Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

*bern mode on*

to je zato što su pederi takvi, nasilni i pokvareni. a tko kaže drugačije zapravo ne podnosi da se njegov lajfstajl kritizira.

*bern mode off* :evilgiggle:

a sada za ozbač, što bi purgeri rekli :lol:

Case Begins Against Former 49er Accused of Attacking Ex-Boyfriend

http://www.advocate.com/crime/2013/01/2 ... -boyfriend" target="_blank

Muškarci nasilni i u istospolnim zajednicama

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/23 ... icama.html" target="_blank

enivej, imate li vi iskustva s fizičkim nasiljem u vezi? koga ste tukli, priznajte! :shamar: ili je netko šaketao vas? :mazi: što mislite o svemu tome, i jel ok da se pomlate dva decka odnosno dvije cure, nekako se omjer snaga cini vise fer? :roll:

discuss. :sudija:
By Sixto
Do sada mi je svaki popizditis u vezi zavrsavao divljackim sexom tako da... nikog. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Vala, sibala sam se u jednoj vezi, i bila sibana. Ni pre, ni posle se vise nisu takve stvari desavale.

Nasilje ne resava nista, pa cak ni psihopate.
dobio samar vratio samar(par komada)...zapravo drame koje zna da priredi partner su najgore, prosto te isisaju da nemas snage ni samar da mu lupis.

Sad kada razmislim polovina parova koje sam poznavao su imali tucu u vezi, drame obavezne.

Znam cak i dve cure koje su se potukle, zajedno su i dalje, vole se

ljubav je cudo :snupi:
Korisnikov avatar
By Dominion
par puta sam bio blizu da ih oleshim od batina ali sam se suzdrzao...
Korisnikov avatar
By blenta
jednom me je u sm kafani ogromni meda
turskog porekla, jake brade i u maskirnim pantalonama
presavio preko kolena, jednom saketonom mi drzao obe sake
a drugom me naprasio propisno

resio sam sve svoje daddy issues u 2 minuta
se to racuna?
:sweet:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
bilo je samaranja, pa i sutiranja.. izgubim kontrolu u tom trenutku..
nije mi se to desilo u poslednjih godinu dana i nadam se i da vise nece
Korisnikov avatar
By bothways
Nikad. Nikad se nisam svađao sa dečkovima (što treba pripisati što mom, što njihovim uglavnom mirnim temperamentima), a sve i da jesam, siguran sam da ne bih pribegao fizičkom nasilju.
Korisnikov avatar
By gossip
nikada nisam nikoga udario
niti je bilo ko mene
i kada bi se tako nesto desilo odmah bi izasao iz te veze
kao sto kaze Blady nasilje nista ne resava
Korisnikov avatar
By horus.
^to je i rihanna rekla, ali...

ont: jok...
Prestrašno mi je to u bilo kojem obliku odnosa. Ne znam što poslije toga ljudi imaju raditi zajedno jer to je preočiti znak da više nema (samo)poštovanja. :shrug:

Najžešča fizička ekspresija u vezi mi je bila kad sam tijekom jedne svađe bacila svoju uokvirenu sliku u zid i udarila nogom spakirani kofer. To je bilo to. Nikad prije ni poslije nešto slično. :D

Zbilja ne znam u kakvom bih stanju to trebala biti da nekog bliskog udarim.
Ne udaram ni životinju. :shrug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je to sve mnogo strasno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nikad nisam imao, van sexa, ikakvo nasilje sa partnerom.

edit: e, da, redovno me udara i sutira dok spava :rida: al ja mu sve to vratim dobrim prdezom :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ne i ne... ali znam da su pojedini moji poznanici i poznanice bile žrtve nasilja od strane istopolnog partnera, pojedini čak završili i u Urgentnom centru.

Ovo je veliki problem o kome ama baš niko ne govori!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507737#p2507737]Srklet napisao:[/url]*bern mode on*

to je zato što su pederi takvi, nasilni i pokvareni. a tko kaže drugačije zapravo ne podnosi da se njegov lajfstajl kritizira.

*bern mode off* :evilgiggle:
ti bi to da se biješ? :giljotina:

znam za primjere na nivou gradskih priča, ali ja nisam imato takvih iskustava. najveći izliv agresije bio je kad mi je momak nabusito rekao (iznerviran nekim tel. razgovorom) da sam mogao izvaditi kolač iz kalupa umjesto da gledam TV. :kosa:
Korisnikov avatar
By scout_finch
najblize sto sam prisla ovoj temi je da je neko cuo od nekog da neko tamo tuce svoju devojku/decka. ne mogu da zamislim sebe u situaciji da budem u vezi sa nekim ko me udari. a ja nisam imala nagon da nekog udarim od 4. osnovne, a ni tad se nisam tukla s devojcicama.
Korisnikov avatar
By scout_finch
priznajem!

:lol:

u svakom slucaju to je bilo vise kao sportsko nadmetanje nego kao izraz animoziteta/ljutnje/zle krvi. :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
niti sam ikoga udarila, niti me je iko udario, niti sam imala želju da ikoga udarim
dakle nije mi okej i ne vidim poentu toga

sve se može rešiti verbalnim putem :geisha:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514441#p2514441]scout_finch napisao:[/url]najblize sto sam prisla ovoj temi je da je neko cuo od nekog da neko tamo tuce svoju devojku/decka. ne mogu da zamislim sebe u situaciji da budem u vezi sa nekim ko me udari. a ja nisam imala nagon da nekog udarim od 4. osnovne, a ni tad se nisam tukla s devojcicama.
Potpuno si u pravu.
Evo mene moja devojka skoro nikad nije udarila. Samo kad se basbasbas jako iznervira, onda mi nekad lupi samar.

Jednom je krenula da me sutne, al me je ipak samo malo gurnula na zid.

I tako.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514494#p2514494]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514441#p2514441]scout_finch napisao:[/url]najblize sto sam prisla ovoj temi je da je neko cuo od nekog da neko tamo tuce svoju devojku/decka. ne mogu da zamislim sebe u situaciji da budem u vezi sa nekim ko me udari. a ja nisam imala nagon da nekog udarim od 4. osnovne, a ni tad se nisam tukla s devojcicama.
Potpuno si u pravu.
Evo mene moja devojka skoro nikad nije udarila. Samo kad se basbasbas jako iznervira, onda mi nekad lupi samar.

Jednom je krenula da me sutne, al me je ipak samo malo gurnula na zid.

I tako.
:lol:
A ne bih trebala za ovakve stvari da se smejem, al' opet.. :lol:

Ont:
Ma kakvo crno nasilje? Cim se i pomisli na nesto takvo - veza je pukla. Dzabe i sva tepanja i mazenja na svetu kada partner/ka udari partnera/ku.

Ja se samo bijem s bratom i ni sa kim vise.. :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!