Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Vaskoliko forumsko pucanstvo

potreban mi je prostor za bekap svih fajlova jer mi komp opet stuca

inace sam imao skoru katastrofu kad mi je pre mesec dana riknuo hdd a 20 pre toga riknuo externi hdd
te sam izgubio vecinu stvari i zivota pohranjenih na istim

elem odlucio sam da koliko je god moguce ubuduce bitnije stvari ostavljam na online cloud serverima

i vec od ranije sam koristio dropbox i otkrio sam jos jedan

te sam hteo da vas zamolim da ukoliko nameravate da otvorite dropbox nalog da ga otvorite preko sledeceg linka http://db.tt/bgJog9Ll" target="_blank kako bi oboje dobili dodatni besplatan prostor

i da se ukoliko vam treba registrujete na https://copy.com?r=4qoROQ" target="_blank
ovaj je novi i lici na dropbox ali posto se tek probijaju daju 15 gb besplatno i ako se registrujete preko ovog linka dobijete jos 5 - ukupno 20

humanitarna akcija #pomozimoblenti da zarzi svoje home snimke i fotke
:maca:
Korisnikov avatar
By Madonna
skydrive zakon

(imam 4 stara maila i na svakom po 25 gb, novi imaju po 7 gb)
Korisnikov avatar
By blenta
o tome se i radi, ja bih radije ima 2-3 no 7-8

a ovaj drugi koji sam postovaj daje u startu 20 gb preko ovog linka ili 15 bez
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kolki ti je to upload? :shok: kupis lepo eksterni hdd i nemas brige oko mlacenja sa upload-om i download-om. ako ti je problem to sto ti treba svugde i u svakom trenutku onda ti nije potreban online storage vec psihijatar :lol: bekap jednom nedeljno max, preko toga je paranoja.
Korisnikov avatar
By blenta
imao sam anahedonjo externi
i umro mi je hardna lapu a dve i po nedelje pre toga umro externi

baksuz :/
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa nemoj da ga koristis. odnosno koristi ga malo jace u pocetku a onda ga koristi sto manje puta mozes - grafik verovatnoce da hdd crkne u zavisnosti od vremena (broja bootovanja) izgleda kao U - pocetak je greska u proizvodnji koja se cesto desava i garancija to pokriva dok je kraj vremenska smrt u sustini.

a bakzus jesi :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
sad se mnogo bolje osecam kad to znam :)
Korisnikov avatar
By Madonna
znači prvo ga malo koristi pa onda malo nemoj, pa onda počni da stavljaš fajlove pa diskonektuj i reci šalio sam se pa onda opet koristi ali kao, staviš falove pa pola obrišeš

ŠTA BRE!!!!! ja treba da uzmem eksterni i ne dao mu boooog da mi crkne
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548466#p2548466]Anhedonie napisao:[/url]kolki ti je to upload? :shok: kupis lepo eksterni hdd i nemas brige oko mlacenja sa upload-om i download-om. ako ti je problem to sto ti treba svugde i u svakom trenutku onda ti nije potreban online storage vec psihijatar :lol: bekap jednom nedeljno max, preko toga je paranoja.

a je l' paranoja i to sto mi je frka da stavim negde (u cloud) moje fajlove?

(ozbiljno pitam)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ pa zavisi. jel to opsesivno radis? jel se osecas neugodno ukoliko ne stavis na cloud (a znas da npr ti u tom trenutku ne treba na cloud-u)? da li imas ono "nikad ne znas kad moze da zatreba" pa cesto samo zbog toga stavljas na cloud? ukoliko je sve ovo "da" onda sigurno da.

cloud je savrsena teritorija za paranoju - bezbedan je, koristan, dostupan svugde. kao kad bi imala privatan bezbedan sef gde god da odes i onda non-stop trpas svakih 100 dinara unutra i vadis po potrebi - novcanik pocnes da posmatras kao nebezbedno mesto.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548590#p2548590]MDNA napisao:[/url]znači prvo ga malo koristi pa onda malo nemoj, pa onda počni da stavljaš fajlove pa diskonektuj i reci šalio sam se pa onda opet koristi ali kao, staviš falove pa pola obrišeš

ŠTA BRE!!!!! ja treba da uzmem eksterni i ne dao mu boooog da mi crkne
i onda ga stavis na travu i zatvoris oci i tri puta se okrenes u mestu i pljunes na njega, ako ga pogodis trajace makar 10 godina!

ma, bre, prvih 2-3 nedelje nek je uvek ustekan u komp, sta god radio, a posle toga jednom nedeljno upload/download na/sa njega i trajace poprilicno dugo.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a koliko je bezbedno drzati podatke u cloud-u, u smislu neovlascenog pristupa neke druge osobe?
Korisnikov avatar
By Stripi
ja već imam dropbox, tako da ti ne mogu pomoći.
A i sad đubrad daje toliko?
Kad sam se ja priključio, davali su 5 gb a za svakog tko se registrira prek tebe dobiješ još 2,5 gb...njah...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!