onaj stomatolog koji ti da anesteziju i uradi zub kako treba.![]()
najbolje je da DA anesteziju i da očisti zub kako treba i na kraju udene lepu plombicu![]()
Originally posted by pčelicaJeste, jeste
![]()
Pa i ja znam da je kontrola jednom
godišnje nedovoljna! Jer ma kol'ko da
vodiš računa o higijeni usne duplje, karijes
nije posledica samo nepranja zuba.
![]()
Originally posted by kiss addict
pričaj sa prijateljima i vidi da li je neko od njih extra zadovoljan svojim stomatologom, pa onda poseti tog stomatologa i proceni sam. samo, teško je to provaliti posle jednog pregleda. i nemoj da padaš na lepo sredjenu ordinaciju (previše nalickanu)![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!