Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Nadal ispada do cetvrtfinala.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Plasim se da ce biti Titanik kao prosle godine ali se bas, bas radujem. Iako je ovo dvanaesti za redom AO koji pratim, i ove godine osecam leptirice u stomaku. Reci ne mogu opisati koliko volim ovaj sport.

Puno srece Sereni i Mariji. Nadam se da ce jedna od njih dve odneti titulu iako mislim da nece :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
2003. godine mi je najbolji mec bio polufinalni
kim clijsters
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681728#p2681728]spliff napisao:[/url]2003. godine mi je najbolji mec bio polufinalni
kim clijsters
Jedan od Sereninih najboljih povrataka ikada, ako ne najbolji. Tri gren slema za redom, sansa za istorijski 4. za redom i "Serena Slam", gubila 1-5 u trecem setu, spasila 4 mec lopte i pobedila 4-6 6-3 7-5.

AO joj je bio pun epskih povrataka- 2003 protiv Kim, 2005 protiv Sarapove kad je spasila 3 mec lopte, 2007 kad je gubila 6-1 5-2 protiv Petrove, 2009 protiv Kuznjecove 7-5 i 5-2, 2010 6-4 4-0 protiv Azarenke.

Legenda.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja navijam za Anu ove godine!

Meni se dopao njen mec sa Venus 2008. Kakvi su to snazni udarci bili. :love:

Nadam se da JJ nece puci od Serene. Kad bi je pobedila...:molise:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena ako prođe prvo kolo može da peva. Da dođe do Serene može jedino ako prinese žrtvu bogovima, pošto je trenutno u "ubiše me leđa pa nisam tri meseca reket uzela u ruke" fazi.

Ana ima lepe šanse. Navijam za nju.
Korisnikov avatar
By IriS
ona je zaista special edition :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
Troicki prosao u drugo kolo
Korisnikov avatar
By spliff
zasto je viktor igrao prvi dan turnira?
zar organizatori nisu culi da je on igrao finale u sidneju?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Lucie :love: Predugo je proslo od R1 exita na GS :lol: Ana na putu da ispadne iz top 10 gde i treba da bude.

Check her blood pressure :smeh: #Cincy2014 #Sharapova #shade

Bye girl

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Anine izjave posle meča, pa to je nešto potpuno jedinstveno, ništa slično ne postoji u tenisu, sportu i van sporta.
Korisnikov avatar
By Oziris
E, tako... Sad kad su obe ispale, moze da se gleda Aus Open na miru, bez stresa... Najgre je proslo. :drama:
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2682315#p2682315]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2682218#p2682218]Oziris napisao:[/url]E, tako... Sad kad su obe ispale, moze da se gleda Aus Open na miru, bez stresa... Najgre je proslo. :drama:
:lol: Da znas. Ja bih voleo da Marija pobedi i bude No.1. Je l postaje No. 1 kad pobedi?
Ako pobedi, bice broj 1, ali moze da bude iako ne pobedi. Serena je broj 1 jos od Februara 2013. godine ali je razlika nikad manja, samo 681 poen. I jedna i druga brane isti broj poena (240) iz 2014. jer su obe ispale u 4. kolu. Mislim da ni Marija ni Serena nece osvojiti.
Korisnikov avatar
By spliff
osim ako serena ne stigne do finala
Korisnikov avatar
By nsc
Viktor Troicki - Leonard Mayer 6-4, 4-6, 6-4, 6-0
Korisnikov avatar
By Oziris
Dzizs, kakav krejzi Aus Open pocetak... Ana pukla od Hradecke, Viktor u 3-em kolu grend slema, Sharapova spasavala mec lopte jutros protiv tamo neke Panove, Federer glatko i zasluzeno izgubio prvi set od Bolelija, Kirgios bez problema brejka Karlovica all the fucking time... Under Armour warrior Bethanie Mattek - Sands actually plays some good tennis protiv Kristine Mladenovic, Julia Goerges evo ima vec drugu pobedu zaredom... Some crazy s..t is happening down there... :psiholog:
Korisnikov avatar
By nsc
Novak Đoković - Andrej Kuznjecov 6:0, 6:1, 6:4
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!