Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Posto smo na forumu zezanje i zajebancija, odlucih da zapocnem temicu gde cemo se nadovezivati na prethodni posto, smisljajuci erotsku prichu.

Da pochnemo:

Tog jutra ustadoh vedar i oran kao na sabajle. Dok se topao sunchev zrak probijao kroz poluotvorene roletne, moj debeli, venasti, presochni parizer je vapio za toplom rupicom.
Kroz glavu mi se motala samo jedna misao -- Kako stici sto pre do metroa i apati se sa frajerima u podzemlju... A onda do najblizeg javnog toaleta na masovno vatanje sa strancima.
I dok mi je mushka surla tako apila za zadovoljstvom, guza mi je pohotno pulsirala uz taktove pesme "Give it to me".
I kad se konachno dovukoh do tok toatela, vilica mi se oklembesila od silnog zadovljstva... 10 tipova drkaju u polukrugu na pisoarima i zovu me da se pridruzim.
Skidam naocare za sunce i stajem u sredinu. Od jednom mi se surle priblizavaju sa svih strana i ja kao Shiva sa deset ruku pochinjem da ih pohotno prodrkavam sto brze i sochnije znadoh.

:hvala:

Sad vi nastavite. Bez hejta molicu ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ih, prva erotska prica a vec si se nabedio pa koristis aorist u prvoj recenici :smug:
Korisnikov avatar
By nsc
a sta fali aoristu? :nerd:
u koju recenicu je dozvoljeno stavljati ga?
Korisnikov avatar
By *deni*
Teta Daca ce da napise erotsku pricu o skakljivim dozivljajima u zenskom javnom klozetu sa drugim udovicama,gde su zadizale suknje i kikotale se sljapkajuci se po pizdurinama sredovecnim.
Korisnikov avatar
By stefan19
Pa hajde tetka Daco, da cujemo tvoju prichu... ;)
Korisnikov avatar
By stefan19
Hajde narode, pa ja samo cujem neka prepucavanja oko gramatike... Bolje pishite literaturu... Da cujem vashe erotske prichice... Slobodno koristite rechi poput "palamar" ili "vilichni zglob"...
Korisnikov avatar
By helsinki
A da odes malo sa foruma na mesec dana?
Korisnikov avatar
By helsinki
kakve veze ima koliko imam postova??
vidim ti imas 2301 post sto bi znacilo da si neka prevejana tetka?
Korisnikov avatar
By Madonna
PA S AORISTOM TO SVE ZVUČI MNOGO OZBILJNIJE I MARIJANAMATEUSOVSKIJE :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!