Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Putovanja

"Gej frendli" vile u ponudi Crne Gore

021.rs  ·  crna gora  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 12. FEB 2015

U Lapčićima kod Budve otvorena je "LGBT frendli" vila "Mima", prvi privatni smeštaj tog tipa u Crnoj Gori.

Noćenje u ovom objektu košta 200 evra, a u ponudi su aranžmani koji uključuju minimalno zadržavanje od sedam dana. Za rezervacije smeštaja vila "Mima", obavezna je uplata depozita od 250 evra. Smeštaj za jednu nedelju košta 1.400, a za mesec 6.000 eura.

Radi se o kamenoj kući sa dva apartmana.

"Stara crnogorska kamena kuća 'Mima' je kuća za odmor u kojoj gosti mogu sami kuvati. Pošto je kuća na brdu iznad Budve, imaćete prelep pogled na Jadransko more i okolne planine i možete videti zapanjujući zalazak sunca direktno sa terase", navodi se na sajtu housemima.beep.com.

Vila raspolaže sa baštom od 1.000 kvadratnih metara i velikim bazenom. U Crnoj Gori postoje zasada dva hotela koja su prihvatila oznaku "gej frendli". Na sajtu misterbnb.com, koji gej osobama nudi mesta za odmor širom sveta, u ponudi su inače dva smeštaja u Crnoj Gori.

Pored vile Mimi, nudi se i vila "Cani", u kojoj je smeštaj značajno jeftiniji - košta 25 evra, a depozit nije potreban.

Za nedelju dana potrebno je izdvojiti 175, dok mesec dana košta 750 evra.

Vaši Komentari
Mikonos!Ako ti na Mikonosu možeš za 150 eura (koliko je cijena za noć jednog od dva apartmana u ovoj kući u Budvi, bar tako piše na misterbnb ) da zakupiš 4 krevetni duplex apartman sa bazenom onda brate skidam kapu, nego mislim da bi to morao da platiš ili duplo ili malkice više.Pozdrav!
Budva, Crna Gora · 17.02.2015, 8:12
Pa jesu ovi normali???!!!!Za te pare ću da biram Gtčka,Turska.....Lapčići realno 10e bi bilo,jer računaj prevoz i hranu i sve.I to imaju bazen i stara kućaT_T
budva · 17.02.2015, 7:49
hahahahahahahah za over pare mikonos sa avio prevozom da li ovi imaju orjentir gde se nalaze??
beograd · 14.02.2015, 14:17
Cani nije Vila nego stan u okviru kojeg sobu vlasnici izdaju za 25 eura...
Budva, Crna Gora · 14.02.2015, 6:15
Drugi objekat o kome je rec je "Casa Cañi" (ne vila Cani) kako se prenosi u nekim vestima. U pitanju je stan na izdavanje u Budvi, u blizini starog grada sa pogledom na more, a cena je od 25e/noc sa doruckom. Nista posebno 'gay' u stanu osim sto su vlasnici 2 fantasticna momka iz Brazila. Casa Cañi se moze rezervisati na portalima AirBnB, MisterBnB ili na web stranici casacanibudva.weebly.com.
Budva · 13.02.2015, 9:26
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi