Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, znam ja da on nije pogresio, ali hajde kao da sirimo "pravilan" govor da bi preventivno delovali (protiv stigmatizacije). Znam za Sexually transmited diseases, znam engleski, znam i skracenicu CAK :lol: STD :D ali nastoji se politicki korektnim govorom dejstvovati na svaki oblik diskriminacije (dobro, ovde je nije ni bilo, ali kad je bude obicno je too late i politicki korektan govor tad nece puno pomoci), te se tako koristi i za ostale stigmatizovane grupe........Necemo reci "peder" vec "gay osoba", necemo reci "zarazen" vec "inficiran", necemo reci "kurva" vec "seksualna radnica" itd.,itd........

Nisam ja mislila da Statusa treba po usima, vec da to stoji za buduce narastaje, posebno jer su polne bolesti i infekcije jos uvek velika nepoznanica mnogima........Ja isto nisam znala za pola od ovih stvari dok nisam ucila o njima, da bih se, opet bavila njima na zivim lljudima, face 2 face i videla kolika je, u stvari razorna moc diskriminacije i stigmatizacije, ali to znas i sam.....:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!